pmakr1416003456 Οκτώβριος 28, 2011 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2011 Λογικά φταίει ότι hardware δεν άλλαξες. Μνήμες-τροφοδοτικό-δίσκος πιθανότατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 28, 2011 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2011 Mνήμες άλλαξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Οκτώβριος 28, 2011 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2011 Καλο-κακου σκαστου και ενα Hard Disk Sentinel software downloads and previous versions . . .Και ποσταρε τα αποτελεσμα που αναγραφει στην αρχικη σελιδα περι bad/weak sectors. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Οκτώβριος 28, 2011 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2011 δε μου λες. Από θερμοκρασίες πως πας; Μήπως ανεβαίνει πολύ; Μήπως δεν πατάει καλά η ψύκτρα; Θερμαγώγιμη έχεις βάλει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Οκτώβριος 28, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2011 Λογικά φταίει ότι hardware δεν άλλαξες. Μνήμες-τροφοδοτικό-δίσκος πιθανότατααλλαξα κ σκληρόμολις βρω χρονο θα κανω μεμτεστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 29, 2011 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2011 Εμενα για psu μου κανει αν δεν ειναι μνημες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Οκτώβριος 29, 2011 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2011 Είχα κι εγώ πριν κάποια χρόνια παρόμοιο πρόβλημα, για το οποίο τελικά ευθυνόταν η γείωση. Ορίστε και το αντίστοιχο θέμα που είχα ανοίξει τότε... Ελπίζω να σε βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 30, 2011 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2011 Εμενα για psu μου κανει αν δεν ειναι μνημες...Γι'αυτό είπα Μάριε να τρέξει πρώτα ένα memtest να αποκλείσουμε τουλάχιστον τις μνήμες. Κι εμένα αν δεν ειναι μνήμες μου κάνει για θέμα του PSU.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Οκτώβριος 31, 2011 Author #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Γι'αυτό είπα Μάριε να τρέξει πρώτα ένα memtest να αποκλείσουμε τουλάχιστον τις μνήμες. Κι εμένα αν δεν ειναι μνήμες μου κάνει για θέμα του PSU....σκληρο τεσταρα ειναι οκ με το προγραμμαμαλλον το προβλημα ειναι στις μνημες ενω εγω τις πηρα cas 99992το μ/β me auto τι κανει ποιο aggresiveImageShack Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 31, 2011 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Windows Memtest δεν ξέρω αν υπάρχει. Κατέβασε το πρόγραμμα απο το link που σε έδωκα σε προηγούμενο post μου, κάφτο σε ένα δισκακι η στικάκι και κάνε boot απο εκει και θα αρχίσει το τεστ αυτόματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Οκτώβριος 31, 2011 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 υπαρχει καποιο windows memtest ?Υπάρχει... Πήγαινε στην έναρξη και γράψε Windows Memory Diagnostic. Κλίκαρε το και επέλεξε αν θες να κάνεις αμέσως restart και check for errors, ή να check-άρει για errors την επόμενη φορά που θα ανοίξεις το pc.Προσωπικά, θα σου πρότεινα να να χρησιμοποιήσεις το memtest. Όπως γράφει κι wesker, κάψ'το σε ένα δισκάκι, τρέξ'το από κει, κι άφησέ το όλο το βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Νοέμβριος 9, 2011 Author #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 μαγκες δεν μπορω να βγαλω ακρη με τπταλλαξα psuεβαλα μεμτεστ με 1 ι 2 dimmakia τσεκαρα σκληρους τπτ ποιος θελει να βγαλει λεφτα κ να το δωσω το pc na moy το φτιαξει ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
TZANNSPY Νοέμβριος 9, 2011 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Να υποθέσω πως - και με την αλλαγή του δίσκου - η εγκατάσταση των windows είναι φρέσκια και original;Ή είναι κανένας πολυκαιρισμένος "κλώνος" παλαιότερης εγκατάστασης που έχεις φτιάξει;Είσαι καθαρός από περιττά προγράμματα και έχεις ¨σωστό¨ στήσιμο του λειτουργικού;Από ρυθμίσεις στο BIOS/WINDOWS σχετικά με sleep etc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siba Νοέμβριος 10, 2011 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2011 Δεν βγαζεις ακρη ετσι. Ξηλωσε απο το κουτι στησε το στον παγκο μονο με τα απαραιτητα, και τοτε θα δεις τι γινεται. Εαν εχεις ενα αλλο δισκο φορμαρε τον, περνα φρεσκια εγκατασταση, και εκει τρεξε τα διαγνωστικα. Επισεις δοκιμασε να τρεξεις το memtest με τον δισκο unmount. (ξεσυνδεμενο τελειως) Τετοια προβληματα συνηθως οφειλονται σε αυτα που εχουν πει ηδη και οι αλλοι: τροφοδοτικο, μνημες, προγραμματα οδηγησης. Οπωςδηποτε περνα τους τελευταιους οδηγους για την καρτα γραφικων, το cd που ειχε μαζι, πετα το. Τα παγωματα αυτα εχεις παρατηρησει σε τι φασεις τα κανει? Με τι συχνοτητα? Ποιον i7 εχεις? Δεν εχεις αναφερει καθολου τι θερμοκρασιες εχεις σε idle και full load. Εισαι με stock ψυξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Νοέμβριος 16, 2011 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Δοκίμασε με διανομή Linux να δεις τι γίνεται.αυθεντικά τα Windows;..Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.