overclocked Απρίλιος 7, 2015 #623 Απρίλιος 7, 2015 (edited) νταξ.. μεχρι 14 θα εχει κατεβει.... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 7, 2015 από overclocked 1
xtrmsnpr Απρίλιος 7, 2015 #624 Απρίλιος 7, 2015 ήταν ένα καράβι,παλιό σαπιοκάραβο!Αλλιώς δεν θα είχε κανείς στο σπίτι ιντερνετ! 1
greekfragma Απρίλιος 7, 2015 #625 Απρίλιος 7, 2015 60gb!!!τάνα κρίση......και τάνα rockstar με την καθυστέρησή της...αλλά εμείς εκεί....μας αρμέγουνε και λέμε και ευχαριστώ.bye bye ζωή μόλις το παραλάβω και γω. 2
lgalkis Απρίλιος 8, 2015 #626 Απρίλιος 8, 2015 Εγω,αν και το εχω τελειωσει στο 360,λεω να το ξανατιμήσω.Το μονο που σκεφτομαι ομως ειναι μην τη πατησω με Requirements..
sstav Απρίλιος 8, 2015 #627 Απρίλιος 8, 2015 (edited) Reveal hidden contents Δεν έχω παίξει κανένα GTA....ναι ξέρω...Βλασφημία μέρες που ΄'ναι, να καω στην πυρά κτλ. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 8, 2015 από sstav
lgalkis Απρίλιος 8, 2015 #628 Απρίλιος 8, 2015 On 8/4/2015 at 5:52 ΠΜ, το μέλος sstav έγραψε: Reveal hidden contents Δεν έχω παίξει κανένα GTA....ναι ξέρω...Βλασφημία μέρες που ΄'ναι, να καω στην πυρά κτλ. Ολοι εχουμε κανει αμαρτιες,ομως προλαβαινεις με 100 μετανιες τη μερα,να αναπληρωσεις το κενο.
Delijohn Απρίλιος 8, 2015 #629 Απρίλιος 8, 2015 Source : http://www.pcgamer.com/gta-5-pc-graphics-options-in-full/ Παράθεση Video memory slider: shows you how much video memory is being used in MB.Ignore suggested limits option: game detects your setup automatically, but you can push your system further if you like.Options for screen type, aspect ratio and refresh rate.DirectX Version Output monitor: 1-3Anti-aliasing: FXAA, MSAA and Nvidia TXAA supported.Pause game on focus loss.Scaling bars for population density, population variety and distance scaling.Texture quality: normal to very high.Shader quality: normal to very high.Shadow quality: normal to very high.Reflection quality: normal to very high.Reflection MSAAWater quality: normal to very high.Particles quality: normal to very high.Grass quality: normal to very high.Soft shadows options: softer, softest, AMD CHS, Nvidia PCSSPost FX options: up to ultra.Motion blur strength: scaling bar.In-game depth of field effects: on/off.Anisotropic filtering: up to x16 .Ambient occlusion options.Tesellation options.Advanced graphicsLong shadows: on/off.High resolution shadows: on/off.High detail streaming while flying: on/off.Extended distance scaling bar.Extended shadow distance bar.Benchmark testing. 1
amartolos Απρίλιος 8, 2015 #630 Απρίλιος 8, 2015 On 8/4/2015 at 5:52 ΠΜ, το μέλος sstav έγραψε: Reveal hidden contents Δεν έχω παίξει κανένα GTA....ναι ξέρω...Βλασφημία μέρες που ΄'ναι, να καω στην πυρά κτλ. Ξεκνα με το IV τυπε.Θα παθεις πλακα.
xtrmsnpr Απρίλιος 8, 2015 #631 Απρίλιος 8, 2015 On 8/4/2015 at 5:18 ΜΜ, το μέλος amartolos έγραψε: Ξεκνα με το IV τυπε.Θα παθεις πλακα. όχι ρει,άστον να παίξει το 5..να έχουμε κιάλλα άτομα στο crew δεν έχουν και καμία συνέχεια,άστον και θέλουμε άτομα για να ρίξουμε το χρηματηστήριο!!
