Jump to content

Παρέλαση 28ης 2011 (παραλίγο)

jiohkor3

Recommended Posts

Οι μηχανοκινητες παρελασεις εχουν καταργηθει ! Λόγω "κοστους" ή καλυτερα λογο οτι μπορει κανενας αξιωματικος (οχι ανωτερος/τος) τους την μπουμπουνησει !

Ο στρατος μιας και αποτελείτε απο φανταρους/οπλιτες/πολιτες κατα κυριο λογο δεν παιζει να κανανε κατι εναντια του λαου, τουλαχιστον στο σημερα..

Απο φιλο στρατιωτικο στο ΥΠΕΘΑ, "οσοι ειναι πανω απο βαθμο συνταγματαρχη παυουν να ειναι στρατιωτικοι και γινονται "πολιτικοι"

Απο το 2010..!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=88_7Pc7n3jg]Αυτοί είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ αξιωματικοί - YouTube[/ame]

Η γνωμη μου τουλαχιστον :p

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply
Δεν έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων από τη στρατιωτική ηγεσία αλλά νομίζω λάθος άνθρωποι την εισπράξανε :p

Αν και θεωρητικά στους ανθρώπους που την εισπράξανε, έχω να πω το εξής.

Πολύ καλά κάναμε και την εισπράξαμε, έστω και στην φωτογραφία. Όλοι θα έπρεπε να μην δεχτούν να πατήσουν τις εξέδρες των επισήμων δίπλα σε πολιτικούς.

χαχα, ποιοι οι στρατιωτικοι? εκει που η λουφα η λαμογια το καρφωμα και ο σταρχιδισμος ειναι θεμελιωδεις αρχες? δεν ειμαστε καθολου καλα, παει ο κααφεςςςς και ειναι και κλειστα τα σουπερ δεν εχω αλλο DAMN

Όλοι θα έπρεπε να μην δεχτούν να πατήσουν τις εξέδρες των επισήμων δίπλα σε πολιτικούς.

Γιατί να μη δεχθούν; Νομίζεις ότι οι μίζες από αεροπλάνα/υποβρύχια/άρματα πάνε μόνο σε πολιτικούς...;

Ναι φίλε γιώργο...οκ, επειδή θα φύγει η συζήτηση με τον καθένα να λέει το σωστό και το λάθος για την μια δουλειά και την άλλη, και τα της Θητείας και το "πως πέρασα στον κωλοστρατό"...στο αντίστοιχο νήμα.

Μην αρχίσουμε τέτοια ατέρμονη συζήτηση τώρα. Δεν θα βγει νόημα και το ξέρεις πολύ καλά.

[MENTION=1298]WizarD[/MENTION] μιλάς για ανθρώπους μετρημένους στα δάχτυλα. Εγώ για τους άλλους λέω που εκτελούν τις διαταγές αυτών των λίγων..

να το πω αλλιως, στις κρισεις οταν ειναι το πασοκ πχ ποιοι ευνοουντε? οι πασοκοι αξιωματικοι. case closed

Οι μηχανοκινητες παρελασεις εχουν καταργηθει ! Λόγω "κοστους" ή καλυτερα λογο οτι μπορει κανενας αξιωματικος (οχι ανωτερος/τος) τους την μπουμπουνησει !

Και καλύτερα. Last time I checked, τα "παιχνιδάκια" του στρατού καίνε βενζίνη (και υπέρογκα ποσά) που τα πληρώνουμε απ'την τσέπη μας.

Πωπω....ρε Γιώργο. Τώρα ευτυχώς που μας διαφώτισες δλδ. ;)

Είπε κανείς το αντίθετο; Αν δεν ίσχυε αυτό, δεν θα ήταν ο στρατός εντός συνόρων, αλλά κάπου αλλού. Δεν είναι άλλης χώρας, δεν είναι ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Αλλά άστο....κάτι ήταν, κάτι το 'φαγε. :)

Και καλύτερα. Last time I checked, τα "παιχνιδάκια" του στρατού καίνε βενζίνη (και υπέρογκα ποσά) που τα πληρώνουμε απ'την τσέπη μας.

Λοιπόν, last time i checked....δεν υπάρχει καύσιμο ούτε για τις στοιχειώδεις μετακινήσεις εντός μονάδων. Οπότε για να συμπληρώσω, από τεχνικής και οικονομικής σκοπιάς, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καθόλου μετακινήσεις προσωπικού και μέσων.

