nobig Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2011 Ρε παιδιά για βοηθήστε με γιατί έχω μια απορείαΑπο cloning δίσκου σε ssd με acronis true image home 2012 μένει το alignment? Διάβασα ότι μένει αλλά θέλω να είμαι σίγουρος. Πως μπορώ μετά την μεταφορά να βεβαιωθώ ότι το alignment είναι σωστό; ΤΟ λειτουργικό είναι windows 7 64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Στο λεω με σιγουρια οτι μενει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Οκτώβριος 27, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 OK θεωρητικά ακόμα και ο δίσκος θα είναι aligned επειδή εγκαταστάθηκαν απο την αρχή windows 7 σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 27, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 OK θεωρητικά ακόμα και ο δίσκος θα είναι aligned επειδή εγκαταστάθηκαν απο την αρχή windows 7 σωστά;Yeap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.