Jump to content

Πρόβλημα με συνδεσμολογία υπολογιστή

xristaras13

Recommended Posts

Αρχικα καλισπερα. Έχω την μητρικη vnf4 ultra της chaintech και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Σε σύνδεση μητρικής με τα καλώδια του κουτιού δλδ power led power sw reset sw hdd κλπ (να αναφέρω ότι δεν έχω τον οδηγό της μητρικής για τον λόγο αυτό βρήκα από το net κάποια πράγματα) όταν συνδέω το σύστημα με την οθόνη τότε η οθόνη δεν ανταποκρίνεται και το καλώδιο speaker δεν ακούγεται…προφανώς δεν έχει γίνει σωστά η σύνδεση. Για τον λόγο αυτό θα ήθελα την βοήθεια σας. Ευχαριστώ.

Άρα φίλε μου κάτι δεν έχει γίνει σωστά.

Βγάλε τα πράγματα μέσα απο το κουτί.

Βάλτα σε ένα γραφείο πάνω στο κουτί της μητρικής ή κάπου αλλού που θα είναι ψηλά.

Πάρε την μητρική, μετά βάλε και τον επεξεργαστή με το ανεμιστηράκι.

Σύνδεσε το τροφοδοτικό πάνω στην μητρική, δηλαδή το μεγάλο καλώδιο που έχει 24 ποδαράκια

και το κίτρινο μαύρο καλώδιο που έχει 4 καλώδια και μπαίνει και αυτό στην μητρική.

Υστερα βάλε μια μνήμη πάνω στην μητρική.

Τέλος την κάρτα γραφικών σου.

Αφού είσαι έτοιμος, πάρε ένα κατσαβίδι ή κάτι μεταλικό (ακόμα και μαχαίρι κάνει)

Δες το σχεδιάγραμμα που σε έδωσε ο vlahoskwn και ακούμπα εκεί που είναι το Power Switch.

Αν μπορείς βάλε και το speaker για να ακους τι γίνεται.

Δες αν δίνει σήμα στην οθόνη ή αν ακούγεται παραπάνω απο μια φορά το speaker.

Καλή τύχη!

Βγάλε την μπαταρία απο πάνω απο την μητρική και άστην να σταθεί για 15 λεπτά περίπου,

ετσι ώστε να επανέλθει η μητρική σου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Αφού περάσει το τέταρτο, ξαναβάλε την μπαταρία και βάλε μπρός το σύστημα.

Θα βρείς για 939, το θέμα είναι αν σίγουρα είναι η μητρική, γιατί δεν θες να έχεις 2 μητρικές καλές (μια η παλιά και μια η καινούργια που θα πάρεις) και επίσης να προσέχεις τι λεφτά θα δώσεις, για ένα αντικειμενικά παλιό ανταλλακτικό. Το κόστος απο την εμπειρία μου είναι 20-25 ευρώ για μια τέτοια μητρική. Αν είναι παραπάνω τα λεφτά, πιστεύω είναι για μεταχειρισμένο εκμετάλλευση.

Φιλικά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.