psyber Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2011 γεια!Είμαι κάτοχος των Aktimate Mini. Όπως μπορεί να έχει δει κανείς στις αγγελίες έχω κάνει 2 απόπειρες να τα πουλήσω. Ο λόγος δεν είναι η ποιότητα ή η ένταση. Βγάζουν ιδιαίτερα ποιοτικό ήχο (κάποιοι τα έχουν χαρακτηρίσει high end) και είναι ιδιαίτερα δυνατά για το μπόι τους. Απλά ήθελα να πάω σε hifi ενισχυτή γιατί χρειάζομαι τις εισόδους. Μία εναλλάκτική που σκέφτηκα είναι να πάρω ένα μείκτη. Με ένα δικάναλο μεικτάκι θα έχω 4 εισόδους, καθώς και προενίσχυση για το πολυπόθητο πικάπ που παραλαμβάνω μεθάυριο. Θα έχω όμως έκπτωση στην ποιότητα του ήχου; Ο μείκτης είναι σχειδιασμένος για μικρά κλαμπ και χώρους όπου οι θαμώνες θέλουν να κοπανηθούν με τη μουσική και όχι να απολάυσουν τη λεπτομέρεια όπως εγω.Οπως και να έχει σκέφτομαι αυτόν: http://www.behringer.com/EN/Products/VMX200USB.aspxΤί άποψη έχετε. Για να σας διευκολύνω θα συνδεθούν επάνω: ο υπολογιστής μέσω zero dac, xbox 360, πικαπ technics sl-qd22 και στο μέλλον ίσως cd player.Περιμένω τις προτάσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.