stevedri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2011 μου συμβαινει το εξης.ανοιγω τον υπολογιστη και ενω φωρτωνει κανονικα (ακουγεται και ο ηχος εναρξης και εισαγωγης των windows) η οθονη δεν δειχνει τιποτα. η οθονη ειναι viewsonic . οταν ειναι stand by η οθονη το χρωμα του on/off ειναι κιτρινο και οταν λειτουργει στα windows ειναι μπλε. εμενα τωρα οταν τον ανοιγω ειναι μπλε αλλα δεν δειχνει τιποτα . για να δειξει η οθονη πρεπει να βγαλω και να βαλω πολλες φορες το βυσμα dvi απο την καρτα γραφικων (sli) και κανοντας restart δειχνει παλι κανονικα. εαν κανω shut down παλι δεν δειχνει τιποτα. εαν καποιος ξερει τι ειναι ας ενημερωσει παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevedri Οκτώβριος 25, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 τελικα φτιαχτηκε. ανακατεψα τις καρτες κι εφτιαξε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadams64 Οκτώβριος 26, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 τι εννοεις με το ανακατεψα τις καρτες γιατι εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα.ουπς σορρυ τωρα ειδα οτι ειχες sli σορρυ παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.