Jump to content

Ήσυχη αντλία

jpcupra

Recommended Posts

Εδω και 3 χρονια περιπου παιζω με μια eheim1250..

εχει καταντησει κουραστικο ομως το γεγονος οτι κανει αρκετο θορυβο (τελευταια 'η παντα?) με αποτελεσμα

να συντονιζει ολο το stacker και να μου σπαει τα νευρα.

Ειμαι στην αναζητηση της πιο αθορυβης αντλιας που να μπορει να δουλεψει επαρκως-σωστα με το 3πλο ψυγειο

και με ψυξη σε cpu+vga.

Any ideas?

thx in advance.

Swiftech mcp655

Μια απο τις πιό δυνατές και αθόρυβες

Swiftech MCP655 Watercooling Pump - w/ Speed Controller Equivalent to Laing D5 Vario, 12 volt DC pump

Τωρα αν εισαι ευχαριστημένος απο την απόδοση του Pump που έχεις αλλα θες να σταματήσει να τρίζει το κουτί δοκίμασε να το κάνεις mount στο κουτί οχι με βίδες αλλα με τα λαστιχένια μαξιλαράκια σαν αυτό Real Soft Silicon Fan Mounts | 4 pcs. in a box| Stops vibration of case fans

ή εναλλακτικά μπορείς να την κρεμάσεις μεσα στο κουτί με λαστιχάκια,μιας και δεν θα ακουμπάει στο κουτί δεν θα συντονίζει και δεν θα τρίζει το κουτί.

Γεια σου φίλε , προσωπικά χρησιμοποιώ μαλακό αφρολέξ κολλημένο στη βάση της αντλίας και απλά την έχω ελεύθερα στο κουτί να κάθεται χωρίς να είναι βιδωμένη .Το πήρα από φίλο που έχει κατάστημα που τοποθετεί τζάμια αυτοκινήτου και τα παρμπρίζ έρχονται σε συσκευασίες που περιέχουν πολλά τέτοια. Αυτός τα είχε για πέταμα οπότε πήγα και πήρα λίγα κομμάτια και τα κόλλησα με βενζινόκολλα.Αν έχεις στην γειτονιά κανένα τέτοιο μαγαζί δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις , αλλιώς πας σε κατάστημα με ηχοαπορροφητικά υλικά και διαλέγεις. Λευτέρης.

Αν κάνει τελευταία θόρυβο τότε έχει μαζέψει μπίχλα μέσα. Άνοιξε την, κάν' τη βίδες, καθάρισε την και δες αν συνεχίζει ο θόρυβος. Το αφρολέξ που λέει ο φίλος από πάνω είναι επίσης πολύ καλή λύση.

Αν κάνει τελευταία θόρυβο τότε έχει μαζέψει μπίχλα μέσα. Άνοιξε την, κάν' τη βίδες, καθάρισε την και δες αν συνεχίζει ο θόρυβος. Το αφρολέξ που λέει ο φίλος από πάνω είναι επίσης πολύ καλή λύση.

δυστυχως δεν εχω την ορεξη και τον χρονο να κατσω να ασχοληθω τοσο... :o

το αφρολεξ ειναι μια λυση.. ειδωμεν :T:

δυστυχως δεν εχω την ορεξη και τον χρονο να κατσω να ασχοληθω τοσο... :o

το αφρολεξ ειναι μια λυση.. ειδωμεν :T:

φιλε μου εχε υπ'οψιν σου οτι ετσι μειωνεις τη ζωη της αντλιας σου! 20' δουλεια ειναι και ησυχαζεις!

14 Pumpen f

Στο πρώτο πινακάκι μπορείς να παρατηρήσεις το υποκειμενικό "θόρυβο" που παράγουν, ενώ στο ακόλουθο την ισχύ τους όπως εκφράζεται με το πόσο ψηλά μπορεί να σπρώξει η εκάστοτε αντλία το νεράκι...

Ενδιαφέρουσα δοκιμή θα έλεγα.

14 Pumpen f

Στο πρώτο πινακάκι μπορείς να παρατηρήσεις το υποκειμενικό "θόρυβο" που παράγουν, ενώ στο ακόλουθο την ισχύ τους όπως εκφράζεται με το πόσο ψηλά μπορεί να σπρώξει η εκάστοτε αντλία το νεράκι...

Ενδιαφέρουσα δοκιμή θα έλεγα.

ευχαριστω φιλε μου.

θα το τσεκαρω.

• 3 weeks later...

Swiftech mcp655.

Την έχω στο stacker μου από το 2006 και δεν ακούγετε τίποτα! Δουλεύει καθημερινά 3 με 4 ωρες και την έχω τοποθετήσει πάνω σε κομμένο σφουγγάρι για να μην συντονίζει με το κουτί

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.