Jump to content

Α64 3000+ @ 2.6Ghz

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Helly [Σήμερα, στις 18:51]

Με ενα dimm twinmos και συγχρονα πόσο fsb πίανεις?...

Δεν δοκιμασα, αλλα δεν πιστευω να εχει ιδιαιτερη διαφορα απο τα 214 που επιασα ασυγχρονα με ενα dimm και 1Τ.

Αρχική απάντηση από Helly [Σήμερα, στις 18:51]

.......Τζαμπα ζοριζεις με 1.7 volt το cpu....

Aκομα δεν τον εχω ζορισει απο ταση,δυστηχως αυτο ειναι το Max που δινει η μητρικη οποτε μετα την εξεταστικη πρεπει να φαει ενα mod να δουμε ποσο παραπανω θα παει .:D :D :D

Αρχική απάντηση από unstoppable

Οτι θελει ο endu( 2Τ η μνημη για να μην κανω Reboot)

Thanx unstop :D

Καλά τα πήγε για 2T και asynch. Τουλάχιστον το asynch είναι επιλογή πλέον για τους AMD, αφού έχει αποδεκτή απόδοση κατά την άποψη μου :D

H CPU πάντως τα πήγε άψογα για νερό καλοκαιριάτικα, μεγειά και πάλι :D

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 19:10]

.... Τουλάχιστον το asynch είναι επιλογή πλέον για τους AMD, αφού έχει αποδεκτή απόδοση κατά την άποψη μου :D...

Το καλο με το asynch ειναι οτι με τον τροπο που δουλευει στους Α64 ενα cpu πχ στα 12χ200 με 200MHz μνημη θα εχει ακριβως ιδια αποδοση με ενα cpu στα 10χ240 με 200MHz μνημη και δεν εχουμε τα φαινομενα που ειχαμε παλαιοτερα με τους AXP. Οποτε δεν θα την χαρακτηριζα αποδεκτη την αποδοση αλλα οτι καλυτερο μπορουμε να εχουμε

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 20:07]

πολυ καλα εχει παει το cpu. μπραβο και εις ανοτερα. με νερο εισαι?

αχ, αχ, αχ κανεις δεν διαβασε το αρχικο post

Cooling: Cascade, Ηydor L20, Heatercore απο transit με 2χ120mm στα 12V

Μπράβο Ασταμάτητε ....

Καλως 'ηρθες στον κόσμο του A64... :D;)

Τα σκορ σου δείχνουν πόσο κάτω σε κρατάει η μνήμη σου....

Οταν με το καλό πάρεις καμμιά καλή μνημούλα τότε θα καταλάβεις τι εστι Α64 Benches..... :T:

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 22:53]

Ωραιος Ντινο , keep walking .Πρεπει μαλλον να αλλαξεις λιγο τις μνημουμπες με αλλες του κιλου που να 500αριζουν , θα δεις απο οτι πιστευω αρκετη διαφορα.

Ετσι βλεπω και εγω τελικα οποτε βγαινουμε για αναζητηση απο δευτερα

Αρχική απάντηση από unstoppable

Ετσι βλεπω και εγω τελικα οποτε βγαινουμε για αναζητηση απο δευτερα

Χεχε , ολο και κατι θα υπαρχει στην αγορα που εστω και με μετρια τιμινκς θα τα παει καλα.Αληθεια δοκιμασες τις twinmos με κανα timing του στυλ 2.5-3-3-8?

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από Vagouridis

......... .Πρεπει μαλλον να αλλαξεις λιγο τις μνημουλες με αλλες του κιλου που να 500αριζουν , θα δεις απο οτι πιστευω αρκετη διαφορα.

Κοιτωντας τα benches σε superpi αλλων χρηστων με adata σε μεγαλη συχνοτητα(270) δεν βλεπω να υπαρχουν τεραστιες διαφορες τελικα σε σχεση με χαμηλη συχνοτητα και καλα timings:...: :...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.