stavrious Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2011 Εχω μια απορια.το waterblock εχει χαλκο οπως και το ψυγειο.εαν βαλω tank απο αλουμινιο θα εχω καποιο προβλημα?δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι ειχα διαβασει σε καποιο φορουμ οτι κατι γινεται με τα ιοντα και παιζει διαβρωση.αν καποιος το εχει ηδη κανει θα με ενδιεφερε να ριξει λιγο φως στην υποθεση.ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 26, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Καλό είναι να το αποφύγεις, τόσα tanks από plexi υπάρχουν δεν σου κάνει κανένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Οκτώβριος 26, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 +1 για το plexi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 26, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Εχω μια απορια.το waterblock εχει χαλκο οπως και το ψυγειο.εαν βαλω tank απο αλουμινιο θα εχω καποιο προβλημα?δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι ειχα διαβασει σε καποιο φορουμ οτι κατι γινεται με τα ιοντα και παιζει διαβρωση.αν καποιος το εχει ηδη κανει θα με ενδιεφερε να ριξει λιγο φως στην υποθεση.ευχαριστω..Για ετοιμο τανκ μιλας ? η DIY ?Αν ειναι ετοιμο ενα λινκ γιατι εχει μερικα που απο εξω ειναι με fin αλουμινιου και καλα για να ψυχουν το υγρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 26, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 οπως ειπαν και τα παιδια πριν απεφυγε τοειδικα εαν ειναι γυμνο αλουμινιο θα εχεις σχεδον σιγουρα διαβρωση καποια στιγμη.Ο μονος τροπος να μειωσεις τις πιθανοτητεςειναι με νικελωμενο χαλκο αντι για γυμνοκαι με ανοδιωμενο/βαμμενο αλουμινιο.αλλα imho δεν αξιζει τον κοπο.καλυτερα παιξε με acrylic ή acetal reservoir να εισαι σιγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrious Οκτώβριος 26, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 ετοιμο ειναι το τανκ απο αλουμινιο εκτος απο το πανω κ κατω μερος που ειναι ακρυλικα.μ αρεσε περισοτερο σαν ιδεα(γιατι λειτουργει κ σαν ψυκτρα παραλληλα)αλλα και για την εμφανιση τουXSPC Passive Aluminium Reservoir 150M Review - Hardware Canucksεδω εχει 1 review Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 26, 2011 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Φίλε μου αυτό το τανκ δεν από αλουμίνιο!!!Αν δεις και μέσα είναι plexy.Απλά από έξω είναι έτσι και καλά για ψύξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 26, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Πολύ όμορφο είναι το άτιμο! Σαν φίλτρο μηχανής είναι. Απο που θα το βρείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 26, 2011 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Φίλε μου αυτό το τανκ δεν από αλουμίνιο!!!Αν δεις και μέσα είναι plexy.Απλά από έξω είναι έτσι και καλά για ψύξη.Απο τις φωτο δεν μπορω να καταλαβω αν οντως εχει πλεξι μεσα με τα πρωτα ποστ που διαβασα αρκετοι λενε οτι δεν θα το βαζαν σε κυκλωμα με χαλκο αρα αν καποιος το εχει καλο ειναι να μας πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 26, 2011 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Το είχα και όπως είπα πριν έχει πλέξυ μέσα.Απλά από έξω είναι έτσι για και καλά ψύκτρα.Αυτό που λες ότι λένε πολλοί άκυρο μου ακούγεται και δε βρίσκω το λόγο.Προφανώς δεν ήξεραν και απλά έλεγαν...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 26, 2011 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 [MENTION=9875]venom7[/MENTION]Απο που το πήρες δε μας είπες όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 26, 2011 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Το είχα πάρει από το multirama πριν κανα 3άρι χρόνια,μπορεί και λίγο παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Οκτώβριος 27, 2011 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Φίλε μου αυτό το τανκ δεν από αλουμίνιο!!!Αν δεις και μέσα είναι plexy.Απλά από έξω είναι έτσι και καλά για ψύξη. Το τανκ εχει plexi καπακια και εσωτερικα ειναι αλουμινιο. Αν το χρησιμοποιήσεις βαλε αντιψυκτικο για αυτοκινητο βοηθάει με την διάβρψση εως ενα βαθμο. Προσωπικα θα πηγαινα σε κατι σκετο plexi Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 27, 2011 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Μήπως είναι διαφορετικές εκδόσεις!!!... Σε αυτές τις φωτό φαίνεται ότι είναι διαφορετικό από αυτό που δείχνεις μέσα. Έτσι θυμάμαι και εγώ!Τι να πω...δε ξέρω!Μπορεί να'χεις και δίκιο! :sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 27, 2011 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 αυτο το xspc ειναι αλουμινιο μεσα εξω με plexi καπακια....απλα ειναι ανοδιωμενο και αντεχει πολυ περισσοτερο σε σχεση με καποιο γυμνομε νικελωμενα χαλκινα μπλοκακια δεν θα εχεις προβλημα εχω δει συστημα με αυτα τα εξαρτηματα 4 χρονια μετα το αρχικο του στησιμο και δεν ειχε τπτ.Απλα κατα την γνωμη μου δεν ειναι πολυ πρακτικο γιατι δεν σου επιτρεπει να εχεις ορατοτητα της σταθμης του υγρου.Επισης το γεγονος οτι λειτουργει σαν ψυκτρα ειναι δικοπο μαχαιρι γιατι προυποθετει airflow εαν δεν εχεις επαρκη ροη αερα πανω τουμπορει να λειτουργησει αναποδα και να κραταει θερμοκρασια αντι να την αποβαλλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrious Οκτώβριος 28, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2011 σε κοσμος 1100 θα μπει,ροη αερα αυθονη οποτε μαλον θα το δοκιμασω.ευχαριστω για τις απαντησεις κ το ενδιαφερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Οκτώβριος 29, 2011 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2011 δεν πειράζει καθόλου να μην έχει ροή αέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.