Jump to content

ΕΠΕΙΓΩΝ! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

giorgos_7

Recommended Posts

Παιδια δε ξερω τι εγινε σημερα καθως προσπαθουσα να συνδεσω το laptop με το pc μεσω καλωδιου κατι εγινε και το pc δε μπορει να συνδεθει στο internet ενω το laptop μπορει.....Την συνδεση με το router την κανω ασυρματα......

Αν σας βοηθαει, παρατηρησα οτι ενω βλεπει τα ασυρματα δυκτια που υπαρχουν οταν παω να κανω συνδεση ειναι σαν να μην εχω βαλει το σωστο κωδικο ακομα και οταν αφηνω την προσβαση στο router ελευθερη......

ΒΟΗΘΕΙΑ.....:help:

Πως κανω επανεκκινηση του router????? αν και δεν νομιζω να φταιει αυτο γιατι οπως ειπα το laptop εχει προσβαση στο internet......

Λογικά εχει κουμπι on / off σαν το δικο μου αλλα οπως ειπα δοκιμασε και στο υπολογιστη επανεκκινηση η αλλιως θα εχει γινει καμια βλακεια εκει περα π πατας να συνδεθεις και πρεπει να πατησεις να συνδεθει . Αμα δν ειναι τιποτα απο αυτα τοτε δεν ξερω φιλε μου :...:

1.Όπως σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω κάνε ένα reset στο router (συνήθως έχουν ένα χωνευτό κουμπάκι που το γράφει δίπλα-διαφορετικά ψάξτο στο google με το μοντέλο σου).

2.Εάν δε διορθωθεί δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το υλικό wifi από τον πίνακα ελέγχου(στον υπολογιστή) και κάνε μια επανεκκίνηση- πέρνα τους απαραίτητους drivers αν ξαναχρειαστεί.

3.Διαφορετικά μάλλον έχει πρόβλημα η κάρτα σου.

edit:τα παιδιά σου είπαν να κάνεις επανεκκίνηση ,με το reset θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις τους κωδικούς σου και τυχόν ρυθμίσεις που έχεις κάνει.

μαλλον εχει προβλημα το καλωδιο δεν θα κανει καλη συνδεση με το υπολογιστη

Αφού λέει ότι συνδέεται ασύρματα(εκτός αν είναι με καμμιά usb συσκευή και εννοείς αυτό το καλώδιο).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.