djkostas Οκτώβριος 28, 2011 #21 Οκτώβριος 28, 2011 Φίλε τσέκαρε όλα τα προγράμματα που έχεις εγκατεστημένα!πχ κάποια προγράμματα disk defragmenting έχουν επιλογή να τρέχουν αυτόματα κάποια συγκεκριμένη μέρα - ώρα.Μετά πήγαινε στο "Task Scheduler" και ψάξε τα ένα-ένα!Πάντως εμένα για πρόβλημα software μου κάνει!
grathk Οκτώβριος 28, 2011 #22 Οκτώβριος 28, 2011 Ε μπορεί να ειναι και θέμα της μπαταρίας της mobo για κανε ενα replace με μια καινούρια..
mchls Οκτώβριος 28, 2011 Author #23 Οκτώβριος 28, 2011 Αν μετα απο διακοπή ρευματος ο υπολογοστης σου ειναι ρυθμισμενος να παραμενει κλειστος καμμια. Βρες απο τι ξυπνάει με την εντολή που σου είπα, αλλιώς άκρη δε θα βρεις.......Τι εννοεις ρυθμισμενος;;; Γινετε να το ξαναρυθμισω, στην περιπρωτη που ευθυνεται αυτο;;;Οσον αφορα την εντολη, και τωρα που την εγραψα -0 μου εβγαλε...Θα την τρεξω και μια φορα που θα ξυπνησει απο stand-by και οχι manually...Για βγάλε το ποντίκι και δοκίμασε πάλιΝα βγαλω τον usb receiver ή απλα τις μπαταριες, που μου ειναι και πιο βολικο;;Φίλε τσέκαρε όλα τα προγράμματα που έχεις εγκατεστημένα!πχ κάποια προγράμματα disk defragmenting έχουν επιλογή να τρέχουν αυτόματα κάποια συγκεκριμένη μέρα - ώρα.Μετά πήγαινε στο "Task Scheduler" και ψάξε τα ένα-ένα!Πάντως εμένα για πρόβλημα software μου κάνει!Εψαξα, και βρηκα στη λιστα καμια 20αρια εργασιες...Οι 15 ηταν της Microsoft-μαμισιες, δεν ευθυνεται καποια εφαρμογη που εγκατεστησα δηλαδη, και οι αλλες 5 ηταν του τυπου Google Update και ετσι...Τσεκαρα να δω ποτε να τρεχουν ''Ειτε οταν ειμαι συνδεδεμενος, ειτε οταν δεν ειμαι'' και οι 5 ηταν να τρεχουν Μ Ο Ν Ο οταν ειμαι συνδεδεμενενος...Ε μπορεί να ειναι και θέμα της μπαταρίας της mobo για κανε ενα replace με μια καινούρια..Μπαταρια ευκαιρη δεν εχω...Μηπως παιζει ρολο που η μπαταρια μου εχει αποφορτιστει;;;Για παραδειγμα αν βγαλω την τροφοδοσια για λιγα ΛΕΠΤΑ, στην επανατροφοδοτηση του υπολογιστη μου ζηταει να βαλω ρυθμισεις ΩΡΑΣ και ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ στο BIOS...
