Stelaras Νοέμβριος 2, 2011 #81 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Να υποθεσω σε μερος ξηρο και σκιερο και οχι πανω στην GTX295 μας http://www.arctic.ac/p/images/articles/1f9dee10456114354b42a6d79244a129.png?sCoreId=e84e4fe10c86d44203b6c70de4e8efd4 Δεν αναφερει κατι στη συσκευασια της . Μονο κατι για τοξικοτητα σε υδροβιους οργανισμους .... Ψαρια μηπως εχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Νοέμβριος 2, 2011 Author #82 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Στελάρα έχεις κάνει το topic πηγή γνώσεων, hands on experience λέμε, thanks for sharing Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Νοέμβριος 2, 2011 #83 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 οντως!κοιτα να δεις ενα θεμα που δεν θα του διναμε και πολυ σημασια,(τουλαχιστον εγω που εχω την as5 και νομιζα οτι ειχα κανει και καλη αγορα τρομαρα μου)πως εξελισσεται σε ακρως ενδιαφερον αν υπαρχει καποιος που το κατεχει + οτι θα κεδρδισουμε και σε θεμοκρασιες μπραβο στελαρα ξεστραβωσε μας:shout:. αν το εχω πιασει καλα μια pk-1,συμφωνα και με το site που εδωσες(skinee labs) ειναι οτι καλυτερο αν μπορουμε να την βρουμε αλλιως μια mx-2,mx-4.μιλαω και για cpu & gpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Νοέμβριος 3, 2011 #84 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2011 πάντα χρησιμοποιούσα mx-2 σχεδόν από τότε που βγήκε. Μια aegir πάνω σε ένα q9550 την είχα με mx-2 και πριν από κάνα μήνα έβαλα την μαμα της aegir. δεν ξέρω αν έχει μεγάλη διαφορά και αν πρέπει να την αλλάξω πάλι αλλά ψυχολογικά και μόνο δεν μ'αρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 8, 2011 #85 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Τι έγινε?Ξεχαστήκαμε???Στέλιοοοοο!!!!:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 8, 2011 #86 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 @venom....χρειάζομαι και γω παστούλα αν κανονίζεις τίποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Νοέμβριος 8, 2011 #87 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 MX-2 30g 17€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Νοέμβριος 8, 2011 #88 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Τι έγινε?Ξεχαστήκαμε???Στέλιοοοοο!!!!:magic:Εχω τελειωσει τις μετρησεις me shin etsu και mx2 .Πανω στο cpu εχω gelid extreme και μενει να τρεξω μερικα linx.Επισης ο Τακης μου εδωσε προχθες mx4 , οποτε θα γινει και αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Νοέμβριος 8, 2011 #89 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 εγώ που έχω μια AS5 αγορασμένη πριν 7 χρόνια, να την κρατήσω ή να επενδύσω;διαφορές 2-3 βαθμών είναι ουσιαστικές; θεωρώ πως όχι.μιλάω για στοκ καταστάσεις μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 8, 2011 #90 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Στέλιο πως κρίνεις την αγορά μιας MX-4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isidorosis Νοέμβριος 8, 2011 #91 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 eworld.com.gr Ο κόσμος της ΠληροφορικήςΓια αυτήν τι έχετε να πείτε, είναι καλή?εγώ που έχω μια AS5 αγορασμένη πριν 7 χρόνια, να την κρατήσω ή να επενδύσω;διαφορές 2-3 βαθμών είναι ουσιαστικές; θεωρώ πως όχι.μιλάω για στοκ καταστάσεις μόνο.Για στοκ, αν δεν ξεφεύγεις από θερμοκρασίες, δεν υπάρχει λόγος να χαλάς τα λεφτά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 8, 2011 #92 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 eworld.com.gr Ο κόσμος της ΠληροφορικήςΓια αυτήν τι έχετε να πείτε, είναι καλή? βρε μαστορα, τοσες παστες εχουν πει καλα λογια τα παιδια πιο πριν, δεν σου κανει καμια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isidorosis Νοέμβριος 8, 2011 #93 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Την είχα πάρει πριν καιρό.. θέλω να δω αν είχα κάνει καλά και να ξαναπάρω μόλις τελειώσει.. ή να πάω σε κάτι άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 8, 2011 #94 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 ^Δώσ'την στον Στέλιο άμα σου έχει μείνει να τεστάρει για να σου πει με σιγουριά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Νοέμβριος 8, 2011 #95 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Εχω τελειωσει τις μετρησεις me shin etsu και mx2 .Πανω στο cpu εχω gelid extreme και μενει να τρεξω μερικα linx.Επισης ο Τακης μου εδωσε προχθες mx4 , οποτε θα γινει και αυτο.[MENTION=75]Stelaras[/MENTION] εχω περισσευμα πλεον MX-3 αμα θες να την βαλεις και αυτην, στειλε μια διευθυνση με πμ να στην στειλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Νοέμβριος 8, 2011 #96 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Η Prolimatech PK-1 Nano έχω ακούσει καλά λόγια ότι είναι η καλύτερη...ισχύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Νοέμβριος 8, 2011 #97 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 για arctic ceramique eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής εχουμε τιποτα? αν ειναι να στηλω κι εγω στον stelara! (αν θελει βεβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 8, 2011 #98 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 Στελιο δεν κανεις ενα νεο θεμα με ΟΛΕΣ τις δοκιμες σου side by side? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Νοέμβριος 8, 2011 #99 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 την κεραμικ την εχει φαει με το κουταλι ο Στελιος πλεον την χρησιμοποιει μονο στο μαλλι για να ειναι πιο αναλαφρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 8, 2011 #100 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2011 ^Ναι,μην του τα χαλάσει ο αέρας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.