Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...

Το loading του προηγούμενου να μην έχει που σπάει ............., και μετά ότι θέλουν ας κάνουν.

Χωρίς παρέα δε παλεύετε μια το Online λόγο loading, ενώ έχει άπειρα πράγματα να κάνεις.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Mε την ευκαιρία του νέου DLC του GTA V είχα κάνει format και έχασα το save του παιχνιδιού γνωρίζει κανεις μήπως υπάρχει τίποτε online να βρω το save :/

Και αλλος φιλος την επαθε.  Μονο οτι εχεις online σωζεται. Καλα κανεις δεν παιρνει backup τα my documents? 

Ναι για να δουμε τι λεει... Μπαινω τωρα τελευταια μηπως μαζεψω πανω απο 2-3mil γιατι θα χρειαστουν.

Βλεπω ηταν ετοιμοι για το patch... Ουτε καν λειτουργουν τα online services LOL

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Υπενθυμίζω τί premium υπηρεσίες έχουμε διαθέσιμες για την κοινότητα μας:

R crew

steam group

TeamSpeak server 24/7

NGP

62.195.130.57

μπαίνετε ελεύθερα όποτε θέλετε.

Παιζει κανεις stunt races? Εγω το εχω λιωσει λιγο, αλλα εχω βαρεθει αυτους που σε σπρωχνουν οταν πας να τους περασεις...

• 3 weeks later...
(edited)

εχτές παιδιά βγήκε trailer !!!

για πάμε (έχουν πέσει οι servers που κατεβάζουμε τα αρχεία ! ) για σιγουριά περιμένετε καμιά εβδομάδα και μετά βάλτε το

3.3 gb είναι το patch + day1patch ..... (για αυτό είπα περιμέντε μια βδομάδα ακόμα κυκλοφορεί σαν beta ) !

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Like 3
On 17/9/2016 at 6:28 PM, ARMAGEDDON said:

εχτές παιδιά βγήκε trailer !!!

για πάμε (έχουν πέσει οι servers που κατεβάζουμε τα αρχεία ! ) για σιγουριά περιμένετε καμιά εβδομάδα και μετά βάλτε το

3.3 gb είναι το patch + day1patch ..... (για αυτό είπα περιμέντε μια βδομάδα ακόμα κυκλοφορεί σαν beta ) !

Αυτα ολα προφανως ειναι αχρηστα αν καποιος παιζει online. Σωστα?