Jump to content

250mm blue led fan για armor

tavlamari

Recommended Posts

Καλησπερα.

Ψαχνω πλαινο fan για το Thermaltakeusa*»*Chassis*»*Armor Series*»*Armor*»*Armor : Armor VA8003SWA.

Δεν θελω το μαμα αλλα καποιο με blue led.

Ξερει καποιος που μπορω να κινηθω εντος Αθηνας?

Προτιμω να μην μπλεξω με ιντερνετ για να το παρω τσακ μπαμ αλλα να το δω κιολας.

Απο Στουρναρη πλευρα λετε να βρω?Εαν εχετε κατι αλλο στο νου,σας πειτε μου.

Ανεμιστηρα βρες καποιον που τηρει τις προυποθεσεις σου, και αν κολλας στο χρωμα του λεντ ακου να δεις εγω τι ειχα κανει...

Ειχα ενα ανεμιστηρι με 4 μπλε λεντ τα οποια ηταν καμμενα...

Αγορασα 4 νεα μπλε λεντ [30 λεπτα το 1 λεντ ] απο ενα καταστημα συνοικιακο...

Εβγαλα τα 4 καμμενα και σε καθε μια θεση στις γωνιες του ανεμιστηρα εβαλα απο ενα νεο μπλε λεντ...

Αν πιανουν τα χερια σου δοκιμασε το...

Η διαδικασια απαιτει κολλητηρι, καλάι [και καμια μασκα, δικε μου θα ψοφησεις απο την βρωμα του καπνου του καμμενου καλαι, που βγαινει πανω στην μουρη σου, οντας σκυμμενος και πολυ κοντα λογω μικροδουλειας] και τρομπα...

Ειναι ευκολη, γρηγορη και οικονομικη...

Σκέφτηκες καθόλου ν' αλλάξεις μόνος σου το led? Αν έχεις τον ανεμιστήρα, πήγαινε σ' ένα μαγαζί ηλεκτρικών που κάνουν επισκευές TV κλπ και πιθανότατα θα έχει κάποιο led να στο αλλάξει (απλά θα βγάλει το παλιό και θα κολλήσει το νέο). Μπορείς και μόνος σου να βρεις led βέβαια από κάποιο μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη (πιστεύω πως ψάχνεις για κάτι τέτοιο).

Edit: με πρόλαβε ο mchls

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.