grathk Οκτώβριος 28, 2011 #25 Οκτώβριος 28, 2011 αν εχει τελειώσει η μπαταρία δεν κρατάει ρυθμίσεις το bios οταν το βγάλεις απο το ρεύμα.οποτε παίζει να σου ξαναανοίγει κανα wake on mouse event ή κάτι παρόμοιο.δοκίμασε να μην κλείνεις το πολύπριζο μεχρι να βρείς άλλη μπαταρία.Αν πας βόλτα απο multirama η πλαίσιο και μιλήσεις σε κανα τεχνικό θα σου δώσουν μπαταριούλα πάντως
mchls Οκτώβριος 28, 2011 Author #26 Οκτώβριος 28, 2011 Για βγάλε το ποντίκι και δοκίμασε πάλι αν εχει τελειώσει η μπαταρία δεν κρατάει ρυθμίσεις το bios οταν το βγάλεις απο το ρεύμα.οποτε παίζει να σου ξαναανοίγει κανα wake on mouse event ή κάτι παρόμοιο.δοκίμασε να μην κλείνεις το πολύπριζο μεχρι να βρείς άλλη μπαταρία.Αν πας βόλτα απο multirama η πλαίσιο και μιλήσεις σε κανα τεχνικό θα σου δώσουν μπαταριούλα πάντως Κατ 'αρχας να ενημερωσω πως αν το ποντικι μου εκανε την ''λαδια'', ο υπολογιστης δεν θα επεφτε καν σε ''υπνο''... Οταν ειχα ενεργοποιημενο το ποντικι να ''ξυπναει'' τον υπολογιστη, παταγα να μπει σε ''υπνο'' και ανοιγε σε 2 δευτερολεπτα...Οποτε ποντικι παιδες πολυ μα πολυ απειροελαχιστες πιθανοτητες να ευθυνεται... Οσον αφορα το θεμα της τροφοδοσιας, εχω να τον ''βγαλω'' κανα 2μηνο, + οτι ελεγξα εχθες ρυθμισεις και ηταν ολες απειραχτες... Τι υπονοεις;;; Για να μου δωσουν και γλυκακι...Εεεε μπαταριουλα τσαμπε ; ; ;
grathk Οκτώβριος 28, 2011 #27 Οκτώβριος 28, 2011 Ενα ακόμα μπορώ να σκεφτώ..Το γραφείο σου εχει συρόμενο συρταράκι για mouse&keyboard?Αν ναι παίζει να έχει μερική κλίση και να κυλάει απειροελάχιστα το mouse οπότε και ξυπνάει το τέρας ;p ..
mchls Οκτώβριος 28, 2011 Author #28 Οκτώβριος 28, 2011 Οχι δεν εχω συρταρακι...Αλλα και να ειχα, ειπαμε πως το ποντικι δεν. . .
mchls Οκτώβριος 28, 2011 Author #29 Οκτώβριος 28, 2011 Αν μετα απο διακοπή ρευματος ο υπολογοστης σου ειναι ρυθμισμενος να παραμενει κλειστος καμμια. Βρες απο τι ξυπνάει με την εντολή που σου είπα, αλλιώς άκρη δε θα βρεις....... Λοιπον, μπηκα στο BIOS πριν λιγο, και ηταν ρυθμισμενο να παραμενει κλειστος ο υπολογιστης μετα απο απωλεια τασης...
jefm Οκτώβριος 28, 2011 #30 Οκτώβριος 28, 2011 οταν το ξανακάνειpowercfg -lastwake στο command prompt για να δεις από τι ενεργοποιήθηκε
mchls Οκτώβριος 31, 2011 Author #31 Οκτώβριος 31, 2011 Ο υπολογιστης παλι ξυπνησε στο ακυρο τα ξημερωματα, και το αποτελεσμα του powercfg -lastwake : Ο ενοχος ειναι μια διαδικασια, για update του Media Center...Σωστος ο djkostas Τα περιεργα ειναι 2... -Την διαγραφω την διαδικασια απο χρονοδιαγραμμα εργασιων, και μολις τρεχω το Media Center, ξανα εισαγετε μονη της... -Υπαρχουν αρκετες εργασιες της Microsoft ή αλλων μαμισιων προγραμματων, οι οποιες ειναι ρυθμισμενες να τρεχουν τα ξημερωματα... Ερωτησεις... 1.Πως μπορω να απαλλαγω μια και καλη, απο την διαδικασια για update του Media Center, χωρις να χρειαζετε διαγραφη, καθε φορα που τρεχω το media center... 2.Πως να απαλλαγω απο τις 10-15 διαδικασιες της Microsoft, οι οποιες τρεχουν ξημερωματα, γιατι θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο... Ευχαριστωωω...
mchls Νοέμβριος 6, 2011 Author #32 Νοέμβριος 6, 2011 Λοιπον, μετα απο σειρα και μερες δοκιμων, το προβλημα φαινεται να λυθηκε. . .Στην ουσια, δεν εφταιγε καμια συσκευη, ουτε καποιο μαγικο πακετο, του προσαρμογεα συνδεσης. . .Το προβλημα ηταν, προγραμματισμενες εργασιες απο task scheduler, οι οποιες τρεχαν τα ξημερωματα που εγω ειχα τον υπολογιστη σε standby! ! !Απενεργοποιησα αρκετες αχρηστες εργασιες, και στις σημαντικες τους αλλαξα την ωρα εναρξης [και τα φωτα] ετσι ωστε να μην τρεχει καμια εργασια τα ξημερωματα που ο υπολογιστης κοιμαται! ! !Ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν και περισσοτερο οσους δεν. . .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.