Jump to content

Παιχνιδια Windows σε Mac

Terrorist

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια !! Επειδη ως γνωστον τα μακιντος δεν εχουν την δυνατοτητα να παιζουν παιχνιδια που ειναι για windows και παιζονται ΜΕΡΙΚΑ μονο μεσω crossover κλπ , θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε κανα προγραμμα που να παιζει τα ΟΛΑ παιχνιδια των windows.Εχω ακουσει για το Parallels Desktop 6 και 7. Αν ξερετε τιποτα πειτε μου. Αν μπορειτε στειλτε και κανενα λινκ για να κατεβασω το προγραμμα !!! :hm:

το mac μου ειναι Osx Leopard Ver 10.5.8 αν σασ βοηθαει..

Μπορείς να βάλεις windows σε apple με το bootcamp (έτσι λέγεται νομίζω) οπότε να τα παίζεις από τα windows

Από εκεί και μετά δοκίμασε το vmware, parallels.

Κανα λινκ ξερετε? γτ εγω εψαξα κ δν βρηκα κανενα καλο :...:

Κοιτα τα vmware και parallels τα αγοράζεις. ή....Αλλά νομίζω ότι δεν πρόκειται να δουλέψει σωστα το directX σε emulation.

Το bootcamp είναι free το κατεβάζεις από την apple. Αρκεί να έχεις τα windows να τα εγκαταστήσεις.

Κοιτα τα vmware και parallels τα αγοράζεις. ή....Αλλά νομίζω ότι δεν πρόκειται να δουλέψει σωστα το directX σε emulation.

Το bootcamp είναι free το κατεβάζεις από την apple. Αρκεί να έχεις τα windows να τα εγκαταστήσεις.

Οκ θα κανω οτι μπορω. Σε ευχαριστω παντως !

Μόνο πρόσεχε μη χαλάσεις το osx, μην κάνεις λαθος φορματ (δεν ξέρω πως γίνεται όλη η διαδικασία γιατί έχω pc) αλλά δεν θέλει και πολύ να γίνει ζημιά.

Αν τυχόν χαλάσει κάτι ξέρεις να βάλεις μόνος σου το osx ?

E οκ. Κάνε backup ότι downloads έχεις και ξεκίνα.

Να σε ρωτησω ομως. Αν δεν εχω το cd με τα windows μπορω να κατεβασω το λογισμικο? και να το χρησιμοποιησω αντι για το cd?

Μόνο πρόσεχε μη χαλάσεις το osx, μην κάνεις λαθος φορματ (δεν ξέρω πως γίνεται όλη η διαδικασία γιατί έχω pc) αλλά δεν θέλει και πολύ να γίνει ζημιά.

Αν τυχόν χαλάσει κάτι ξέρεις να βάλεις μόνος σου το osx ?

δεν ειναι κατι το δυσκολο!στην ουσια κανει το σκληρο σε δυο particion και μετα το particion bootcamp το φορμαρει σε ntfs και προχωραει την εγκατασταση σαν να ηταν pc τελος μολις ολοκληρωθει βασει το cd με το snow leopard που εχει παρει μαζι με το μηχανιμα γιαν να περαστουν οι drivers!με αφτον τον τροπο παιζω και εγω μερικα παιχνιδακια στο macbook pro που εχω!αλλα προσοχη η παραπανω διαδικασια μονο σε snow leopard και ποιο παλιες version!

Να σε ρωτησω ομως. Αν δεν εχω το cd με τα windows μπορω να κατεβασω το λογισμικο? και να το χρησιμοποιησω αντι για το cd?

απο οτι ξερω θελει cd και αυθεντικο μαλιστα!βεβαια δεν ειμαι 100% σιγουρος σε αυτο που σου λεω!

απο οτι ξερω θελει cd και αυθεντικο μαλιστα!βεβαια δεν ειμαι 100% σιγουρος σε αυτο που σου λεω!

To bootcamp σου επιτρέπει να βάλεις windows. Δεν κάνει τίποτα παραπάνω . Πρέπει να έχεις τo cd των windows. Και ναι νομίζω 99% ότι πρέπει να είναι αυθεντικό

Στο vmware και το parallels δεν είναι ανάγκη να είναι αυθεντικά τα windows αλλά τα vmware και paralllels δεν είναι δωρεάν...Αλλά δεν ξέρω αν καταφέρεις να παίξεις παιχνίδια

Ειδα μολις τωρα εναν τυπο στο youtube που παιζει το παιχνιδι που θελω μεσω parallel.. αλλα εγω κατεβασα to vmware γτ ενας αλλος ειχε tutorial. Τωρα αυτο π απομενει ειναι να κατεβασω τα windows. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ !!!

παντως σας ευχαριστω και τους 2!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.