Jump to content

Asus ROG Rampage IV (X79)

dimitris_s

Recommended Posts

Θέλω να δω πως θα βάζεις αερόψυχτρα σε push-pull διάταξη, έτσι όπως έχουν βάλει τα ram sockets δεξιά και αριστερά του cpu. Μάλλον μας προετοιμάζουν για custom/ready Η2Ο.

Θέλω να δω πως θα βάζεις αερόψυχτρα σε push-pull διάταξη, έτσι όπως έχουν βάλει τα ram sockets δεξιά και αριστερά του cpu. Μάλλον μας προετοιμάζουν για custom/ready Η2Ο.

Ή αερόψυκτρα + RAM χωρίς (ή με χαμηλό) heatspreader ή αυτό που λες στο τέλος.

Rampage Extreme, Rampage II Extreme, Rampage III Black... δεν θελει και πολύ να καταλάβετε ποια θα είναι η επόμενη μου μητρική... :hehe:

Rampage Extreme, Rampage II Extreme, Rampage III Black... δεν θελει και πολύ να καταλάβετε ποια θα είναι η επόμενη μου μητρική... :hehe:

αυτη ε?

46364d1319055601-i-gigabyte-etoimazei-tin-mitriki-g1-assassin-ga-x79-ud7_oc.jpg

ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ sata ports (στην ud7);;;;;

Μετά από ψάξιμο, η intel έκοψε την υποστήριξη στα 8 οπότε η τελική έκδοση με 6 +2 λογικά θα βγεί..

δεν ηταν 14 σατα ποτε.

τα μισα πρεπει να ηταν SAS που απλα το κοψανε και για αυτο μεινανε με 4sata2+2sata3+2sata3(καποιες μητρικες μονο σε αλλο controller)

• 3 weeks later...
δεν ηταν 14 σατα ποτε.

τα μισα πρεπει να ηταν SAS που απλα το κοψανε και για αυτο μεινανε με 4sata2+2sata3+2sata3(καποιες μητρικες μονο σε αλλο controller)

Intel would have made ​​four different versions of Patsburg mentioned as Patsburg-A,Patsburg-B, Patsburg-T, and Patsburg-D . Patsburg-A only supports four SATA 6 Gbps additional Patsburg B-6 Gbps SAS adds support, while Patsburg-D, in addition to four SATA/SAS 6 Gbps (for a total of eight), also includes a PCI Express 3.0 connection to the CPU. Finally, it is identical to Patsburg-T and Patsburg-D with the addition of RAID 5.

The x79 chipset, known as Patsburg-X, should be identical to Patsburg-D, but because of these problems, Intel would have thought to announce a platform based on Patsburg-B:tomato:

Οι εκδοσεις πουβγαζουν τωρα ειναι οι Β. Θα ακολουθησει revision , το D ειναι το "καλο", απλα το κανουν γαργαρα γιατι πρεπει να πουληθουν και αυτες:getlost:

Ειναι ASUS. Σε μητρικες και καρτες γραφικων Νο1.Απο εκει ξεκιναω και μετα κοιταω και αλλου, αλλα κατα 95% επιλεγω ASUS και μεχρι στιγμης δεν το μετανιωσα.

Δεν θα δινουν υδροψυξη με τους Ε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.