Jump to content

Εκμεταλεύοντας μια ATI & NVIDIA vga

env0y

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους

Πάνω στην μητρική μου (ASUS Crosshair III Formula) πατάει μια ATI Sapphire 5870 1GB Vapor-X παράλληλα έχω και στο ράφι μία NVIDIA 8800 GTS 512MB και σκέφτομαι να την εκμεταλλευτώ από μεριάς physX.

Οι απορίες που έχω είναι οι εξής:

1. Γνωρίζει κανένας να μου προτείνει κάποιον συγκεκριμένο driver που να κάνει αυτές τι κάρτες να συνεργαστούν άψογα?

2. Αξίζει τον κόπο αυτή η διαδικασία?

3. Τι να μαγειρέψω σήμερα :p

1. Όπως σου είχα πει και από κοντά πριν 2 μέρες, αν ψάξεις google με τους όρους nvidia ati physx driver θα βρεις τη λύση. Επειδή θες έτοιμη τροφή όμως πάρε το link LMGTFU και χτύπα το 2ο αποτέλεσμα στο overclock.net ;)

2. Βάζεις μια κάρτα επιπλέον στο σύστημα για να παίξεις 1 άντε 2 παιχνίδια (batman και κάνα άλλο)... αξίζει; δεν ξέρω ask yourself.

Γεια χαρά σε όλους

Πάνω στην μητρική μου (ASUS Crosshair III Formula) πατάει μια ATI Sapphire 5870 1GB Vapor-X παράλληλα έχω και στο ράφι μία NVIDIA 8800 GTS 512MB και σκέφτομαι να την εκμεταλλευτώ από μεριάς physX.

Οι απορίες που έχω είναι οι εξής:

1. Γνωρίζει κανένας να μου προτείνει κάποιον συγκεκριμένο driver που να κάνει αυτές τι κάρτες να συνεργαστούν άψογα?

2. Αξίζει τον κόπο αυτή η διαδικασία?

3. Τι να μαγειρέψω σήμερα :p

1. Driver που από μαμάς υποστηρίζει Hybrid PhysX

Index of /Downloads/Drivers/nVIDIA/GeForce

2. Αν παίζεις games που χρησιμοποιούνε το PhysX, και δεν έχεις κάποιο θέμα με τα slots στο mobo και το τροφοδοτικό σου αντέχει, αξίζει.

3. Μακαρόνια napolitana με λουκάνικα και βασιλικό, και να με φωνάξεις να φάμε παρέα :p

1. Όπως σου είχα πει και από κοντά πριν 2 μέρες, αν ψάξεις google με τους όρους nvidia ati physx driver θα βρεις τη λύση. Επειδή θες έτοιμη τροφή όμως πάρε το link LMGTFU και χτύπα το 2ο αποτέλεσμα στο overclock.net ;)

2. Βάζεις μια κάρτα επιπλέον στο σύστημα για να παίξεις 1 άντε 2 παιχνίδια (batman και κάνα άλλο)... αξίζει; δεν ξέρω ask yourself.

Αυτοί ήταν οι πρώτοι που δοκίμασα αλλά είχα δύο φορές BSOD. Από τροφοδοσία 700W έχω πιστεύω ότι είναι αρκετό.

Αντε και για να σε φτιαξω ακομη περισσοτερο:

Θες αυτο: http://www.ngohq.com/attachments/graphic-cards/3560d1319651839-hybrid-physx-mod-v1-03-v1-05ff-physx-mod-1.05ff.rar

τα τελευταια physix: Download Nvidia PhysX System Software 9.11.0621

και drivers

W7x64: NVIDIA DRIVERS 285.62 WHQL

W7x86: NVIDIA DRIVERS 285.62 WHQL

Διαδικασια:

1. Αν εχεις εγκατεστημενους nvidia drivers να παρουν δρομο! (και με driversweeper)

2. Εγκατασταση driver.

3. Εγκατασταση physix

4. Τρεχεις το patch

5. Επανεκινηση (επανεκινηση κανεις μια φορα στο τελος και οχι μετα την εγκατασταση του driver που στο ζηταει)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.