TZANNSPY Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2011 Παίδες, αξίζει η αντικατάσταση ενός netbook με τον παραπάνω επεξεργαστή με laptop που φοράει AMD E-Series Dual Core E-450 (1.65GHz, 2x512KB L2 Cache) ή AMD C50 1.0 GHz ;;;Και αν ναι, με ποιον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Οκτώβριος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Τα netbook είναι για ελαφριά χρήση. Κανα mail, κανα download, κανα κειμενογράφο.Από τη στιγμή που έχεις νετμπουκ μη χαλάς λεφτά για αναβάθμιση, δεν έχει νόημα.Αν χαλάσει παίρνεις κάτι καλύτερο. Πρακτικά με τόση ελαφριά χρήση δεν ξέρω αν δεις διαφορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Οκτώβριος 30, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Πιστεύω πως σε e450 αξιζει πολυ.Εχω σταθερό με τον e350 και παει σφαιρα σχετικα με ενα ατομ 330 με ion που ειχα κάποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Οκτώβριος 30, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Παίδες, αξίζει η αντικατάσταση ενός netbook με τον παραπάνω επεξεργαστή με laptop που φοράει AMD E-Series Dual Core E-450 (1.65GHz, 2x512KB L2 Cache) ή AMD C50 1.0 GHz ;;;Και αν ναι, με ποιον;εχω χρησιμοποιησει κ τα 2 για καιρο. ο amd ειναι εμφανες πιο γρηγορος αλλα αν δεν θες τα γρραφικα που εχει η πλατφορμα νομιζω οτι θα κανεις σπαταλη . O C50 δεν αξιζει αλλα ο E-350 ειναι μια χαρα ακομα κ για λαπτοπ 15αρη που εχω δουλεψει απο κοντα. αρα αν βρεςι να δωσεις τον atom κ τις μνημες του κ πας σε εναν E-350 μπορει να αξιζει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Οκτώβριος 30, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Για τι χρηση το θες το λαπτοπ;Με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη, δεν ειναι για πολλα πολλα.Browsing, office και ο Θεος βοηθος σε κατι παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TZANNSPY Οκτώβριος 30, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Όπως γράφω, έχω ήδη ένα netbook με Intel Atom N270 @ 1.60GHz (Compaq Mini 110c-1030EV) και έλεγα μήπως αξίζει να το δώσω και να πάρω ένα πολύ φθηνό low entry laptop με κάποιον από αυτούς τους επεξεργαστές E-450 & C-50.Η χρήση του θα είναι αυτή ακριβώς του netbook... τα πολύ βασικά.Το θέμα είναι αν θα κερδίσω αρκετά παραπάνω -που να δικαιολογεί τα έξοδα- σε άνεση και ταχύτητα θυσιάζοντας λίγη ώρα αυτονομίας.Λέγοντας άνεση εννοώ τον "αέρα" της γρηγορότερης απόκρισης και όχι την λειτουργικότητα πχ της μεγαλύτερης οθόνης ή του πληκτρολογίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.