TheoV Νοέμβριος 15, 2011 #61 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 καλοφορετος κουμπωσε τον επανω μην παρεις τιποτα απλα βαλε τον σε ενα sata 2 port και θα σε μια χαρα ριξε μια ματια εδω κιολας για καποιες ρυθμισεις http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/how-to-ssd-performance-tips-74238.html. εαν ειναι πρωτο σου θα μηνεις μ......ς απο την ανταποκριση του συστηματος σου και εαν στο μελλον παρεις καποια μητρικη με sata3 θα τον εχεις ετοιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 16, 2011 #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Να κάνω και 'γώ καμιά χαζή ερωτησούλα. Επειδή έχω βολευτεί το netbook στη δουλειά έλεγα μήπως το τονώσω λίγο, γιατί ώρες-ώρες σέρνεται... Αποκλειστική χρήση το σερφάρισμα/video, άντε και κατέβασμα κανενός torrent. Λειτουργικό Win7 Starter. 1) Με 40Gb. είμαι καλυμμένος ή καλύτερα 60άρης για επάρκεια μήπως κατεβάσω καμιά ταινιούλα κτλ.? 2) Δεν με ενδιαφέρουν τα απόλυτα νούμερα/επιδόσεις. Προτείνετε κάτι οικονομικό και αξιόπιστο. (σκέφτομαι και σε μεταχειρισμένο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Νοέμβριος 16, 2011 #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 1) Αν και ο ssd δεν ενδεικνυται για κατεβαστηρι, για να μην κανει πολλες εγγραφες και μειωνεται η διαρκεια ζωης του, προτεινω 60αρη για να εχεις περιθωριο. 2) Οικονομικο και αξιοπιστο, hmm το μυαλο μου παει κατευθειαν σε Samsung 470 64GB μεταχειρισμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 16, 2011 #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Οικονομικό και αξιόπιστο, εμένα το μυαλό μου πάει απ'ευθείας σε Postville 80αρη.Στα 100€ και 80GB για να μην ανησυχείς και για τον χώρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exploi7ed Νοέμβριος 16, 2011 #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Οικονομικό και αξιόπιστο, εμένα το μυαλό μου πάει απ'ευθείας σε Postville 80αρη.Στα 100€ και 80GB για να μην ανησυχείς και για τον χώρο. Kαι αν δεν θέλεις να δώσεις και τα 100 ευρώ, ένα vertex 2 60 gb στα 60 εως 80 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 16, 2011 #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Να κάνω και 'γώ καμιά χαζή ερωτησούλα.Επειδή έχω βολευτεί το netbook στη δουλειά έλεγα μήπως το τονώσω λίγο, γιατί ώρες-ώρες σέρνεται... Αποκλειστική χρήση το σερφάρισμα/video, άντε και κατέβασμα κανενός torrent. Λειτουργικό Win7 Starter. 1) Με 40Gb. είμαι καλυμμένος ή καλύτερα 60άρης για επάρκεια μήπως κατεβάσω καμιά ταινιούλα κτλ.? 2) Δεν με ενδιαφέρουν τα απόλυτα νούμερα/επιδόσεις. Προτείνετε κάτι οικονομικό και αξιόπιστο. (σκέφτομαι και σε μεταχειρισμένο) Μήπως βασικά χρειάζεσαι μνήμη επειδή σέρνεται! Πάντως για ssd είτε σε vertex 2 60gb πας,είτε σε intel 80gb είτε σε samsung 470 θα είσαι καλυμένος και διαφορές δε θα δεις. Όποιον βρεις μτχ και σε εγγύηση με καλή τιμή τσίμπα τον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 16, 2011 #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Μνήμη έχω βάλει 2gb.Ένας φίλος μάλλον θα δώσει έναν 60άρι OCZ Agility 3 SATA III 2.5" για να πάει σε μεγαλύτερο. Θα είμαι ok με αυτόν και σε ποια τιμή να τον πάρω max.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Νοέμβριος 16, 2011 #68 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Εξαρταται απο τη χρηση που εκανε. Γυρω στα 75-80€ καλα ειναι πιστευω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 16, 2011 #69 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 80 νομίζω είναι πολλά όταν 95 έχει καινούριος.Ένα 70αρι. [MENTION=20934]The One[/MENTION]. Τι χρήση να το έχει κάνει βρε συ το drive... καινούριο είναι στην αγορά. Άντε να το έχει 5 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 16, 2011 #70 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Και εγώ 75-80 θα σου έλεγα καλά είναι.