filthy_dwarf Απρίλιος 8, 2015 #632 Απρίλιος 8, 2015 το 4 είναι το χειρότερο της σειράς . ξεκίνα με vice city ή αν είσαι τολμηρός με το 1 3
tragikos Απρίλιος 8, 2015 #633 Απρίλιος 8, 2015 @filthy_dwarf, διαφωνώ. Κάθε επόμενο GTA και καλύτερο και σίγουρα χωρίς επιστροφή. Δηλαδή μετά το IV αν παίξεις το San Andreas νιώθεις ότι δεν μπορείς να το παίξεις καν... 4
filthy_dwarf Απρίλιος 8, 2015 #634 Απρίλιος 8, 2015 απο άποψη γραφικών μόνο. το 4 με άφησε ,προσωπικά τουλάχιστον, παγερά αδιάφορο ενώ όλα τα άλλα τα έλιωσα
tragikos Απρίλιος 8, 2015 #635 Απρίλιος 8, 2015 Δεν είναι μόνο τα γραφικά. Τα αυτοκίνητα στο SA μου φαίνεται πλέον σα να είναι κολλημένα στο δρόμο. Επίσης χωρίς την Euphoria Engine χάνει πολύ η κίνηση και η αλληλεπίδραση με τα NPCs. Δεν υπάρχει γυρισμός λέμε
filthy_dwarf Απρίλιος 8, 2015 #636 Απρίλιος 8, 2015 χαχα ε αυταά πάνε πακέτο με τα γραφικά. αλλα πραγματικά το περισσότερο gametime σε gta είναι χαλαρά στο 1 . αφού δεν έβρισκα πουθενά τοτε το ολόκληρο και έλιωνα το demo
amartolos Απρίλιος 8, 2015 #637 Απρίλιος 8, 2015 (edited) On 8/4/2015 at 6:08 ΜΜ, το μέλος tragikos έγραψε: @filthy_dwarf, διαφωνώ. Κάθε επόμενο GTA και καλύτερο και σίγουρα χωρίς επιστροφή. Δηλαδή μετά το IV αν παίξεις το San Andreas νιώθεις ότι δεν μπορείς να το παίξεις καν... Συμφωνω κι εγω αυτο επαθα.Μολις τελειωσα με το 4 ενθουσιαστηκα τοσο πολυ που δοκιμασα να παιξω και τα προηγουμενα, αλλα τα παρατησα σχετικα γρηγορα.Πρωτα το 4 και μετα το 5. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 8, 2015 από amartolos
raven_g20 Απρίλιος 10, 2015 #639 Απρίλιος 10, 2015 Στο nuveem το έχει στα $26 νομίζω και μπορείς να το αγοράσεις μέσω vpn...βέβαια δεν ξέρω αν είναι region free...ρίσκο...το σκέφτομαι...
xtrmsnpr Απρίλιος 10, 2015 #640 Απρίλιος 10, 2015 (edited) On 10/4/2015 at 8:32 ΠΜ, το μέλος raven_g20 έγραψε: Στο nuveem το έχει στα $26 νομίζω και μπορείς να το αγοράσεις μέσω vpn...βέβαια δεν ξέρω αν είναι region free...ρίσκο...το σκέφτομαι...δεν είναι region locked,πάρα πολλά άτομα το πήρανε από εκεί! go4ithttp://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/31nt18/nuuvems_response_on_preloading/cq3dubo------------- το σουπερ ντουπερ crew μας:Noob Greek Playersαπέκτησε κανάλι στο raidcall( free voip).Για να μπορούμε να μιλάμε μεταξύ μας όταν περιφερόμαστε ή κάνουμε ληστείες! JOIN δεν έχετε παρά να κατεβάσετε το πρόγραμμα,να κάνετε ένα account και είστε έτοιμοι.Προσπαθήστε να μπείτε σε κάποιο κανάλι και κάποιος admin θα σας δώσει δικαιώματα. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 10, 2015 από xtrmsnpr
Recommended Posts