deninho Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2011 Ο Xerox μου, μου έχει βγάλει εδώ και καιρό μήνυμα ότι τελειώνουν τα έγχρωμα τονερ, ενώ το μαύρο είναι στο 30%, οπότε είπα να κοιτάξω για αναλώσιμα. Όταν μπήκα στο σκρουτζ και είδα τιμές, με έπιασε μια ταχυπαλμία με τα ~280€ που ζητάνε για τα αυθεντικά αναλώσιμα. Από συμβατά υπάρχει κάποια πρόταση; Έχω δει, π.χ. αυτά στο ebay· θα αξίζουν ως αγορά ή είναι τεράστιο το ρίσκο; Κάποια άλλη πρόταση (από Ελλάδα ακόμη καλύτερα να βοηθήσουμε και κανέναν ντόπιο); Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 26, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Έχω τον Xerox 6125 που είναι σχεδόν ίδιος 1,5 χρόνο και όσα αναλώσιμα έχουν τελειώσει τα έχω αλλάξει με συμβατά από ένα set που είχα πάρει από το ebay. Καμία απολύτως διαφορά σε σχέση με τα αυθεντικά στην ποιότητα και την λειτουργία. Βλέπω έχουν πέσει και οι τιμές στο 1/3 από τότε!!!Edit: Ο πωλητής ήταν αυτός αν και δεν πιστεύω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο(αν και οι τιμές σε αυτόν παραμένουν 3πλασιες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.