Jump to content

Windows 7 x64 Backup

DarkSaga

Recommended Posts

καλησπέρα,

έχω μια "καθαρή" εγκατάσταση win 7 pro x64 νομιμότατη

πάω να κάνω backup και μου συνδέει σκιωδώς το c: που κάθονται τα windows με το J:

ίσως να έχει παλαιότερη/διαλυμένη windows εγκατάσταση,

να έχει και το boot loader?

πως μπορώ να αποσυνδέσω τους 2 δίσκους?

ώστε να πάρω backup χωρίς να φορτώσω 500GB άχρηστο υλικό???

Norton Ghost 15.

Boot με το CD του, backup τα 2 partitions των Windows 7 ( 100MB "System Reserved" και το XXXGB main partition ) σε έναν άλλο δίσκο.

Όποτε θες να τα μεταφέρεις αλλού, πάλι boot με το CD του NG15, restore my computer, διαλέγεις το 100MB partition backup file ( .v2i ) και το κάνεις restore στον target δίσκο με settings.

Έπειτα restore my comp. διαλέγεις το άλλο backup file ( main partition ), target drive το ίδιο με πριν, continue, finish => you're ready.

ναι και μου γκριζάρει 2 δίσκους επιλεγμένους.

παραθέτω εικόνες από τα 2 βήματα

*δεν ψάχνω work around,δεν θα δουλέψει άλλωστε το image με όποιο πρόγραμμα και να το πάρω αν δεν είναι στην ίδια κατάτμηση το bootmgr/loader κάτι τέτοιο μου μυρίζει.

post-130-1416075577,2074_thumb.png

post-130-1416075577,3904_thumb.png

post-130-1416075577,5139_thumb.png

Όταν έκανες την εγκατάσταση να φανταστώ πως είχες όλα τα drives κουμπωμένα επάνω;

Αν είναι έτσι, τότε τα Windows από μόνα τους πέρασαν κάποια αρχεία στο J.

Υ.Γ. Μήπως έχεις εκεί πάνω το pagefile?

όχι pagefile είναι στο c,

επειδή έχω 2 ζευγάρια δίσκων(SATA) σε RAID

και ένα μονό(EIDE) ήθελα να περάσω XP και μετά win7 στον EIDE

και στα 2 λειτουργικά έκανε εγκατάσταση κανονικά και στο επόμενο restart έλειπε πάντα ένα hal αρχείο.

ξεκίνησα repair και ω του θαύματος μου τα φόρεσε στο ένα RAID ευτυχώς πριναρχίσω τα πειράματα είχα κρατήσει ό,τι ήθελα!

κατα τα άλλα κάτι βλέπει και γράφει κι εκεί, γιατί έχω διπλό boot

απλά το δεύτερο δείχνει σε κάτι νεκρό.

λογω Raid δεν θα κούμπωνα ξεκούμπωνα δίσκους, αρκετά έχω "πάθει" με τα ρημάδια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.