evolution Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2011 Υπαρχει καποιος να μου προτεινει benchtable με ταβανι τα 250 ευρω (οσο χαμηλοτερα βεβαια τοσο καλυτερα) Ειδα αυτο και μου αρεσε αρκετα , θελω κατι ομορφο γενικοτερα Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να εχει θεση εστω για 1 ψυγειο 360 , Θεσεις για 3.5 και 5.25 δεν με πολυ ενδιαφερουν τοσο
crmaris Οκτώβριος 30, 2011 #3 Οκτώβριος 30, 2011 πολύ ακριβό είναι το συγκεκριμένο. Έχω ακούσει καλά λόγια για το dimas tech. Γιώργο αν έχεις καμιά πρόταση σφύρα τη και σε μένα
evolution Οκτώβριος 30, 2011 Author #4 Οκτώβριος 30, 2011 πολύ ακριβό είναι το συγκεκριμένο. Έχω ακούσει καλά λόγια για το dimas tech.Γιώργο αν έχεις καμιά πρόταση σφύρα τη και σε μένα Ακριβω ειναι αλλα ειναι ωραιο το ατιμο Οπως ειπα και πιο πανω πιο πολυ με ενδιαφερει να ειναι ωραιο στο ματι για εκει που το θελουμε ειδα τα dimas tech δεν εχει κατι που να με ενθουσιασε
evolution Οκτώβριος 30, 2011 Author #6 Οκτώβριος 30, 2011 benchtable με ψυγειο???Τι να το κανεις?(το ψυγειο)Για εκει που το θελουμε θα αντικαταστησει case αλλα και εγω σκεφτομε για αντικατασταση του HAF με ενα τετοιο
evolution Οκτώβριος 30, 2011 Author #8 Οκτώβριος 30, 2011 εγώ το HAF μόνο με το new Cosmos S θα το αλλάξω Περιμενω να το δω και αυτο αλλα σε καποιο ξενο forum ειχε παρει το ματι μου κατι για 350 + δολαρια αμα ισχυει μου πεφτει κοματακι ακριβουτσικο - ειδικα μετα το Pm του Γιωργου -
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.