Stelaras Νοέμβριος 1, 2011 #61 Νοέμβριος 1, 2011 Αφού η mx4 είναι καλύτερη από την mx2,τότε λογικά είναι καλύτερη και από την Shin Etsu που είναι η πρώτη στη λίστα!Άρα MX4 είναι ότι καλύτερο!Ε? Περιμενε να τελειωσω τις νεες δοκιμες και θα σου πω . Μη βιαζεσαι . Εκει θα δουμε και με λιγα παραπανω θερμικα watt τι γινεται ! Σε αρκετες περιπτωσεις εχω δει review που μετρουν διαφορες στις παστες των 0.5Celsius ... ακομη και 0.2C . Εγω οσο χρησιμοποιω το core temp δε θα μπορεσω να δω διαφορα μικροτερη του 1C . Ακομη και εαν η MX4 ισως ειναι οτι καλυτερο με αερα & νερο . Για ψυξη , σιγουρα δεν ειναι . Ενας φιλος προσφερθηκε να μου δωσει μια τζουρα MX4 την επομενη εβδομαδα . Οποτε θα τη δω και αυτη . Δες πχ εδω : Arctic Cooling MX-3 and MX-4 | Skinnee Labs 2011 Roundup | Skinnee Labs Thermal Compound | Skinnee Labs Τα ατομα που κανουν εκει τα review ,προσωπικα τα θεωρω αρκετα αξιοπιστα .
djkostas Νοέμβριος 1, 2011 #62 Νοέμβριος 1, 2011 Ορίστε και η διαφορά Arctic Silver 5 (τοποθετημένης 2 μήνες πριν) και Gelid Extreme! Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να πω ποια paste είχα σε κάθε photo!
Stelaras Νοέμβριος 1, 2011 #63 Νοέμβριος 1, 2011 Σωστα δειχνουν τα νουμερα. Με αεροψυξη ή υδροψυξη εισαι ?Vcore ποσο ?
djkostas Νοέμβριος 1, 2011 #64 Νοέμβριος 1, 2011 Σωστα δειχνουν τα νουμερα. Με αεροψυξη ή υδροψυξη εισαι ?Vcore ποσο ? Την ευθύνη της ψύξης έχει μια ταπεινή Thermalright True Copper!:thank_you2: Vcore 1.25 στα 4.5GHz και 1.40 στα 5GHz. EDIT: Stelaras σου χρωστάω και ένα ευχαριστώ που με ξεστράβωσες!!
Stelaras Νοέμβριος 1, 2011 #65 Νοέμβριος 1, 2011 Ετσι εξηγειται . Εισαι και με 2500Κ , οποτε λογικοτατα τα νουμερα σου .
venom7 Νοέμβριος 1, 2011 #66 Νοέμβριος 1, 2011 Αυτά μας μπερδεύουν όσο να'ναι όταν είναι να συγκριθούν με του Στέλιου!
Stelaras Νοέμβριος 1, 2011 #67 Νοέμβριος 1, 2011 Αυτά μας μπερδεύουν όσο να'ναι όταν είναι να συγκριθούν με του Στέλιου!Τις μεταβολες δες . Ειναι οπως ακριβως επρεπε να ειναι . Παιζει με λιγοτερα watt και αυτο μειωνει τις διαφορες.Ομως και παλι βλεπεις μια διαφορα 12 βαθμων στα 5ghz .
djkostas Νοέμβριος 1, 2011 #68 Νοέμβριος 1, 2011 Αυτά μας μπερδεύουν όσο να'ναι όταν είναι να συγκριθούν με του Στέλιου!Τελείως διαφορετικό συστήματα και δεν τίθεται θέμα συγκρίσεων!Τα δικά μου αποτελέσματα απλώς ξεκαθαρίζουν τη θέση της AS5, που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ο Στέλιος!
venom7 Νοέμβριος 1, 2011 #69 Νοέμβριος 1, 2011 Άρα gelid xtreme και MX2καλύτερες από AS5 και MX4 καλύτερη από όλες.Αυτό που μένει είναι να δούμε κατα πόσο είναι καλύτερη η MX4 από την shin etsu αν είναι όπως αναμένουμε!
Anonymous Νοέμβριος 1, 2011 #70 Νοέμβριος 1, 2011 guys... πολυ διαφωτιστικά αυτα που ποσταρετε... διαβασα μερικα reviews και ειδα μια παστα (pad βασικα) indigo extreme λεγεται... εχει κανεις ιδέα τι παιζει.. τη εχει δουλεψει κανεις? ξερει κανεις που μπορω να τη βρω? thanks...
