takis-pa Νοέμβριος 17, 2011 #121 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2011 [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] Την μετρηση την εκανα την ιδια χρονικη στιγμη Γιωργο ουτε καλοριφερ ουτε κατι αλλο, βεβαια η MX 4 ηταν πανω καμια εβδομαδα αλλα ξερεις και εσυ οτι το δευτερο μηχανακι δεν το ανοιγω συχνα.Στο νερο εχω as5 γιατι Γιωργο μου εγω δεν καθομαι ησυχος ξερεις και απο τοτε που το πηρα απο εσενα εχω ανοιξει τα μπλοκ τουλαχιστον 2 φορες ετσι για πλακα.Αλλα επειδη η θερμοκρασια με Linx φτανει στον θερμοτερο πυρηνα 68 το σκεφτομαι να την αλλαξω ακομα τουλαχιστον.Αν θα την αλλαξω θα ποσταρω μετρηση, βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Νοέμβριος 18, 2011 #122 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2011 Update: Εβαλα και στο υδροψυκτο τελικα σημερα την PΚ-1 . Το αποτελεσμα. Η πρωτη φωτο: as5 Η δευτερη PΚ-1 Συμπερασματα δικα σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 18, 2011 #123 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2011 Οπότε μιλάμε για 3-4 βαθμούς διαφορά!Thanks Τάκη!Τώρα μένει να πάρω και εγώ μία και να σας πω...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Νοέμβριος 19, 2011 #124 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Αυτή η ΡΚ-1 που έχει το Πλαίσιο, είναι μέσα σε σακουλάκι? Πώς διατηρείται όση ποσότητα απομείνει αφού ανοιχτεί η συσκευασία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Νοέμβριος 19, 2011 #125 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Τη Noctua NT-H1 την έχει δοκιμάσει κανένας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Νοέμβριος 20, 2011 #126 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 αυτη που βαζουν μεσα στην συσκευασια στην prolimatech megahalem κανει τιποτα σαν παστα?υπαρχει ελπιδα να ειναι η ιδια με την pk1 ξερει κανεις κατι για να να μη τρεχουμε να αγοραζουμε τζαμπα καθεται αυτη ειναι της συσκευασιας Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Νοέμβριος 20, 2011 #127 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 Αυτή είναι pk1 η nano aluminum για αέρα και νερό είναι από τις κορυφαίες παλιά έφερνε και την μεγάλη συσκευασία τώρα μόνο τα μικρά η noctua είναι μαπα έχω μια από τις δοκιμές που είχα κάνει οποίος την θέλει πμ(τσάμπα φυσικά)Μόνο η pk1 τώρα που έχει κρύο θέλει να ζεστάνεις με ένα σεσουαρ το CPU για να απλώσει εύκολα και σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 24, 2011 #128 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Λοιπόν έτρεξα δύο τεστάκαι με τις πάστες και έχω αποτελέσματα...Δυστυχώς ξέχασα να βγάλω με την πρώτη screenshot και έτσι θα σας τα πω απλά. Η δοκιμές έγιναν τρέχοντας LinX για 20' στο σύστημα της υπογραφής. Έχουμε και λέμε... Θερμοκρασία δωματίου 20C. cpu@4.3Ghz cpuv:1.35v & qpiv:1.275v Πρώτη ήταν η arctic silver 5. idle:34-29-32-33 load:67-65-65-64 arctic cooling MX-4. idle:34-28-31-32 load:67-64-64-63 Αποτελέσματα...Οι διαφορές ήταν πολύ μικρές της τάξεως του 1C τόσο σε idle όσο και σε load. Επομένως και ακόμα και έτσι η MX4 αποδείχθηκε έστω και για λίγο καλύτερη από την as5.Και αφού κυμένονται στα ίδια χρήματα αλλά και η MX4 κάνει και για πιο πολλές χρήσεις,για μένα ΜΧ4 is the winner. Στέλιο αναμένουμε και τα δικά σου αποτελέσματα και συγκρίσεις. Λοιπόν επαναφέρω το νήμα γιατί έχω νέα! Αγοράστηκε και δοκιμάστηκε και η Prolimatech PK-1. Αποτελάσματα... πάλι με τις προιγούμενες προυποθέσεις και συνθήκες έχουμε και λέμε... Prolimatech PK-1 idle:32-27-31-30 load:66-63-63-62 Άρα συνοψίζοντας βλέπουμε ότι η Prolimatech PK-1 αποδείχτηκε καλύτερη και από την arctic silver 5 κατά 2C περίπου αλλά και από την arctic cooling MX-4 κατά 1C περίπου! Άρα Prolimatech PK-1 is the winner αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν είναι για πάνω από δύο χρήσεις!