Εγω απλως εχω μια απορια.. Προς τι η παρελαση? Τι γιορταζουμε? Την ελευθερια μας απο τους γερμανους/ιταλους? Ποια ελευθερια? Που μας λεει η κυρα Μερκελ να πηδηξουμε και ο ΓΑΠ ρωταει ποσο? Παλι οι γερμανοι μας κατεχουνε.. Σε λιγο θα μας αγορασουν και εξ' ολοκληρου.

Ειναι το λιγοτερο ντροπη να παρελαυνουν, χωρις καμια αντιρρηση, για να τιμησουν την ηρωικη αντισταση της χωρας μας στους κατακτητες - την στιγμη που η εθνικη κυριαρχια δοθηκε ανευφ ορων και βρισκετε υποδουλωμενη στα ξενα συμφεροντα. Ακομη περισσοτερο ντροπη, στους πολιτικους, που εχουν το θρασος να παρευρισκονται σε μια τετεια εκδηλωση - διοτι αυτοι ειναι οι εθνο-προδωτες που ειναι υπευθυνοι γι αυτη την κατασταση.

Αλλα οπως εχει αναφερθει και στο αλλο thread, μας εχουνε δειξει οτι εχουν και περισσια θρασους.. Ε λοιπον, ευγε στον πιτσιρικα που προσεφερε το παρασημο της ανοιχτης παλαμης, και αλλο ενα ευγε και στα παλικαρια που εστρεψαν τα προσωπα τους μακρια και φορεσαν μαυρα περιβραχιωνια και κορδελες.

PS: Τι κριμα που δεν εφαγε και η κατσικα-διαμαντοπουλου κανα αυγουλακι.. Κανει καλο για την επιδερμιδα βρε!

Η ξεφτύλα είναι αυτή τη στιγμή στο ALTER που έχει λεζάντα "Διεθνής Διασυρμός της Χώρας με τη Ματαίωση της Στρατιωτικής Παρέλασης".

Τι λέτε ρε γίδια... (ότι σας είπαν τα αφεντικά σας οι πολιτικοί για να έχουμε να ασχολούμαστε).

Ρε παιδια δεν μπορουμε να ταυτιζουμε την παρελαση με τον φασισμο...Δεν παει να την καθιερωσε και ο Χιτλερ?Ειναι σαν να ταυτιζεις την Θεια Κοινωνια με τον κανιβαλισμο, μιας και λαμβανεις σωμα και αιμα του Χριστου συμβολικα...εεε και οι κανιβαλοι σωμα και αιμα ετρωγαν και επιναν...και τα μυαλα στα καγκελα!

Το δικαιωμα να κυκλοφορουμε ελευθεροι χωρις να ειμαστε κατω απο κανεναν ζυγο και το δικαιωμα να μπορουμε να εκφραζουμε τα πιστευω μας ελεθερα και να μην ειμαστε ενα υποδουλωμενο εθνος, μας το χαρισαν με αιμα και θυσιες καποιοι ανθρωποι. Αποδιδοντας τιμες σε μνημεια, εξυμνουμε τους ανθρωπους αυτους και τους ευχαριστουμε. Παρελαυνοντας μεσα στις πολεις δειχνουμε οτι οι πολεις αυτες ειναι δικες μας, ανηκουν στο ελληνικο εθνος δηλαδη. Και εχει σημασια οτι ανηκουν στο ελληνικο εθνος γιατι στην ιστορια του εχουν παρελασει και ξενοι στρατοι...πραγμα που σημαινε οτι ηταν υποδουλωμενες οι πολεις. Οσο ομως εχουμε την δυνατοτητα να παρελαυνουμε εμεις οι πολεις ειναι ελευθερες...Αυτον τον συμβολισμο εχει η παρελαση. Πιο απλα δεν εξηγειται...στο δημοτικο το μαθαμε...

Απλα λογω δογματισμων και κολληματων οι αριστεροι εχουν μαθει να ειναι φερεφωνα 5 "μεγαλων" προσωπικοτητων και οι δεξιοι να μπλεκουν το εθνος με τον φασισμο.

Το οτι στους επισημους καθονται μονο καραγκιοζηδες, δεν χαλαει τον βαθυτερο συμβολισμο...Καμμια τιμη δεν τους αποδιδεται στην παρελαση. Η μονη τιμη που τους αποδωθηκε ηταν η ψηφος οταν τους την εριξες...Οι τιμες αποδιδονται στο ελληνικο εθνος και στο δικαιωμα του να εκλεγει τους ηγετες του και να χαιρεταει τους δικους του στρατιωτικους ηγετες και οχι τους ξενους κατακτητες. Εσυ και εγω φταιμε, που καθονται αναξιοι ανθρωποι πλεον στους επισημους...οχι ο θεσμος της παρελασης.

