Jump to content

Nvidia GeForce GTS 450

folias

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

δεν μου δουλεύει η κάρτα γραφικών μου την κουμπώνω πάνω στην motherboard και δεν δίνει σήμα ενώ βλέπω ότι ο ανεμιστήρας δουλεύει τι μπορεί να φταίει?την πήγα για να την κοιτάξουν από το μαγαζί που το πήρα μιας και έχω 3 χρόνια εγγύηση και μου είπαν ότι στο μηχάνημα τους δουλεύει κανονικά:hmm:

sorry έχεις δίκιο από βιασύνη δεν το είπα : μητρική asus M2NPV-VM

με επεξεργαστή AMD Athlon II X2

Έχεις βάλει όλα τα ρεύματα(4pin,6pin,8pin) και στην μητρική και στην κάρτα γραφικών;

πήρα το Σαββάτο την κάρτα γραφικών από το service μου είπαν ότι έχει σπάσει η έξοδος το hdmi και ότι θα πρέπει να βάλω από έξοδο dvdi σε hdmi βρήκα αυτό κάνει?

NILOX DVI-I TO HDMI CABLE 5M - - - E-SHOP.GR

Ναι κάνει.

Από εσένα έσπασε η HDMI έξοδος ή έτσι σου είπαν; Εγγύηση δεν είχε;

Ναι κάνει.

Από εσένα έσπασε η HDMI έξοδος ή έτσι σου είπαν; Εγγύηση δεν είχε;

Αν εσπασε καποια εξοδος (πρεπει να τη παιδεψες πολυ η να προσπαθησε να βαλεις καποιον αλλο τυπο καλωδιου) δεν νομιζω να την καλυπτει η εγγυηση

την κούμπωσε ένας φιλαράκος την κάρτα απάνω στην μητρική και δεν είχε κόψει καλά τα λαμακια με αποτέλεσμα να μπαίνει στραβά το βύσμα hdmi όσο για εγγύηση μόνο άμα καεί σε καλύπτουν

την κούμπωσε ένας φιλαράκος την κάρτα απάνω στην μητρική και δεν είχε κόψει καλά τα λαμακια με αποτέλεσμα να μπαίνει στραβά το βύσμα hdmi όσο για εγγύηση μόνο άμα καεί σε καλύπτουν

Ναι το ξέρω ότι δεν σε καλύπτει σε αυτή τη περίπτωση,

απλά ρώτησα μήπως ήταν καμιά ότι να ναι δικαιολογία του e-shop για να μην στην αλλάξουν.

Πια λαμακια να κοψει ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.