DarkSaga Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2011 καλησπέρα, έχω μια "καθαρή" εγκατάσταση win 7 pro x64 νομιμότατη πάω να κάνω backup και μου συνδέει σκιωδώς το c: που κάθονται τα windows με το J: ίσως να έχει παλαιότερη/διαλυμένη windows εγκατάσταση, να έχει και το boot loader?πως μπορώ να αποσυνδέσω τους 2 δίσκους?ώστε να πάρω backup χωρίς να φορτώσω 500GB άχρηστο υλικό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Οκτώβριος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Υπαρχει ενα Windows service αν θυμαμαι καλά που λεγεται Volume Shadow Copy Service ή VSS. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα μηπως ειναι ενεργοποιημενο για ψαξτο λιγο, Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 27, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Norton Ghost 15.Boot με το CD του, backup τα 2 partitions των Windows 7 ( 100MB "System Reserved" και το XXXGB main partition ) σε έναν άλλο δίσκο.Όποτε θες να τα μεταφέρεις αλλού, πάλι boot με το CD του NG15, restore my computer, διαλέγεις το 100MB partition backup file ( .v2i ) και το κάνεις restore στον target δίσκο με settings.Έπειτα restore my comp. διαλέγεις το άλλο backup file ( main partition ), target drive το ίδιο με πριν, continue, finish => you're ready. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 27, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Σαν επιλογή για το backup πατάς πάνω στο Create a system image? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 27, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 ναι και μου γκριζάρει 2 δίσκους επιλεγμένους. παραθέτω εικόνες από τα 2 βήματα *δεν ψάχνω work around,δεν θα δουλέψει άλλωστε το image με όποιο πρόγραμμα και να το πάρω αν δεν είναι στην ίδια κατάτμηση το bootmgr/loader κάτι τέτοιο μου μυρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 27, 2011 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Όταν έκανες την εγκατάσταση να φανταστώ πως είχες όλα τα drives κουμπωμένα επάνω;Αν είναι έτσι, τότε τα Windows από μόνα τους πέρασαν κάποια αρχεία στο J.Υ.Γ. Μήπως έχεις εκεί πάνω το pagefile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 27, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 όχι pagefile είναι στο c, επειδή έχω 2 ζευγάρια δίσκων(SATA) σε RAID και ένα μονό(EIDE) ήθελα να περάσω XP και μετά win7 στον EIDE και στα 2 λειτουργικά έκανε εγκατάσταση κανονικά και στο επόμενο restart έλειπε πάντα ένα hal αρχείο.ξεκίνησα repair και ω του θαύματος μου τα φόρεσε στο ένα RAID ευτυχώς πριναρχίσω τα πειράματα είχα κρατήσει ό,τι ήθελα! κατα τα άλλα κάτι βλέπει και γράφει κι εκεί, γιατί έχω διπλό boot απλά το δεύτερο δείχνει σε κάτι νεκρό.λογω Raid δεν θα κούμπωνα ξεκούμπωνα δίσκους, αρκετά έχω "πάθει" με τα ρημάδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 27, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 RedoBackup. Σημερα εκανα clone εναν δισκο με φρεσκια εγκατασταση και την περασα σε αλλα 27 ΙΔΙΑ pc μεσω δικτυου. Απλα δεν εχει δυνατοτητα scheduling μιας και ειναι linux boot-cd ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.