Jump to content

ποσο μπορω να το πουλησω

vlahoskwn

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Το οικονομικό κουτί μαζί με το cable managment είναι λίγο δύσκολο να συνδυαστούν.

To Thermaltake Commander MS-I VN400A1W2N κάτι καταφέρνει, κοίτα και τις φωτογραφίες του εσωτερικού του (καρτέλα "Gallery").

Για να βελτιώσεις την απόκριση του συστήματός σου μια καλή λύση είναι ο SSD. Δεν χρειάζεται να είναι ο γρηγορότερος φτάνει να έχει την χωρητικότητα που θα σε βολέψει.

Παράδειγμα αν βάλεις με ~30GB, θα περάσεις Windows 7, Office και μερικά προγράμματα και ο δίσκος θα είναι γεμάτος πριν να τον δουλέψεις! Εμένα πιο λογικό μου φαίνεται από 60GB και πάνω.

Για τα παιχνίδια, αν σκοπεύεις να βάλεις καινούρια κάρτα γραφικών όπως σου είπαν πιο πάνω, πρόσεξε γιατί μπορεί να μην είναι αρκετό το τροφοδοτικό σου (450W).

για πειτε μου μια καρτα γραφικων και εναν ssd

ενοω οτι να εχει cablemanagemnt και να ειναι το πιο οικονομικοτερο

Το κατάλαβα και γι' αυτό σου έδειξα κουτί με 43€ και όχι με 143, 243€. Αν πιστεύεις οτι μπορείς να βρεις κουτί με cable managment με λιγότερα, περίμενε να σου πούνε (που δεν το νομίζω).

Γι' αυτό έγραψα:

Το οικονομικό κουτί μαζί με το cable managment είναι λίγο δύσκολο να συνδυαστούν.
Για SSD πάρε κάποιον με τα κόστος και τα GB που θέλεις. π.χ. αυτός OCZ Vertex Series 60GB SATA II 2.5" SSD μια χαρά είναι

Για κάρτα γραφικών πες μας πρώτα τι ανάλυση έχει η οθόνη σου (ή ποια έιναι) τι λεφτά θέλεις να δώσεις και τι κάρτα έχεις τώρα (το "GPU 1024MB" δεν λέει τίποτα)

Για το κουτί δεν τα ξαναλέω.

Για κάρτα κάτι σε Randeon 6750/6770 - nVidia GTS450/GTX550ti maximum λόγω τροφοδοτικού. Κάτι κάτω από 6570 - 440 μάλλον δεν θα σου είναι αρκετό. Όχι οτι με 6570 - 440 θα τα παίζεις όλα στο φουλ σε 1280x1024.

Για την Gigabyte Radeon HD6750 1GB OC λέει:

Power requirement

1. 450W (one 75W 6-pin PCI Express® connector recommended)

Είσαι οριακά.

Για την Gainward GeForce GTS450 1GB λέει:

• Minimum 400W system power supply with

one 6-pin PCI Express supplementary

power connector

Είσαι πιο χαλαρά.

Νομίζω πως η 6750 είναι λίγο καλύτερη από την 450.

Η 450 καταναλώνει 106 watts. Από ampere δεν ξέρω.

Επίσης το τροφοδοτικό σου έχει 6πινα (ή 8πινα) δεν ξερω τι θέλει η 450

Για την ΑΜD δεν ξέρω

γιατι 400 watt λεει ο φιλος απο κατω;

Καλό και φθηνό τροφοδοτικό: Corsair Builder Series CX500 V2

Edit: Για το τροφοδοτικό που δείχνεις στο δεύτερο κατάστημα λέει στην περιγραφή:

Οικονομικό τροφοδοτικό 250W με μέγιστη παροχή 550W και 12cm fan

και στα παρακάτω καταστήματα:

REAL POWER 250W

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.