Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Προσπαθω να μπω στο online μετα την αναβαθμιση στο απο πανω Update και μου βγαζει την επισυναπτομενη εικονα και με γυρναει στο story mode. Καποιος ν να μου πει τι κανω λαθος?

gta5.jpg

Δυστυχως το αποτελεσμα ειναι ιδιο. Βγαζει το ιδιο μηνυμα και μετα με πεταει στο story mode. Καποια αλλη ιδεα καποιος?

Πω μακαρι να βρεις λυση (και αν βρεις πες μας) γιατι φοβαμαι οτι θα χρειαστει να ξανακατεβασεις το παιχνιδι απο την αρχη.

Σε ποια πλατφορμα εχεις το παιχνιδι ?

Μεσω της πλατφορμας της rockstar το εχω. Συνηθως το επιαναν κατι τετοια οταν δεν διαβαζε οτι το παιχνιδι ηταν τερματισμενο στο story mode. Ομως το εχω κανονικα 100% τελειωμενο. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται, αν εχω κατι νεο θα ενημερωσω.

• Like 1
(edited)
πριν 6 ώρες, το μέλος Sentinel6 έγραψε:

Μεσω της πλατφορμας της rockstar το εχω. Συνηθως το επιαναν κατι τετοια οταν δεν διαβαζε οτι το παιχνιδι ηταν τερματισμενο στο story mode. Ομως το εχω κανονικα 100% τελειωμενο. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται, αν εχω κατι νεο θα ενημερωσω.

Λυθηκε το θεμα με verify των αρχειων του παιχνιδιου μεσω της πλατφορμας της Rockstar.

Έγινε επεξεργασία από Sentinel6
  • Like 2
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
RsMZQVpPpawHmdXY3s7kG4-1200-80.jpg
WWW.PCGAMER.COM

Our tests show a definite improvement, and some players are reporting a massive reduction in load times.
Παράθεση

Rockstar's brief notes on the patch include an acknowledgement: "Thanks to t0st for his contributions around this part of today's title update." The company also paid t0st $10,000 through its Bug Bounty program, which is usually reserved for discovering security or privacy issues in Rockstar's online games, but this was "as an exception," t0st said.

• Like 2
  • 4 weeks later...
  • 7 months later...