Οπότε με γνώμονα τον οικονομικό παράγοντα,τότε δεν αξίζει για αυτήν την διαφορά,οπότε προτιμάμε arctic cooling MX-4 που κάνει για περισσότερες χρήσεις αλλά και για την πολύ μικρή διαφορά στην απόδοση μεταξύ τους. Παραθέτω και ένα συγκεντρωτικό πινακάκι με τα αποτελέσματα και με τις τρεις δοκιμές. room temp 20C [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION] Τελικά η διαφορά δεν είναι όση έλεγες!!!imo. @everyone Έχει κανείς την Prolimatech PK-1 Nano Aluminum να δοκιμαστεί και αυτή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Νοέμβριος 24, 2011 #129 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION]Τελικά η διαφορά δεν είναι όση έλεγες!!Εγω φιλε Γιαννη δεν ειπα, εδειξα τι διαφορες διαπιστωσα στο συστημα μου τωρα αν εσυ στο δικο σου ειδες αλλα δεν φταιω εγω φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Νοέμβριος 24, 2011 #130 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 λοιπον καποια αποτελεσματα εχω και εγω ι7 860 stock ολα auto με arctic silver Ceramique καμμια βδομαδα περασμενη Uploaded with ImageShack.us ι7 860 παλι ολα auto απο οτι μου παν ειναι η παστα pk1 η nano σε σωληναριο που υπαρχει στη συσκευασιας της prolimatech Uploaded with ImageShack.us υπαρχει καποια διαφορα 3-4 βαθμους υπερ της pk1 και ειναι και φρεσκοβαλμενη αν λεει κατι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 24, 2011 #131 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2011 Εγω φιλε Γιαννη δεν ειπα, εδειξα τι διαφορες διαπιστωσα στο συστημα μου τωρα αν εσυ στο δικο σου ειδες αλλα δεν φταιω εγω φιλε μου. Όχι προς θεού φίλε μου Τάκη,δεν το είπα έτσι!Δεν ξέρω αν δεν εκφράστηκα σωστά! Απλά επισήμανα και εγώ ότι οι διαφορές σε εμένα είναι μικρότερες από ότι έδειξες εσύ το οποίο λογικά σημαίνει ότι ίσως σε σένα έπαιξαν και άλλα ρόλο για την τόση μεγάλη διαφορά.Αυτό τπτ άλλο man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Μάρτιος 23, 2012 #132 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 [MENTION=75]Stelaras[/MENTION]εχουμε τα αποτελέσματα του συγκριτικού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 27, 2012 #133 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Indigo Xtreme / AS - 5 / AS-MX5 ? Το rig Ειναι ενας i7 980X με νερο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάρτιος 27, 2012 #134 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 @Stelarasεχουμε τα αποτελέσματα του συγκριτικού?Η αληθεια ειναι οτι ειναι ετοιμα εδω και αρκετο καιρο .Πρεπει να τα ανεβασω , γιατι ετσι και αλλιως απο τοτε εχω αλλαξει 3 cpu ... και οτι και να δοκιμασω παραπερα δε θα εχει καμμια δυνατοτητα συκρισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 27, 2012 #135 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 [MENTION=75]Stelaras[/MENTION], πες μου ρε συ μια γρηγορα τι να παρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάρτιος 27, 2012 #136 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 @Stelaras, πες μου ρε συ μια γρηγορα τι να παρω Απο αυτες που γραφεις καμμια . Κοιτα για Arctic cooling MX2 ή gelid extreme . Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 27, 2012 #137 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 danke Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 27, 2012 #138 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Απο αυτες που γραφεις καμμια .Κοιτα για Arctic cooling MX2 ή gelid extreme .Στέλιο μιας και κάηκες με το θέμα.Έχεις κάνει καμμιά λίστα με το ποιές θερμοαγώγιμες "τρώνε" τα γράμματα στο heatspreader των Intel CPUs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάρτιος 28, 2012 #139 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2012 [MENTION=75]Stelaras[/MENTION] τι παστα προτεινεις για q6600 πανω σε h100??σκεφτομαι για arctic ceramique 2 η για arctic mx2.Θα κανει καποια απο τις 2 και για την καρτα γραφικων?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Μάρτιος 29, 2012 #140 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2012 Η ceramiue 2 και για την καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.