vadams64 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2011 γεια σας. εχω 2 gigabyte 4870x2 καρτες και θελω να ξερω εαν μπορω να τις κανω bios update και βεβαια πως γινεται αυτο εαν μπορειτε να με βοηθησετε.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Οκτώβριος 25, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 στειλε μου ενα πμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Οκτώβριος 25, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 [MENTION=5836]gio102004[/MENTION] Γιατί δεν γράφεις εδώ ώστε να το δούμε και οι υπόλοιποι? Έχω και εγω πχ μια μισοπεθαμένη 4870x2 που θα ήθελα να κάνω κάποιες δοκιμές με bios, όμως δεν έχω καθόλου εμπειρία πάνω σε flashing 2πύρηνων καρτών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadams64 Οκτώβριος 26, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 καλα το λες εαν μπορεις να βοηθησεις ασ το κανουμε ανοικτα πιστευω οτι θα θελουν και αλλοι.τωρα εαν επιμενεις θα σου στειλω πμ.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Οκτώβριος 26, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Η διαδικασια δεν ειναι τοσο δυσκολη αλλα απαιτει προσοχη.Παγια αποψη μου παραμενει η "αλλαγη" bios μεσα απο περιβαλλον 'καθαρου' Dos.Σ αυτην την περιπτωση χρειαζομαστε μια μοναδα που θα μπορουμε μεσω αυτης να μπουταρουμε το συστημα.Πανω σ αυτη θα μπορεσουμε να φορτωσουμε το atiflash utility και το νεο (νεα) bin αρχεια του bios. (μπορει καποιος να χρησιμοποιησει την bootable διαδικασια του πρωτου ποστ απο το σχετικο utility μου.) Γνωριζοντας την γεωγραφικη θεση τοποθετησης της καρτας, η των καρτων στο συστημα μπορουμε εκ των πρωτερων να ξερουμε τον αυξοντα αριθμο καθενος απο τους πυρηνες. Οι εντολες που απαιτουνται για το flashing ειναι οι εξης....atiflash -ai (δειχνει ολες τις καρτες του συστηματος με τον αριθμο πυρηνα ως εχουν καταχωρηθει γεωγραφικα.) Σε 2πυρηνες καρτες ο αρτιος αριθμος πυρηνα ειναι ο master πυρηνας και ο περιττος αριθμος ο slave. ( 0 = master, 1 = slave)atiflash -s 0 BACKUP\old.bin ( κανει save το υπαρχον bios)Οπου,, 0 ο αριθμος του πυρηνα, BACKUP το folder που θα σωθει το bios, old.bin το ονομα του bios.atiflash -p 0 new.bin -f ( γραφει το νεο bios στην καρτα)Οπου,, 0 ο αριθμος του πυρηνα και new.bin το ονομα του νεου bios.Μετα το τελος προτεινεται να κλεισουμε τελειως τον υπολογιστη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Οκτώβριος 26, 2011 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή, σαν να κάνουμε update 2 κάρτες είναι. Ευχαριστούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadams64 Οκτώβριος 27, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 ευχαριστω.αν καταλαβα καλα για εμενα που εχω 2 καρτες θα το κανω ξεχωριστα για την καθε μια οχι και τις 2 μαζι σε κροσφαιαρ.σορρυ ειμαι και λιγο μπουμπουνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Οκτώβριος 27, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Αν και οι δυο καρτες ειναι 2πυρηνες τοτε,,Στην πρωτη οι πυρηνες ειναι,,0 = master 1 = slaveΣτην δευτερη ειναι,,2 = master3 = slave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.