Stelaras Νοέμβριος 1, 2011 #71 Νοέμβριος 1, 2011 guys... πολυ διαφωτιστικά αυτα που ποσταρετε...διαβασα μερικα reviews και ειδα μια παστα (pad βασικα) indigo extreme λεγεται... εχει κανεις ιδέα τι παιζει.. τη εχει δουλεψει κανεις? ξερει κανεις που μπορω να τη βρω? thanks... Εχεις ορεξη να δωσεις 25 Ευρω για 2 χρησεις ???? Για να κερδισεις 2 βαθμους σε σχεση με μια ΜΧ2 που με 20 Ευρω κανεις 100 χρησεις ? Εαν ναι , θα σου βρω μερικα καταστηματα απο εξωτερικο .
Anonymous Νοέμβριος 1, 2011 #72 Νοέμβριος 1, 2011 Εχεις ορεξη να δωσεις 25 Ευρω για 2 χρησεις ???? Για να κερδισεις 2 βαθμους σε σχεση με μια ΜΧ2 που με 20 Ευρω κανεις 100 χρησεις ?Εαν ναι , θα σου βρω μερικα καταστηματα απο εξωτερικο . καμια ορεξη... απλα κουβεντα να γινεται...εγκυκλοπαιδικα παστες εχω μπολικες... as5, gelid, liquid pro, mx2 ktl αν μπορεις να μου δωσεις λινκ για καταστηματα δωσε... να υπαρχουνε
Stelaras Νοέμβριος 1, 2011 #73 Νοέμβριος 1, 2011 καμια ορεξη... απλα κουβεντα να γινεται...εγκυκλοπαιδικα παστες εχω μπολικες... as5, gelid, liquid pro, mx2 ktl αν μπορεις να μου δωσεις λινκ για καταστηματα δωσε... να υπαρχουνε E , τοτε μαζι σου και εγω . Kustom PCs Στελνουν Ελλαδα με συνολικο κοστος 30 Ευρω . Ψαξε και δες video στο youtube για το πως σεταρεται η indigo . Διαδικασια της αρκουδας θα το ελεγα . [ame=http://www.youtube.com/watch?v=LvemuIPi9rQ]Indigo Xtreme Thermal Interface maxishine Video - YouTube[/ame] [ame] [/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=2J6xYVqOvPE]The performance of Indigo Xtreme Part 2 - YouTube[/ame] Δε με συγκινει καθολου θα ελεγα ...
Anonymous Νοέμβριος 1, 2011 #74 Νοέμβριος 1, 2011 ωραιος τα εχώ δει τα video... είναι πολυ μπελαλιδικη η εγκατσταση οντως.... θέλει να αφήσεις να ψηθεί η cpu πρωτα για να λιωσει...και τρέχα γυρευε...
narta Νοέμβριος 2, 2011 #75 Νοέμβριος 2, 2011 Εχεις ορεξη να δωσεις 25 Ευρω για 2 χρησεις ???? Για να κερδισεις 2 βαθμους σε σχεση με μια ΜΧ2 που με 20 Ευρω κανεις 100 χρησεις ?Εαν ναι , θα σου βρω μερικα καταστηματα απο εξωτερικο .Στέλιο ΜΧ-2 με 20 ευρω που αν επιτρέπεται; Δωσε κανα link plz. ΤΙΑ
AMDnord Νοέμβριος 2, 2011 #76 Νοέμβριος 2, 2011 Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Arctic-Cooling Wrmeleitpaste MX-2 Tube 65g Arctic-Cooling Wrmeleitpaste MX-2 Tube 65g 31083 30€+shipping τα 65g http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21466&cat=7 22€ τα 30g
Stelaras Νοέμβριος 2, 2011 #79 Νοέμβριος 2, 2011 Στέλιο ΜΧ-2 με 20 ευρω που αν επιτρέπεται; Δωσε κανα link plz. ΤΙΑΑπο Γερμανια σε διαφορα μαγαζια . Ακομη και ebay εχει . Πριν καιρο ,επισης , μπορουσα να την βρω και στο amazon.co.ukΔεν παιζει προβλημα με τη διατηρηση της, overtime?Οχι .Το καπακι της κλεινει μια χαρα και παραμενει ρευστη . Δεν ξεραινεται .
Nephiλiμ Νοέμβριος 2, 2011 #80 Νοέμβριος 2, 2011 Να υποθεσω σε μερος ξηρο και σκιερο και οχι πανω στην GTX295 μας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.