Jump to content

Αγορα νεου psu

Billys

Recommended Posts

Λοιπον θελω ενα νεο psu για το δευτερο μηχανακι.Αυτην την στιγμη εχει πανω ενα hec 330W(κοντα στα 10χρονια το εχω το σκυλι)

specs

Q8300

Intel DG 41 RQ(onboard vga)

2 sata hdd

2 dvd

αργοτερα θα μπει κ μια απλη vga για 1280χ1024

Εχω καταληξει σε αυτο Corsair Builder Series CX500 V2 500W PSU 80 + (CMPSU-500CXV2EU) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

Σκεφτομουν να παω σε 600w(λογο της καρτας που θα μπει μετα) αλλα πιστευω ειναι too much γιαυτο το μηχανακι..

Εσεις τι λετε?

thanks..

Από το στόμα μου το πήρες.

Το καλό είναι ότι είναι πιο φτηνό από το 5αρι και έχει και 5 χρόνια εγγύηση.

Αλλά πάλι χανει 50 watt. Αλλά του φτάνουν 450 και με το παραπάνω.

Εμένα το pc με gtx460 dvd δισκο q8300 με όλα στο full 350-400(μπα ούτε 40) καίει - χωρίς οθόνη (έχω μετρητή)

Βέβαια είτε 450 βάλει είτε 500 δεν θα μπορεί να βάλει απαιτητική κάρτα στο μέλλον λόγω amperes

Για Coolermaster ελεγα αυτο εδω CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W PSU (RS-500-PCAP-A3) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr (διαβασα κ το review στο jonnyguru)

αλλα θυμαμαι ειχανε κατι θεματακια τα psu της(οχι σε αυτη τη σειρα)...τεσπα για το Corsair θα παω standar

Το θεμα ειναι...επειδη θα βαλω την 275 gtx πανω για κατι δοκιμες λετε να εχω προβλημα?

Κοίτα αυτά που σου προτείναμε είναι επειδή είπες

"αργοτερα θα μπει κ μια απλη vga για 1280χ1024"

Απλή σημαίνει καμια 9500Gt

Η 275 είναι ψιλοτέρας

Ναι εννοειται οτι η καρτα που θα βαλω στο μηχανακι θα ειναι απλη..την 275 θα την εβαζα για μια μερα μονο για να δω κατι..λαθος μου γιατι μετα θυμηθηκα τι παιζει με τα ampere στην 12αρα για την 275...

thanks guys για την βοηθεια..:T:

• 2 weeks later...
Μία πρόταση με καλύτερο efficiency και οικονομικότερο: CoolerMaster GX450W (450W, RS450-ACAAD3-EU) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

Εχει καλυτερο efficiency αυτο απο το corsair το 500αρι.Επειδη ψαχνω και εγω για psu αυτης της κατηγοριας θα ηθελα οσο ειναι δυνατον να κανω την καλυτερη αγορα value/money και καθε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη.

Ακυρο το βρηκα και μονος μου.Το coolermaster εχει απ οτι βλεπω 80+ Bronze.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.