pmakr1416003456 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2011 Λοιπόν έχω 4 pc. Όλα έχουν winxp και το network είναι με όλα στο auto.Τα έχω πάνω σε switch. Από τον explorer μπορώ να δω κανονικά τα άλλα μηχανήματα (από όποιο και να μπω) και να παω στα shared directories τους. ΑΝ όμως πάω στο pc που έχω τα windows 7 (που και σε αυτό το network είναι όλα στο auto) τότε δεν μπορώ να δω τα άλλα μηχανήματα στον explorer. Μόνο αν βάλω την ip των άλλων μηχανημάτων (πχ 192.168.x.y ) μπορώ να δω τα shared directories. Αλλά σαν pc δεν μου εμφανίζεται με το όνομά του.Τί κάνω λάθος;Μπορώ να το διορθώσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Οκτώβριος 31, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Πίνακας Ελέγχου\Δίκτυο και Internet\Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης\Ρυθμίσεις κοινής χρήσης για προχωρημένουςΕίναι τσεκαρισμένο το "Ενεργοποίηση εντοπισμού δικτύου" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Οκτώβριος 31, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Θα το τσεκάρω και θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.