Jump to content

Αναλώσιμα Xerox 6130

deninho

Recommended Posts

Ο Xerox μου, μου έχει βγάλει εδώ και καιρό μήνυμα ότι τελειώνουν τα έγχρωμα τονερ, ενώ το μαύρο είναι στο 30%, οπότε είπα να κοιτάξω για αναλώσιμα. Όταν μπήκα στο σκρουτζ και είδα τιμές, με έπιασε μια ταχυπαλμία με τα ~280€ που ζητάνε για τα αυθεντικά αναλώσιμα. Από συμβατά υπάρχει κάποια πρόταση; Έχω δει, π.χ. αυτά στο ebay· θα αξίζουν ως αγορά ή είναι τεράστιο το ρίσκο; Κάποια άλλη πρόταση (από Ελλάδα ακόμη καλύτερα να βοηθήσουμε και κανέναν ντόπιο);

Έχω τον Xerox 6125 που είναι σχεδόν ίδιος 1,5 χρόνο και όσα αναλώσιμα έχουν τελειώσει τα έχω αλλάξει με συμβατά από ένα set που είχα πάρει από το ebay. Καμία απολύτως διαφορά σε σχέση με τα αυθεντικά στην ποιότητα και την λειτουργία. Βλέπω έχουν πέσει και οι τιμές στο 1/3 από τότε!!!

Edit: Ο πωλητής ήταν αυτός αν και δεν πιστεύω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο(αν και οι τιμές σε αυτόν παραμένουν 3πλασιες).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.