Jump to content

Σύνθεση μέχρι 1800 Ευρω, Υπολογιστη για gaming και επεξεργασια φωτογραφίων

Newbiz

Recommended Posts

αν εχεις λεφτα ολα αξιζουν...

και εαν το συστημα δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις σε overclocking το SLI καραλεει,γιατι ο ουσιαστικος περιορισμος και μειονεκτημα των μητρικων με nVidia chipset για Intel cpus ειναι πως υστερουν σε υπερχρονισημοτητα εναντι των μητρικων με chipset της Intel

Ειναι τελειως διαφορετικο το αν κατι αξιζει με το αν κατι χρειαζεται πιστευω και συναδει παντα και με τα χρηματα αλλα και με την καταναλωση ρευματος

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Επειδη ολοι εδω μεσα δεν εχουμε τα λεφτα να αγοραζουμε οτι θελουμε πρεπει παντα να κοιταμε τον δεικτη αποδοσης/τιμης και οχι τις απολυτες επιδοσεις.

δεν διαφωνουμε σε αυτο και μαλιστα ο λογος τιμη/αποδοση ειναι αυτος που κοιταω παντα στις αγορες και στις προτασεις μου

Αλλο ειπα εγω αλλα τεσπα

have a nice day :D

Εγω κοιταω παντα τον δεικτη αποδοσης/τιμης γιατι σου δινει την καλυτερη αποδοση με τη χαμηλοτερη τιμη.

Ρε παιδια τοση ωρα μιλαμε μονοι μας και αυτος που θελει να αγορασει τον υπολογιστη δεν εχει ποσταρει.Εμεις θα του τον αγορασουμε?Πρεπει και αυτος να πει την αποψη του στις γνωμες μας.

Oκ αφού δεν καταλαβαίνετε τι λέω δεν μπορώ να σας πιέσω...αν μιλάμε για ένα καθημερινό χρήστη οκ πάρτε Abit...και εγώ IP35Pro έχω...αλλά μιας και είναι το forum ''εκτός προδιαγραφών''(outofspecs.gr) η αλήθεια είναι οτι το Χ38 είναι η κορυφή, είτε αρέσει σε μερικούς , είτε όχι, είτε έχουν τα χρήματα να το πάρουν είτε όχι, είτε τους χρειάζεται είτε όχι...

Αυτά και απο μένα

Μα πως είναι κορυφή αν δεν μπορεί να μου πάει το Quad στα 4GHZ ή τουλάχιστον τόσο εύκολα? Γιατί θα πρέπει κάποιος να αγοράζει ότι βγαίνει και να γίνεται beta tester πληρώνοντας ένα κάρο λεφτά? Που είναι καλύτερη η μητρική που λες απέναντι στην ABIT? Στο CF? Ναι, εκεί είναι. Από εκεί και πέρα που αλλού?

Πήρες Χ38 και είδες οτι δεν ανεβάζει τον τετραπύρηνό σου?Ασε μας ρε συ φίλε...όλο αερολογίες είσαι...

Καλύτερη στο Crossfire,μνήμες,ρεύματα

εγω προτεινω αυτον τον συνδιασμο παρολο που λογω του οτι δεν τα βρηκα στο ε-σηοπ δεν τα εβαλα για μητρικη αντι π5κ προτεινω μαξιμους η αιπι35προ

αλλα καλυτερα το μαχιμους για ευκολια στον υπερχρονισμο αν χρειαστει να δοκιμασεις¨

http://www.e-shop.gr/basket.phtml

οσο για το μαχιμους ι αμπιτ εγω προτεινω το μαξιμους αν ενδιαφερετε καπιος για κροσφαιαρ η για υπερχρονισμο χωρισ β-μοντ γιατι τα β-μοντ ειναι πολυ περιπλοκα και δυσκολα καθως πρεπει να σηκωθουν καπασιτορς και αλλα πολλα ενω το αμπιτ ειναι πολυ δυσκολο χμ....χμ...χμ να καεικαι εχει ευκολα β-μοντ

(Συγνωμη παιδια αλλα μιλαω απο αλλο υπολογιστη και για καποιο λογο δεν δουλευει η αλλαγη της γλωσσας)

Λοιπον εβαλα κατω ολες τις συμβοθλες που ακουσα απο δω και απο κει και εβγαλα εκεινο το συστημα:

- case: Gigabyte Aurora Black -Transparent 99,00 €

- mobo: Abit ip35 ηθελα να βαλω (απο οτι ακουσα απο σχεδον ολους ειναι οτι πρεπει) αλλα βλεπω οτι στο πλαισιο δεν ειναι πλεον διαθεσιμη, ξερετε αν γενικα φερνουν συντομα; ) προς το παρον εβαλα Asus P5K Premium WiFi-AP (s775, DDR2) 188,00 €

- cpu: Intel Core 2 Quad Q6600 (s775/2.4GHz) 240,00 € -> ολοι συμφονησαν πως ειναι καλυτερα

- ram: TeamGroup Ram 2GB Kit DDR2 800 4-4-4-10 99,00 €

- vga: Xfx 8800 GTS 512MB HTDP 289,00 €

- dvd: SamsungDVDRW + / - Ls SH-S203P R B+W (Sata) 39,00 €

- hdd1: Seagate500GB (7200rpm, 16MB Cache, SATA 2) σε RAID 0 97,00 €

- hdd2: Seagate500GB (7200rpm, 16MB Cache, SATA 2) σε RAID 0 97,00 €

- psu: PC Power & Cooling, inc.750W Silencer Black 159,00 €

- UPS: Accupower UPS 1000VA 119,00 €

- Περιφερειακα: (οθονη, πληκτρολογιο, ποντικι και ηχεια) 282 €

Συνολικη τιμη: 1.713,79 €

Τι λετε;

ΥΓ: δεν εβαλα raptor 150Gb λογω χρηματων παρα ηταν ακριβα.

