cydle Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2011 Καλημερα!Θελω να αγορασω εναν usb 3.0 controller για το pc μου.Τι πρεπει να προσεξω και τι να αποφυγω?Ειδα υπαρχουν controllers με Via και με NEC chipset.Ποιο να προτιμησω?Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Οκτώβριος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Όποιον και να πάρεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Εϊναι ένας απλός controllerΥΓ.Έχω τρεις usb2 via. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι κακό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Οκτώβριος 30, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Έχω εγκαταστήσει στο PC της αδελφής μου αυτή την κάρτα και δουλεύει μια χαρά εδώ και μήνες. Υπάρχουν και οικονομικότερες με 2 ports, αλλά για 4 δολλάρια διαφορά, θα πρότεινα αυτή που έχει 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cydle Οκτώβριος 30, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Ευχαριστω για τις απαντησεις!Εχω βρει και αυτο απο Ελλαδα Sharkoon 2PORT USB 3.0 PCIE CARD και μαλλον θα το προτιμησω. Δεν ξερω γιατι αλλα θελω με NEC chipset γιατι αυτον εχουν ολοι οι ακριβοι controllers απ οτι παρατηρησα τωρα. :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Οκτώβριος 31, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Η αλήθεια είναι ότι VIA έχει κάνει πατάτες στο παρελθός με chipset για pc. Για NEC δεν έχω ακούσει τίποτα.Πάντως ότι και να πάρεις έχει εγγύηση. Αν κάτι δεν δουλεύει σωστά τον επιστρέφεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Οκτώβριος 31, 2011 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Για controller με 4 ports, η VIA είναι μονόδρομος. Η VIA είναι μια χαρά εταιρεία που βγάζει ένα σωρό controllers. Τώρα ότι στα chipsets δεν ήταν ό,τι καλύτερο δε σημαίνει ότι πρεπει να καταδικάζουμε ό,τι βγάζει γενικά.Και η Foxconn στις δικές της μητρικές πατάτες βγάζει. Αλλά στο εργοστάσιό της κατασκευάζονται επίσης οι κορυφαίες ASUS...Καλή αγορά. Ό,τι και να πάρεις, πρόβλημα δε θα έχεις. Έχω δοκιμάσει ένα σωρό chips για USB 3, onboard και σε κάρτα, VIA και NEC. Όλα έπαιζαν άψογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cydle Οκτώβριος 31, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Κοιταζοντας λιγο στο ιντερνετ ειδα και εναν controller της Asus, U3S6 που εχει θηρες Sata 3 και USB 3. Δεν τον βρηκα ομως σε καποιο ελληνικο καταστημα. Υπαρχει κατι αντιστοιχο στην αγορα? Γενικως αξιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 1, 2011 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 αυτή είναι και η καλύτερη μεσοβέζικη λύση που μπορείς να αγοράσεις (από amazon.de γιατί Ελλάδα δεν ξέρω να το φέρνει κανείς). Εχει χαμηλότερες επιδόσεις από native USB3/SATA 3 controller Link to comment Share on other sites More sharing options...
cydle Νοέμβριος 1, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Μα καλα ζητανε 56 ευρω για ενα προιον που ειχε 30$?Τελικα τι εγινε με αυτη την καρτα και δεν υπαρχει πλεον στο εμποριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.