Jump to content

Απο τι μου παγωνει το PC ?

Pieros

Recommended Posts

Καλησπέρα μάγκες

Εδω κ 2-3 χρονια εχω ενα PC κ μου παγωνει

Νομιζα οτι εφταιγαν οι μνημες ή vga ή m/b κ τελικα αποφασισα να κανω αναβαθμιση μιας κ ειχε παλιωσει

Δυστηχως ακομα κ μετα την αναβαθμιση

cpu i7

vga msi 5870

m/b foxcon

ram 6gb corsair

psu antec true power trio 650w

συνεχιζει κ παγωνει ? τι στο διατανο να κανω ?

συνηθως οταν υποφερει απο psu δεν κανει ρεσταρτ ??

Το πιο πιθανο τότε είναι μνήμη κανε ενα memtest θα το βρεις στην διεύθυνση www.memetest.org

Εχει επιλογή να το κατεβάσουμε σαν iso για να έχουμε ένα bootable cd, για floppy αλλά και για usb stick

Αφού λοιπόν βρούμε την έκδοση που μας εξυπηρετεί και ορίσουμε την κατάλληλη συσκευή ως πρώτη από το boot sequence θα έχουμε αυτή την οθόνη

nf2-big.gif

που μας δίνει πληροφορίες και για το σύστημα μας (Επεξεργαστή, chipset,) και ειδικά για της μνήμες συχνότητα, timmings κλπ

Tο test ξεκινάει μόνο του να εκτελείτε.

Το πρόγραμμα αυτό γράφει δεδομένα στην μνήμη μας και μετά προσπαθεί να τα διαβάσει, έτσι είμαστε σίγουροι ότι τα dimm της μνήμης είναι γερά και σταθερά

Όταν τελειώσει τα test (που είναι οκτω) θα έχετε μία οθόνη που θα σας λέει

"Pass complete, no errors, press Esc to exit"

Επειδή όμως θέλουμε να είμαστε σίγουροι μπορούμε να αφήσουμε το test να τρέχει για όση ώρα θέλουμε. Πχ αν συνήθως σου παγώνει στην 1 ώρα λειτουργίας αστο 90 λεπτα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.