Ribos25 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2011 Γεια σας Labητες! Εδώ και κάποιες μέρες ήμουν στην αναζήτηση κάποιας νέας ιδέας για mod στο XBOX 360, όταν ξαφνικά έπεσα πάνω σε αυτό! Όντας φαν των κόμικς και ειδικά του Ironman, αμέσως το ερωτεύτηκα!!! Έτσι αποφάσισα να το κάνω και εγώ! Άρχισα να ψάχνω λοιπόν... Δυστυχώς ο τύπος που το έφτιαξε δεν είχε φτιάξει κάποιο worklog με πληροφορίες και συμβουλές για το πως να κάνεις κάτι αντίστοιχο... Παρ'ολα αυτά είχε τραβήξει κάποιες φώτος... Τώρα από εσάς, και ειδικά τον φίλο Κοπρίτη ο οποίος το κατέχει το άθλημα, θέλω να μου δώσετε συμβουλές για κάποια πράγματα στα οποία δεν έχω και τόση εμπειρία... Πως μπορώ να φτιάξω αυτά τα "φτερά" ??? δεν μπορώ να καταλάβω τι υλικό είναι αυτό και πως είναι στερεομένο... Επίσης αν και έχω σκεφτεί διάφορα θα ήθελα να ακουσω ιδέες και για τη δημιουργία αυτού του κομματιού Εδώ κάποια σχέδια του τύπου... Πραγματικά θα ήθελα να ακούσω τις σκέψεις και τις ιδέες σας, αλλά και τυχών προτάσεις που έχετε για τη βελτίωση της κατασκευής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Οκτώβριος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2011 Δύσκολο μου φαίνεται...πως θα το κόψεις ίσια; Αν πετύχει θα είναι έργο τέχνης...αλλά αν όχι θα το κάνεις σκατα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribos25 Οκτώβριος 29, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2011 Εμένα με προβληματίζουν κυρίως αυτά τα φτερά γύρω από την τρύπα... τα άλλα όλο και κάπως θα γίνουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 29, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2011 Γιατί θέλεις να αντιγράψεις αντί να φτιάξεις κάποιο δικό σου σχέδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribos25 Οκτώβριος 29, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2011 Γιατί θέλεις να αντιγράψεις αντί να φτιάξεις κάποιο δικό σου σχέδιο?Πραγματικά κόλλησα όταν είδα το συγκεκριμένο mod και θα ήθελα να δοκιμάσω τις ικανοτητές μου πάνω στο ίδιο...Ωστόσο, λόγω απειρίας έχω κάποια προβλήματα, τα οποία προανέφερα... Εσύ Lakisss, που τα χέρια σου πιάνουν παραπάνω από πολύ, έχεις να προτείνεις κάτι για τη δημιουργία αυτών των "φτερών" που προεξέχουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 29, 2011 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2011 Πραγματικά κόλλησα όταν είδα το συγκεκριμένο mod και θα ήθελα να δοκιμάσω τις ικανοτητές μου πάνω στο ίδιο...Ωστόσο, λόγω απειρίας έχω κάποια προβλήματα, τα οποία προανέφερα... Εσύ Lakisss, που τα χέρια σου πιάνουν παραπάνω από πολύ, έχεις να προτείνεις κάτι για τη δημιουργία αυτών των "φτερών" που προεξέχουν;Πολυ πιθανο να ειναι plexi αλλα με σιγουρια δυσκολα να πουμε απο μια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribos25 Οκτώβριος 29, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2011 Πολυ πιθανο να ειναι plexi αλλα με σιγουρια δυσκολα να πουμε απο μια φωτοΤο σκέφτηκα αυτό για το πλέξι, και είναι πιθανό να το χρησιμοποιήσω, αλλά στη φώτο δεν μου φαίνεται για πλέξι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 30, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Γιατι δεν παιρνεις ενα ετοιμο, Xbox360 Vault?xbox360 vault | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribos25 Οκτώβριος 30, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Γιατι δεν παιρνεις ενα ετοιμο, Xbox360 Vault?xbox360 vault | eBayΒασικά αυτά που έβαλες είναι για τη slim έκδοση του xbοx πέρα από αυτό όμως, πραγματικά θέλω να το κάνω μόνος μου και όχι να πάρω κάτι έτοιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.