auditt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2011 Kαλησπερα παιδια Εχω ενα iphone 3gs jailbroken on ios 5 και θελω να ρωτησω εαν υπαρχει καμια εφαρμογη οπως το siri του iphone 4s γιατι μου εχει κανει εντυπωση αυτο το προγραμμα στο 4s Ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2011 Υπάρχει ήδη θέμα για iPhone; Υπάρχει. Τώρα για αυτό που ρωτάς, απ' όσο ξέρω υπάρχει μόνο για dictation και όχι για ερωτήσεις και αποστολή sms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 29, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2011 ευχαριστω οι επομενες μου ερωτησεις για αλλα θεματα θα ειναι εκειαλλα για αυτο το θεμα οταν λες υπαρχει αλλα μονο για dictation δηλαδη υπαγορευση τι εννοεις??και πως λεγετε ξες αυτη η εφαρμογη?υ.γ η αλλη ερωτηση θα ναι στο τοπικ που με εδειξεςΕυχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 29, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2011 Υπάρχουν διάφορες τέτοιες εφαρμογές. Ψάξε "dictation" στο App Store. Αλλά δεν είναι τίποτα το ιδαίτερο καθώς δεν είναι αρκετά ακριβείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.