mech5107 Δεκέμβριος 9, 2011 #81 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Να ρωτήσω κάτι στα γρήγορα, μιας και έχω χάσει την επαφή πλέον με το αντικείμενο...Σε 200-256gb για laptop χρήση, τι θα προτείνατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 9, 2011 #82 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Vertex 2 ή Samsung 470. Οτι ειναι πιο φτηνο διαλεξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servo1980 Δεκέμβριος 9, 2011 #83 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Momentus XT......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 10, 2011 #84 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 Ο OCZ Agility στο netbook δείχνει 128(!!!) βαθμούς θερμοκρασία με τρία διαφορετικά προγράμματα.Είναι δυνατόν?Κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 10, 2011 #85 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 Το ποιο πιθανο ειναι να μην εχει αισθητηρα για μετρηση θερμοκρασιας και να δειχνει οτι να ναι. Απλα αγνοησε το. Αν ειχε 128 βαθους θα ειχε καταστραφει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Δεκέμβριος 12, 2011 #86 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 διάβασα κάπου τον [MENTION=51]jax7480[/MENTION] να λέει μην αφήσεις τον δίσκο να πέσει σε sleep αυτό είναι πρόβλημα?υπο προυποθέσεις ή γενικά?και κάτι ακόμα αν το μηχάνημα συνολικά πέσει σε sleep ή το βάλεις σε sleep ο δίσκος κινδυνεύει να brickάρει?ισχύει για sandforce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 12, 2011 #87 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Ισχύει κυρίως για sandforce SF22xx οποιασδήποτε εταιρίας. Οι περισσότεροι που είχαν bricked SSD ήταν από αυτό.Και επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος πως έλυσαν όλοι το πρόβλημα με τα τελευταία τους firmware εγώ προσωπικά δεν το προτείνω.[Οff topic mode]5001 μηνύματα[/Off topic mode] Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 12, 2011 #88 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Και με το καινουριο firmware εξακολουθει να συμβαινει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 12, 2011 #89 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Απ'οσο έχω διαβάσει στα fora της OCZ και Corsair, όχι. Αλλά πάλι δεν θα το έπαιζα κορώνα-γράμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Δεκέμβριος 12, 2011 #90 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Κανείς?Και σε μένα 128 δείχνει. Και σε γνωστό μου το ίδιο.Υπάρχουν πολλές απαντήσεις άμα το googlάρεις. =)This question gets asked all the time. It's a scary number but it's just the number that shows up when there's no reading - nothing to worry about it. 128 is a "magic number". DSS does not have your temperature probe or it is not accessible by the usual protocol, then it returns that value (the alternative would have been -127).HDTune uses SMART info for the temperature of a hard disk. However, most SSD uses a different address for some SMART attributes and therefore the software reports a figure Aber. This is the case for 128 or a degree that should not have an account. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 12, 2011 #91 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 ερωτηση το SMART απο το bios το έχουμε ενεργο? Αν ναι γιατιιι?και κάτι ακομα το ccleaner μπορω να το χρησημοποιήσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peopas Δεκέμβριος 25, 2011 #92 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2011 Ήρθε πιστεύω η ώρα να πάρω κι εγώ τον πρώτο μου ssd. Το setup μου είναι:asus p5qce8400 @4Ghzxms3 1333 9-9-9-245870 Σκέφτομαι για κάτι τέτοιο Corsair Force 3 120GB SSD w/Bracket (2.5", Sata III, CSSD-F120GB3-BK) - Solid State Drives - plaisio.gr .Θα έχω κάποιο πρόβλημα με αυτή τη mobo; Έχετε να προτείνετε κάποια καλύτερη λύση; Thanks in advance! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 26, 2011 #93 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2011 Πολυ καλη επιλογή. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα (εκτος απο το οτι δεν θα εκμεταλλευεσαι ολη την ταχυτητα).Αν σε παιρνει να δωσεις κατι παραπανω, μπορεις να πας σε καποιον απο αυτους:Corsair Force Series GT 120GB SATA 3 6Gb/s | Skroutz.grOCZ Vertex 3 SATA III 2.5" 120GB | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 28, 2011 #94 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 Ποιόν SSD θα προτείνατε σε κάποιον του οποίου το σύστημα δεν υποστηρίζει AHCI;Έχω μια παλιά μητρική 939 κι έναν δίσκο WD πιο αργό κι απ' τη καθυστέρηση, ειλικρινά ο πιο αργός δίσκος που έχει πέσει ποτέ στα χέρια μου...δεν αντέχεται η εργασία σ' αυτόν τον υπολογιστή...Έλεγα λοιπόν μήπως έπαιρνε να του βάλω κάποιον SSD...δεν ξέρω όμως μετά αν θα λειτουργεί επαρκώς καλά ο δίσκος γιατί η μητρική δεν υποστηρίζει AHCI (θαρρώ πως κάποιες λειτουργίες δεν υποστηρίζονται σε σύνδεση IDE, όπως garbage collection ή πώς στο καλό το λένε)...Δεν ξέρω αν κάποιες μάρκες συνοδεύονται με εργαλεία που καθιστούν τη συντήρηση του δίσκου πιο εύκολη δεδομένων των συνθηκών...τί λέτε, αξίζει; κι αν ναι ποιόν δίσκο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Δεκέμβριος 28, 2011 #95 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 Χωρις να θελω να προσπεραστει το ερωτημα του vgiozo θελω να εκφρασω μια απορια μου. Σε επανεγκατασταση Win7 (με αλλο hardware), ειναι απαραιτητο το Secure Erase; Εχω μπερδευτει με τις απαντησεις στο forum της Corsair. Δεν ειχα προβληματα με την ταχυτητα του Force μεχρι τωρα ή κατι τετοιο αλλα απλα θα κανω εγκατασταση windows.Ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δεκέμβριος 30, 2011 #96 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2011 Η Corsair εχει καποιο software οπως η Intel για τους SSD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Δεκέμβριος 31, 2011 #97 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2011 Απ' οτι ξερω οχι. Οσον αφορα την ερωτηση μου εκανα SE απο Gparted παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Ιανουάριος 1, 2012 #98 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Kαλησπερα καλη χρονια σε ολους,λεω να αγορασω ενα ssd 120gb να βαλω λειτουργικο 2-3 προγραμματα και να κρατησω και τον μηχανικο για χωρο αποθηκευσης,η απορια μου ειναι, την εγκατασταση των παιχνιδιων να την κανω στον μηχανικο η στον ssd?θα δω διαφορα αν τα βαλω στον ssd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 1, 2012 #99 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! Στον SSD κάνουν πολύ γρηγορότερα loading και σαφώς και η εγκατάσταση γίνεται ταχύτερα. Επίσης προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι η κίνηση είναι ομαλή στα παιχνίδια.Όσα σε χωράνε βάλτα στον SSD, εξάλλου θα τον έχεις άδειο? Πές ότι λειτουργικό κλπ προγράμματα είναι 60 GB, τα υπόλοιπα τί θα τα κάνεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιανουάριος 1, 2012 #100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Εγω οτι παιχνιδια εχω περασει,τα βαζω στον caviar. Οκ φορτωνουν οι πιστες πιο γρηγορα(σε μερικα games παιζει να μην εχει καμια διαφορα) ακομα και τα textures της πιστας(ειδικα στο stalker θυμαμαι) δεν αργουν να φορτωσουν καθολου... Αλλα απο την στιγμη που εχω το os και καποια "βαρια" προγραμματα στον ssd πιστευω ειμαι καλυμενος και δεν υπαρχει λογος να τον "επιβαρυνω"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.