felix Ιανουάριος 31, 2012 #121 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 [MENTION=130]DarkSaga[/MENTION] τα τίναξε ο ενας ο vertex που είχα αγοράσει απο σενα πριν μερικα χρονάκια!! Κριμα πέρασα ωραιες στιγμες μαζί του Το ξέρατε οτι ο vertex ( δεν ξερω αν ισχυει για άλλους ssd) έχει μεσα μπλε led?? Ο χαλασμένος δεν αναβε τίποτα (ποτε τον έβρισκαν τα windows πότε οχι) αλλα το led και παλι δεν άναβε. Ενω απο τον καλό αναβει μόνιμα. Δεν είχαν όλοι, κάποια στιγμή από τη μέση της διάθεσής τους κι έπειτα απέκτησαν. Οι δικοί μου ευτυχώς ζούν και βασιλεύουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 22, 2012 #122 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Δεν ξέρω αν χαζή ερώτηση αλλά έχουμε το εξής: Καινούργιος Agility 3 βγάζει τα warnings που φαίνονται στο screenshot. Δεν έχω ψάξει ακόμα σημαίνει κάτι. Επίσης δεν μπορώ να κάνω initialization του ssd από Disk Management για μου I/O device error. Ο ssd είναι πάνω σε ICH9R με άλλους 3 δίκους που είναι σε RAID 0. Καμιά σκέψη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Φεβρουάριος 22, 2012 #123 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 καλύτερα να τον πάς πίσω. κατά πάσα πιθανότητα θα σου τον αλλάξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Φεβρουάριος 26, 2012 #124 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2012 Σε έναν 60άρι, τι "προτείνετε" να έχουμε πάνω (το λέω από άποψη χωριτικότητας και προγραμμάτων); Μπορεί κάποιος να δώσει ένα "χονδρικό" παράδειγμα (π.χ win7 64, office, bf3); Επίσης υπάρχει θέμα με τις επιδόσεις αν είναι γεμάτος πάνω από 80%; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim-sat Ιούλιος 10, 2012 #125 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Καλησπερα. Κατ αρχην θα αναφερω την συνθεση: Core i7 920 Gigabyte ud3r (rev)1,6 - SATAIICorsair ddr3 2x3 [MENTION=6344]1600[/MENTION] wd caviar black 7200 1tb SATA IISeagate 1tb 7200 SATAIIChiefteck 850w Sapphire 5850 1gb ...Οπως καταλαβαινετε δεν υπαρχει SSD στο συστημα μου. Θελω καιρο να προχωρησω στην αγορα ενος και με αυτην την προσφορα ειμαι ετοιμος να το πραξω OCZ OCZSSD2-1VTXPL60G 60GB VERTEX PLUS SATAII 2.5'' SSD RETAIL - - E-SHOP.GRπαρα το γεγονος οτι τα 60 g μου φαινονται λιγα διοτι η τιμη ειναι ιδιαιτερα ελκυστικη.Εχω μερικες χαζες αποροιες κυριως εξ αιτιας του γεγονοτος οτι δεν εχω πρωτερη εμπειρια απο ssd1) Υπαρχει καποιο ζητημα ή προβλημα με τον συγκεκριμενο SSD το οποιο θα επρεπε να γνωριζω??2) Στην ηδη υπαρχουσα εγκατασταση (WIN 7 ultimate x64) εχω 17 giga to windows folder και 70 το program files folder. Βεβαια δεν επιθυμω να περασω ολο τον φακελο προγραμματων στον ssd, αλλα ορισμενα απο αυτα με τα υπολοιπα να παραμενουν στον HDD. Με ποιον τροπο να το χειριστω?? Επισης ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω για την μεταφορα του λειτουργικου απο τον HDD se SSD?3) Χρειαζεται να ασχοληθω με το Bios για να αλλαξω απο IDE ή γινεται αυτοματα??Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.