Καινούριος είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagosofron Νοέμβριος 19, 2011 #71 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Μολις ηρθε (agility3) και μεσα στο σ/κ θα τον εγκαταστησω...ηδη τον εχω βαλει διπλα στον υπολογιστη και πεταει!!! Που να τον συνδεσω κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Νοέμβριος 19, 2011 #72 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Περιμενουμε εντυπωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 21, 2011 #73 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Τελικά έβαλα τον OCZ Agility στο netbook, και για να πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...Γενικά ανοίγει/κλείνει πολύ πιο γρήγορα, και παρατηρώ ότι έχει γίνει ελάχιστα πιο γρήγορο σto σερφάρισμα.Ίσως στα video (youtube) παρατηρείς μία αισθητή διαφορά, άντε και σε καμιά βαριά σελίδα με πολλά flash και photo.Πάντως ξαναλέω δεν τρελάθηκα...Ερωτώ χαζά λοιπόν:-Τελικά ένας ssd παίζει δυνατό ρόλο στο σερφάρισμα? (αυτό κάνω μόνο με το netbook)-Μήπως είναι overkill για τόσο μικρούς επεξεργαστές και μηχανήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 21, 2011 #74 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Τελικά έβαλα τον OCZ Agility στο netbook, και για να πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...Γενικά ανοίγει/κλείνει πολύ πιο γρήγορα, και παρατηρώ ότι έχει γίνει ελάχιστα πιο γρήγορο σto σερφάρισμα.Ίσως στα video (youtube) παρατηρείς μία αισθητή διαφορά, άντε και σε καμιά βαριά σελίδα με πολλά flash και photo.Πάντως ξαναλέω δεν τρελάθηκα...Ερωτώ χαζά λοιπόν:-Τελικά ένας ssd παίζει δυνατό ρόλο στο σερφάρισμα? (αυτό κάνω μόνο με το netbook)-Μήπως είναι overkill για τόσο μικρούς επεξεργαστές και μηχανήματα?Δεν διάβασα πουθενά πως θα πάρεις SSD για το netbook, μάλλον το είχες αναφέρει;Θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά εδώ πρώτα:SSD vs HDD: Αληθινές μετρήσεις, για πραγματικά συμπεράσματα - ( HWBOX ) O/C on first boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagosofron Δεκέμβριος 5, 2011 #75 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Ποιο προγραμμα να βαλω για να δω τις επιδοσεις του ssd? Εκανα τη διαδικασια μετατροπης απο ide σε ahci και στο bios αλλαξα αυτο.Καλα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagosofron Δεκέμβριος 5, 2011 #76 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Τελικα εβαλα το crystaldiskmark Με test data κατα σειρα random, all 0xff ( 1 fill) και all 0x00 ( 0 fill), τα οποια δεν ξερω τι ειναι, ειχα αυτα τα αποτελεσματα. Ειναι καλα? OCZ Agility3 60gb (sata3) σε Asus p5p43td pro (sata2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 5, 2011 #77 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Ερωτώ χαζά λοιπόν:-Τελικά ένας ssd παίζει δυνατό ρόλο στο σερφάρισμα? (αυτό κάνω μόνο με το netbook) Ναι φέρνει το dslam πιο κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 5, 2011 #78 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 παίδες επειδή ξέχασα...στον intel manager το write-back cache disable το έχουμε σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 6, 2011 #79 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 παίδες επειδή ξέχασα...στον intel manager το write-back cache disable το έχουμε σωστά?ENABLE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 9, 2011 #80 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Ο OCZ Agility στο netbook δείχνει 128(!!!) βαθμούς θερμοκρασία με τρία διαφορετικά προγράμματα.Είναι δυνατόν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.