Μονο οσοι ανηκουν σε κομματα/παραταξεις/ιδεολογιες μπορουν να δουν αλλους συμβολισμους μεσα στην παρελαση...ο καθενας για τους δικους του λογους. Η ελευθερια δεν επιδεχεται ιδεολογιες, οπως και καμμια αξια στην ζωη.

Η ξεφτύλα είναι αυτή τη στιγμή στο ALTER που έχει λεζάντα "Διεθνής Διασυρμός της Χώρας με τη Ματαίωση της Στρατιωτικής Παρέλασης".

Τι λέτε ρε γίδια... (ότι σας είπαν τα αφεντικά σας οι πολιτικοί για να έχουμε να ασχολούμαστε).

Στο ίδιο κανάλι...ή στον ANT1..."Θλίψη στους Θεσσαλονικείς εξαιτίας των γεγονότων"! Θλίψη.....

ΜΜΕ....

Ποια θλίψη λένε ρε οι καραγκιόζηδες. Εγώ είμαι περήφανος που δεν αφήσανε τα τομάρια (πολιτικούς) να δούνε την παρέλαση και την έκαναν με ελαφρά...

εγω απορω υπαρχει ΕΝΑΣ οχι ΔΥΟ , ΕΝΑΣ ελληνας που να κοιταχτηκε στο καθρεπτη και να εκανε την αυτοκριτικη του? δλδ βλεπω τη μπαντα του δημου να φοραει μαυρες κορδελες ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ

Δεν είμαστε Ελβετία ή Βέλγιο ή Λουξεμβούργο. Έχουμε μια ιστορία, την οποία πρέπει να τιμήσουμε με κάποιο τρόπο και αυτός ο τρόπος ειναι η παρέλαση.

Σε μια εποχή που προσπαθούν να αφαιμάξουν απο τον Έλληνα "την τελευταία ρανίδα" Ελληνισμού χτυπώντας μεθοδευμένα και -ακρως αποτελεσματικά- μεχρι στιγμής τον πολιτισμό και την ιστορία, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν οτι οι παρελάσεις ειναι φασιστικές; Γιατι δεν λέτε λοιπόν φασιστες και ολους τους Αμερικάνους που στην ουσία ανευ λόγου γιορτάζουν την 4η Ιουλίου λες και απαλλάχτηκαν απο την κατοχή με περίσσιο σθένος;

Εσεις λοιπόν που το πιστεύετε αυτό, δεχθείτε την ταπεινή γνώμη ενος ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΑΡΟΥ.

Ανοίγεις μεγάλο θέμα προς συζήτηση που πολύς κόσμος δεν το ακουμπάει και το ταυτοποιεί με ανθελληνισμό.

Η μη αντικειμενική διδασκαλία είναι υπεύθυνη για μεγάλο μέρος προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα πολλοί λαοί.

Από τη μια έχεις ημιμαθείς που λένε άνετα ότι οι ΧΧΧΧ είναι "asdf φάρα" (αλλά δεν είναι ρατσιστές γιατί "έχουνε έναν μαύρο φίλο") ή 12χρονα που μισούν τους Τούρκους χωρίς να έχουνε γνωρίσει ποτέ στη ζωή τους κάποιον Τούρκο.

Από την άλλη έχεις αγορές υποβρυχίων κόστους 20 και 40 δις, την ίδια στιγμή που σου κόβουνε €100 από την σύνταξη ή που σου ρίχνουνε χαράτσι στον λογαριασμό της ΔΕΗ για να πληρώσουνε ένα χρέος που μεγαλώνει με τις προαναφερθείσες αγορές στρατιωτικού εξοπλισμού.

Το παραμυθάκι μια χαρά κρατεί και όλα αυτά (παρελάσεις, βιβλία ιστορίας, συμβάντα σε βραχονησίδες, εμπρηστικές δηλώσεις σε εφημερίδες κλπ) συμβάλλουν μια χαρά στο να διατηρείται αυτή η μακροχρόνια κερδοφόρα συναλλαγή.

Κάποιοι από μας δυστυχώς ξεχνάνε εύκολα, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν ξεχνάνε τους κάλους τούρκους που έλιωσαν το κεφάλι του Τάσου Ισαάκ και πυροβόλησαν στο κεφάλι τον Σολομό Σολομού… για να μην πάω και πιο πίσω σε άλλα γεγονότα…

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.