Jump to content

Ερώτηση για "περίεργη" εγκατάσταση windows 7

apollon18

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Αυτό είναι το πρώτο μου Post στο Forum του TheLab.

Θέλω να ρωτήσω πως μπορεί να γίνει το παρακάτω:

Θέλω να κάνω εγκατάσταση των windows 7 σε ένα σκληρό δίσκο σε έναν υπολογιστή αλλά να μην τελειώσει στον συγκεκριμένο υπολογιστή. Δηλαδή θέλω να στείλω τον σκληρό δίσκο κάπου και να τον συνδέσει ο χρήστης εκεί και μετά με τον που τον ανοίξει να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάσταης....Πως γίνεται αυτό??? και αν γίνεται......

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Άμα τρεξεις την εγκατάσταση και εκεί που τελειώνει την αντιγραφή και κάνει restart , κλειστον , βγάλει DVD και δοκίμασε να τον ανοίξεις να δεις άμα συνεχίζει κανονικά.

Αν τα 2 πισί που θα κάνεις την δουλειά είναι πείρπου τα ίδια τότε ολοκλήρωσε την εγκατάσταση στο ένα χωρίς να κατεβάσουν καμμία ενημέρωση τα 7 και χωρί να περάσεις εσύ κανέναν driver και μετά στείλε τον δίσκο στον άλλον.

Προσοχή μόνο στην ρύθμιση στων σκληρών, δηλαδή και στα δύο πισί να είναι σε ide ή ahci και όχι ότι νά΄ναι.

Τα 7 μόλις κάτσουν στον άλλον υπολογιστή θα περάσουν μόνα τους τους νέους drivers χωρίς πρόβλημα.

Εννοείτε ότι μιλάμε για σχετικά ίδια πισί, δηλαδή intel ή amd και τα 2, δεν είναι τεράστιο πρόβλημα αλλά καλύτερα όταν δεν έχουν τρελές διαφορές.

Απλά αναρωτιέμαι πως το κάνουν στα laptop ή σε επιτραπέζιους και ξεκινάς το PC και ξεκινάει η διαδικασία εγκατάστασης των windows 7. Θέλω να στείλω τον δίσκο σε ένα άλλο PC και να γίνει το ίδιο....

Στις περιπτώσεις που λες εσύ, κάνουν κανονικά την εγκατάσταση και σταματάνε στο τέλος εκεί που ζητάει

username ή κάποιες άλλες προσωπικές ρυθμίσεις!

Για να το σταματήσεις εκεί απλώς σβήνεις το pc όταν σου βγάλει το μήνυμα!

Αλλά ούτε εγώ ξέρω αν μπορεί να γίνει για διαφορετικά pc!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.