Ηθελα να μαθω αν το case ειναι συμαντικο μερος της συνθεσης η απλα αν ειναι για την εξωτερικη ομορφια, μου προτεινα γενικα πολλα case αλλα δε με ενδιαφερει καθολου μα καθολου η εξωτερικη ομορφια, και ασ ειναι ολο μαυρο, αυτο που διαλεξα ειναι οκ;

Λοιπον εβαλα κατω ολες τις συμβοθλες που ακουσα απο δω και απο κει και εβγαλα εκεινο το συστημα:

- case: Gigabyte Aurora Black -Transparent 99,00 €

- mobo: Abit ip35 ηθελα να βαλω (απο οτι ακουσα απο σχεδον ολους ειναι οτι πρεπει) αλλα βλεπω οτι στο πλαισιο δεν ειναι πλεον διαθεσιμη, ξερετε αν γενικα φερνουν συντομα; ) προς το παρον εβαλα Asus P5K Premium WiFi-AP (s775, DDR2) 188,00 €

- cpu: Intel Core 2 Quad Q6600 (s775/2.4GHz) 240,00 € -> ολοι συμφονησαν πως ειναι καλυτερα

- ram: TeamGroup Ram 2GB Kit DDR2 800 4-4-4-10 99,00 €

- vga: Xfx 8800 GTS 512MB HTDP 289,00 €

- dvd: SamsungDVDRW + / - Ls SH-S203P R B+W (Sata) 39,00 €

- hdd1: Seagate500GB (7200rpm, 16MB Cache, SATA 2) σε RAID 0 97,00 €

- hdd2: Seagate500GB (7200rpm, 16MB Cache, SATA 2) σε RAID 0 97,00 €

- psu: PC Power & Cooling, inc.750W Silencer Black 159,00 €

- UPS: Accupower UPS 1000VA 119,00 €

- Περιφερειακα: (οθονη, πληκτρολογιο, ποντικι και ηχεια) 282 €

Συνολικη τιμη: 1.713,79 €

Τι λετε;

ΥΓ: δεν εβαλα raptor 150Gb λογω χρηματων παρα ηταν ακριβα.

Ηθελα να μαθω αν το case ειναι συμαντικο μερος της συνθεσης η απλα αν ειναι για την εξωτερικη ομορφια, μου προτεινα γενικα πολλα case αλλα δε με ενδιαφερει καθολου μα καθολου η εξωτερικη ομορφια, και ασ ειναι ολο μαυρο, αυτο που διαλεξα ειναι οκ;

μια χαρα ειναι

μεγαλο,καλοι χωροι κτλ

αν δεν υπερχρονισεις δεν υπαρχει λογος να παρεις αυτες τις μνημες παντως.υπαρχουν αντιστοιχα κιτ των 2 γιγα με τα μισα λεφτα και με ~100 ευρω παιρνεις 800αρες 2x2giga G.Skill.Οποτε ξανασκεψου το

αφου δεν 8α παρεις ραπτορες,παρε εναν 500αρη και 2 250αρηδες για RAID0

δεν υπαρχει λογος να παρεις 2 500αρηδες

το τροφοδοτικο ειναι κορυφη δεν το συζηταω και δεν το ειχα προτεινει λογω budget κα8αρα

πια ο8ονη 8α παρεις ομως?

ηχεια?

Ευχαριστω CrazyAnt αυτο ηθελα να δωσω να καταλαβω οτι δεν προκειται μαλλον να πειραξω τιποτα οποτε αμα υπαρχουν μνημες πιο φτηνες και ιδιες στην αποδοση χωρις να τα πειραξω τοτε αυτες να βαλω...Εχεις κανενα πλαισιο link για τα G.Skill 4Gb που λες;

Οθονη θα παρω :

Samsung TFT 20'' SM205BW

Δε θελω πιο μεγαλη μου φτανει το 20αρι!

Τελικα θα βαλω μαλλον 2x250Gb σε RAID 0 συν 1 ακομα 250Gb για backup.

Λοιπον τωρα;;;

-----------> http://m-kyvos.com/zen/pc5.jpg

Επιμενω για την 20αρι γιατι εχω συνεθισει με 17αρι οποτε μου φτανει :)

Με ποναει λιγο η μητρικη στα 199 αλλα τι να βαλω αφου δεν βρισκω πλεον την Abit IP35 Pro...

αν κατεληξες σε Χ38 μην παρεις Ggabyte κατα τη γνωμη μου

κοιταξε κατι σε Asus

px

maximus formula

ειναι ενα 50αρι πιο ακριβη μεν αλλα...

προσωπικα τις Giga δεν τις πολυσυμπα8ω και δεν ειμαι ο μονος ;)

αν κανεις λιγο υπομονη,λογικα 8α φερουν ξανα Abit,αλλιως κοιταξε απο κανα αλλο καταστημα

http://www.grammi.gr/eidos.aspx?kvd=55555916

Σε παρακαλω βρε καλε μου ανθρωπε παρε την asus maximus formula.Θα χαλασεις ολο το συστημα με αυτη την πατατα μητρικη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.