FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2011 Ενας φιλος ενος φιλου μου χρησιμοποιει τη συγκεκριμενη υπηρεσια να αγοραζει πραγματα απο Αμερικη που στελνονται μονο Αμερικη. Στην ουσια ανοιγεις θυριδα, στελνεις τα πραγματα εκει και μετα τα προωθουν αυτοι Ελλαδα. Αν θες λεει στα ανοιγουν και τα στελνουν εκτος συσκευασιας με USPS για να αποκλεισεις το ενδεχομενο τελωνειου. Χρεωσεις γυρω στα 8.5$/πακετο (ή 10$/μηνα ή 50$/χρονο) συν λιγα μεταφορικα.Θα παραγγειλω μεσω αυτου καποια παπουτσια asics απο eastbay που τα στελνει μονο Αμερικη και θα σας πω.Το παιδι αυτο εχει αγορασει λεει πολλες φορες πραγματα για υπολογιστη, iphone κλπΔεκτες εμπειριες δικες σας.http://www.shipito.com/Edit:Μολις βρηκα και το http://www.myus.com/ που ειναι πιο παλια υπηρεσια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Οκτώβριος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Με το τελωνείο τι γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 24, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Eρχεται λεει με usps, ταχυδρομειο δλδ, και δεν πληρωνεις, ισως μονο το κλασσικο 3€. Αλλα μπορεις λεει να τους πεις να στο στειλουν χωρις κουτια κλπ, ωστε να μην φαινεται καινουριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Οκτώβριος 24, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 το ειχα κοιταξει παλιοτερα που εψαχνα να αγορασω κατι πραγματα απο newegg, αλλα, δε ξερω, μου φαινεται πολυ βαβουρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 25, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Είμαστε σε φάση για παραγγελία από newegg 3,4 άτομα και είναι ενδιαφέρον ο τρόπος που λες.Είναι αξιόπιστος???Επειδή πρόκειται για αγορά περί των 600€!Μπορούμε άμα είναι να κανονίσουμε κάτι όλοι μαζί αν αξοίζει και συμφέρει???!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 25, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Δεν ξερω ρε γειτονα, αυτος που το χρησιμοποιει λεει οτι εχει παραγγειλει πολλες φορες. Θα παρω κατι παπουτσια της αδερφης μου μεσω αυτου και αν ερθουν ολα καλα θα ανοιξω και γω μια να χρησιμοποιω.Εσυ τι θες να παρεις;Εγω σκεφτομουν για κανενα ssd αν ειναι αρκετα πιο φτηνος απο κει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 25, 2011 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Απο που θα παρεις τα πατουμενα ? Θελει η γυναικα μου καποια για τρεξιμο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 25, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Για Eυρωπη δες:Bikes | Mountain Bikes | Road Bikes & Cycling Apparel | WiggleStart FitnessΓια Αμερικη δες:Sneakers, Casual Shoes, Athletic Shoes Online | EastbayMoνο το startfitness δεν εχω δοκιμασει, αλλα εχω διαβασει πολυ καλα λογια σε διπλανο φορουμ. Τωρα θελω κατι asics απο eastbay, αλλα δεν τα στελνει εκτος Αμερικης, οπως και κατι αλλες μαρκες οπως πχ Lacoste,Levis κλπ νομιζω. Γι αυτο ψαχνομαι για τη θυριδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 25, 2011 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Για τρεις-τέσσερις ssd λέμε και εμείς!!! Από newegg έχουμε βρει.Και είμαστε σχεδόν ready! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Οκτώβριος 25, 2011 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη θυρίδα, έχω διαβάσει πάντως καλές κριτικές, σε διάφορα άρθρα, για τις υπηρεσίες αυτές. Μάλιστα τις συνιστούσαν ανεπιφύλακτα. Τώρα αν βοηθάνε στο να αποφύγεις και το τελωνείο, ακόμη καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 25, 2011 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 Και η δικια μου θελει κατι Asics για τρεξιμο στον δρομο. Παει καθε μερα και τα παπουτσια τα φτηνουν ανα 6-8 μηνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xorxhs Δεκέμβριος 31, 2013 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 το ξεθάβω, για να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικα με τις ενοικιάσεις θυρίδων, για αγορά από Αμερική. Έχει βρει κάποιος κάτι οικονομικότερο και αξιόπιστο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Δεκέμβριος 31, 2013 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 true αν έχει βρει κάποιος άκρη..πάντως για ένα μικρό δεματάκι που κοιτάω 1kg τα μεταφορικά βγαίνουν: στις φθηνότερες αποθήκες στο http://www.shipito.com/ είναι στα $37.2 και στο MyUS.com - #1 International Shipping, Mail and Package Forwarding Service - MyUS.com μέσω FedEx Economy $36.59 [MENTION=414]Xorxhs[/MENTION] Για δες και τις τιμές από τις υπόλοιπες μεταφορικές και θα αναθεωρήσεις καλύτερα τελωνείο για ένα πακέτο 1kg (15cm,10cm,15cm) + Τα κόστη του Κάθε site για το δέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xorxhs Δεκέμβριος 31, 2013 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 μακρια από fedex, έχει τελωνείο. USPS να προτιμάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιανουάριος 3, 2014 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 Και αν γίνει μία στραβή και είναι ελαττωματικό το προιόν και χρειαστείς την προστασία του paypal. Θα σε πληρώσουν αν είσαι Ελλάδα και στην αγορά δήλωσες Αμερική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.