Jump to content

Αγορα Laptop

ynot13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια καλησπερα!!!

Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα Laptop φθηνο και οικονομικο(αχ αυτη η κριση!@#$)

Επειδη πλεον εχω χασει αρκετα την μπαλα με την τεχνολογια..,η χρηση που το θελω ειναι WoW(ναι καλα καταλαβατε ειμαι καμμενος :toomuchne)και Ιnternet!!!

Ενας γνωστος μου εκανε μια προσφορα γυρω στα 400ΕΥΡΩ (για σταθερο-Desktop)) που θα παιζει ικανοποιητικα το WOW αλλα σκεφτομαι μηπως στα χρηματα αυτα βρω κανα Laptop!!

Στο παρελθον ειχα ενα Acer που ειχε βγει μετριος(μετα απο κανα δυο ωρες Gaming kai οχι σε πολυ απαιτητικα παιχνιδια τα γραφικα ψιλοσερνοντουσαν-αλλα εχει βγει σκυλι,δεν εχει παθει τιποτα μεχρι τωρα)

Θα ηθελα να με:help:.

Ευχαριστω πολυ.

απαιτησεις WOW:(για καλη αποδοση παιχνιδιου)

-Windows XP 32bit (SP3), Windows XP 64bit (SP2), Windows Vista 32bit (SP1), Windows Vista 64bit (SP1) Windows 7

-Επεξεργαστής Dual-core, όπως Intel Pentium D ή AMD Athlon 64 X2

-Μνήμη RAM 2GB

-Κάρτα γραφικών με δυνατότητες επεξεργασίας 3D Vertex και Pixel Shader 256MB VRAM, όπως Nvidia GeForce 8600 ή ATI Radeon

Το ξερω οτι σα βαζω δυσκολα!!!

Κοίταξε και κανένα Lenovo.

Lenovo Edge 15 (i3-370/2GB/500/15.6/W7HP)

Οθόνη: 15.6 in, Intel Core i3 370M, 2.40 GHz, Μνήμη: 2 GB, Σκληρός Δίσκος: 500 GB, HD, Ανάλυση: 1366x768, Windows 7 Home Premium

από 419.00 € σε 10 καταστήματα

Έχουν βγει πολύ καλά.

Καταρχην ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων του Lenovo που μου προτεινες καλυπτει τις απαιτησεις για το Wow?

(Ρε παιδια ετσι πως προχωραει η τεχνολογια εχουμε χασει τη μπαλα!!!!!!)

Κατα δευτερο λογο ευχαριστω για τη βοηθεια σου!!

Α και κατα τριτον τα Laptops μετα απο πολυ χρονο gaming σερνονται?Κανουν τιποτα αυτες οι κατασκευες με ανεμιστηρες που πουλανε αποκλειστικα για Laptops or τσαμπα τα λεφτα??

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας!!

Καταρχην ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων του Lenovo που μου προτεινες καλυπτει τις απαιτησεις για το Wow?

(Ρε παιδια ετσι πως προχωραει η τεχνολογια εχουμε χασει τη μπαλα!!!!!!)

Κατα δευτερο λογο ευχαριστω για τη βοηθεια σου!!

Α και κατα τριτον τα Laptops μετα απο πολυ χρονο gaming σερνονται?Κανουν τιποτα αυτες οι κατασκευες με ανεμιστηρες που πουλανε αποκλειστικα για Laptops or τσαμπα τα λεφτα??

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας!!

Άνετα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.