Jump to content

internet και στο πσ και στην tv

argiris3

Recommended Posts

Λοιπον ας μπω κατευθυαν στο θεμα. Μολις βαλαμε το χολ τιβι και μετακινησαμε το ρουτερ στο σαλονι και επειδι εχω σταθερο δεν εχω ιντερνετ στον σταθερο. Τι πρεπει να παρω για να εχω ιντερνετ στον σταθρρο? Θα προτημουσα κατι που ακουσα για wireless ruter που συνδεετε με το αλλο και βγαζει καλοδια για ιντερνετ.

Υ.Γ εχω ασυρματο ruter και για να τραβικσο καλωδια ουτε θεμα λογω της αποστασης μεταξυ δωματιων

Aν το router που βάλατε στο σαλόνι είναι και ασύρματο τότε πάρε απλά μία ασύρματη κάρτα wifi για το πισί σου.

Π.Χ.: Ασύρματες κάρτες δικτύου - plaisio.gr

Έχε σοβαρά υπόψιν όμως πως ανάλογα με την απόσταση και τους τοίχους που παρεβμάλονται μπορεί και να έχεις ψιλοπροβλήματα (έως χοτνροπροβλήματα) με την ασύρματη σύνδεση.

Εγώ γιατί κατάλαβα οτι θέλει κάτι που να βγάζει και ethernet; Πάντως ναι η απόσταση και το πόσοι τοίχοι μεσολαβούν παίζει ρόλο. Εγώ το pc της αδερφής μου τράβηξα ενα ethernet καλώδιο 5 μέτρων απο το δωμάτιο της στο δικό μου που ειναι το router και ειναι ολα κομπλέ.

guys τελικα κατέλιξα σε ένα usb ςwireless ευτυχώς παρά τους τοίχους έχω ταχύτητα γύρω στο 8.2ΜΒ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Παρακαλώ να κλειδωθεί :lock:

8.2MB συγχρονισμό εννοείς;

Τo speedtest μετράει την ταχύτητα του ίντερνετ όπως πολύ σωστά ανέφερες ΑΛΛΑ μόνο μέχρι το router σου.

Aπό εκεί και μέχρι το πισί σου είναι εντελώς διαφορετικά τα πράματα.

Από το πρόγραμμα του usb wifi stick που πήρες ψάξε να δείς την ποιότητα του σήματος που λαμβάνει ο υπολογιστής σου.

Όσο καλύτερο το σήμα τόσο μεγαλύτερη και η ταχύτητα.

Τo speedtest μετράει την ταχύτητα του ίντερνετ όπως πολύ σωστά ανέφερες ΑΛΛΑ μόνο μέχρι το router σου.

Aπό εκεί και μέχρι το πισί σου είναι εντελώς διαφορετικά τα πράματα.

Από το πρόγραμμα του usb wifi stick που πήρες ψάξε να δείς την ποιότητα του σήματος που λαμβάνει ο υπολογιστής σου.

Όσο καλύτερο το σήμα τόσο μεγαλύτερη και η ταχύτητα.

Γι'αυτό ρώτησα αν εννοεί συγχρονισμό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.