Jump to content

Ποδήλατο εναντίον Laptop

greekfragma

Recommended Posts

Ποδήλατο εναντίον Laptop

θέλω νέο σκελετό (σωστότερο νούμερο και ελαφρύτερο από το 6061 αλουμίνιο που ήδη έχω)

αλλά και το υπάρχον laptop έχει φάει τα ψωμιά του στο gaming με την 8400m gt επάνω.

λεφτά διαθέτω για ένα από τα 2.....περίπου ένα 500ευρώ + κάνα 150 ακόμα δίνοντας τα προηγούμενα κομμάτια.

τι να πάρω?

αυτό?

Dell Inspiron Q15R 5110-1791 - 3 GB Ram - 15.6" - Μαύρο | Multirama

ή αυτό

post-596-1416075580,9359_thumb.png

μαλλον γερνω προς το λαπτοπ.....για ακομα 3μηνες θα μου χρειαστει περισσοτερο απο το bike λόγω στρατού.

επίσης έρχεται πιο οικονομικά από την αλλαγή σε σκελετό....σκέφτομαι επίσης οτι μόλις γυρίσω αθήνα θα μπορέσει να φύγει και το main pc που έχει ξεμείνει εκεί και να τσοντάρω κάνα 400άρι ακόμα για να πάω στο nanolight....

σκέψου απλά από πια αλλαγή θα επωφεληθείς περισσότερο..

πιστεύω ότι το ποδήλατο σου είναι πολύ καλό - δε πρόκειται να αλλάξει κάτι δραματικά με την αγορά άλλου σκελετού.

πιστεύω ένα καινούργιο λαπτοπ θα σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη:p

[MENTION=9719]kuza[/MENTION] για αυτα τα σιδερα δινουμε και δυο.χιλιαρικα.οπως επισης 'σιδερα' θεωρουνται και τα αυτοκινητα που χρυσοπληρωνει ο κοσμος οχι για δυο αλλα για τριαντα χιλιαρικα κ πανω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.