Jump to content

Αγορά κάρτας γραφικών 250-350 €

nikos16717

Recommended Posts

Παιδιά θ ήθελα να σας ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη κάρτα σε αυτή την τιμή κατά τη γνώμη σας?

Σκέφτομαι την Gainward GTX 570 Phantom αλλά δεν είμαι σίγουρος . Επίσης πιστέυετε οτι αξίζει περισσότερο μια 6970 που είναι στα ίδια λεφτά , η μια 6950 που γλυτώνω και 50 -70 € ??

Phenom X4 955 3,2 και τώρα παίζω σε 1400*1050 , αλλά σύντομα θα πάρω μια τηλεόραση 32'' Full HD.Τώρα από κάρτα γραφικών έχω μια XFX 9800 GTX+

HD6950(ξεκλείδωτη)/HD6970 2GB από καινούριες,

GTX580/HD5970 αν βρεις μεταχειρισμένες

και θα είσαι κομπλέ για 2 ίσως και 3 χρονάκια ακόμα σε 1080...

http://www.thelab.gr/pwliseis/asus-direct-cu-ii-100580.html

http://www.thelab.gr/pwliseis/big-bazzar-100813.html

http://www.thelab.gr/pwliseis/ati-sapphire-5970-a-100802.html

Αν πας σε λύση μεταχειρισμένης που σου προτείνουν τα παιδιά, υπάρχουν οι παραπάνω αγγελίες!!! :T:

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας παιδιά . Τελικά αποφάσισα να πάω σε μεταχειρισμένη 580 , αλλά ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε κάτι σχετικά με το θέμα της εγγύησης, δηλαδή , αν κάποιος έχει βάλει υγρόψυξη , που σημαίνει ότι έχει βγάλει την ψύχτρα , τότε θα ισχύει η εγγύηση , η θα το καταλάβουν;Επίσης αν κάποιος είχε αρκετά ψηλά την κάρτα του(σε χρονισμους) μπορεί να έχει μειωθεί η διάρκεια ζωής της;

εαν εχεις ποτε προβλημα απλα βαλε την στοκ ψυχτρα και ολα μια χαρα

τωρα αυτο με τους χρονισμους δεν γινεται να παρεις συγκεκριμενη απαντηση γιατι αναλογα την μεταχειριση που ειχε η καρτα απο την χρηστη

παντως εαν η καρτα σου χαλασει καει-δεν δινει σημα δεν μπορουν να καταλαβουν τπτ

τουλαχιστον αυτοι οι τεχνικοι που της κοιτανε απο οσο ξερω δεν τις σκαλιζουν τοσο

τις βαζουν σε ενα pc και εαν δν δουλευει , δεν δινει σημα παιρνεις αλλη και αυτη για ανακυκλωση

εκτος απο καποια καφρικα μαγαζια που τις βαζουν στα ραφια παλυ...

εαν εχεις ποτε προβλημα απλα βαλε την στοκ ψυχτρα και ολα μια χαρα

τωρα αυτο με τους χρονισμους δεν γινεται να παρεις συγκεκριμενη απαντηση γιατι αναλογα την μεταχειριση που ειχε η καρτα απο την χρηστη

παντως εαν η καρτα σου χαλασει καει-δεν δινει σημα δεν μπορουν να καταλαβουν τπτ

τουλαχιστον αυτοι οι τεχνικοι που της κοιτανε απο οσο ξερω δεν τις σκαλιζουν τοσο

τις βαζουν σε ενα pc και εαν δν δουλευει , δεν δινει σημα παιρνεις αλλη και αυτη για ανακυκλωση

εκτος απο καποια καφρικα μαγαζια που τις βαζουν στα ραφια παλυ...

Δηλαδή λες να μην τη φοβηθώ τη μεταχειρισμένη αν έχει εγγύηση 1,5-2 χρόνια?Και σχετικά με την εγγύηση , το λέω γιατί ας πούμε η Gainward ξέρω ότι έχει ένα αυτοκόλλητο πάνω από ένα βιδάκι που είναι κάτι που φαίνεται , και αν έχει βγει η ψύχτρα λογικά έχει βγει και το βιδάκι . Εγώ δεν έχω σκοπό να βάλω υγρόψυξη , αυτός που την έχει τώρα δεν ξέρω τι της έχει κάνει , αν της έχει κάνει...

Δύο έχω βρει , η μία είναι από insomnia (NVIDIA GETFORCE GTX 580 - Insomnia.gr) και είναι αυτή (Gigabyte GeForce GTX580 1.5GB | Skroutz.gr) και η άλλη είναι από το Lab.gr (από εδώ δλδ) και είναι η ASUS GeForce GTX 580 DirectCUII 1536MΒ

οποια εχει πιο πολλη εγγυηση παρε και ταυτοχρονοα πιο οικονομικη

συκγκρινε αυτα τα 2

γιατι σαν εταιριες ειναι και 2 πολυ καλες

αλλωστε εαν απαγορευαν να αλλαξουμε ψυχτρες

τοτε γιατι τις πουλανε για τις καρτες η waterblocks οποτε μην φοβασαι

προχωρα στην αγορα δεν εχεις να φοβασαι τπτ εαν εχει εγγυηση!

εαν χτυπα ξυλο σε κανουν προβληματα απο κει που εχει εγγυηση π.χ πλαισιο επειδη κανουν πολλα κολπα τελευταια αυτοι

την στελνεις στα αντιπροσοπια και ξεμπερδευεις

αλλα δεν πιστευω να σε ατυχος και να παθει κατι καθως ειναι μπουρι καρτα δεν μασαει ;)

Απλά η 580 που έχω βρει από το Thelab.gr είναι απο το χρήστη crio και από τι έχω καταλάβει την έχει χρησιμοποιήσει με άζωτο , όχι ότι έχω τπτ με το χρήστη , αλλά δεν ξέρω το αν μπορεί η χρήση με άζωτο να προκαλέσει πρόβλημα στην κάρτα. Επίσης έχω το τροφοδοτικό Thermaltakeusa*»*Power Supply*»*Toughpower Series*»*Toughpower Cable Management 700W PSU : Toughpower Cable Management 700W PSU W0106RU πιστεύετε ότι μπορεί να έχω πρόβλημα ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.