Kostas_Sky Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2011 Γεια σε όλους.Χρειάζομαι βοήθεια με το μήνυμα των windows 7 "απαιτείται αδεια απο διαχειριστη του υπολογιστη για να κανετε αλλαγες σε αυτόν τον φάκελο".Βάζω λοιπόν τον εξωτερικό μου και σε έναν απ΄τους φακέλους του που περιέχει εφαρμογές απο παιχνίδια μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα και έτσι δεν μπορώ ούτε να κάνω αποκοπή ούτε διαγραφη.επιλογές μου δίνει επανάληψη και άκυρο.Ο λογαριασμός μου είναι administrator καθώς πήγα στους χρήστες και το ξανακοίταξα.Καμια βοήθεια παιδιά γιατί αρχίζει να μου σπάει τα νεύρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Οκτώβριος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Δεξί κλίκ στον φάκελο, ιδιότητες και εκεί ψάξε την σελίδα ασφάλεια.Δες από την λίστα ποιοί μπορούν να δουλέψουν στον φάκελο και πρόσθεσε και τον εαυτό σου μέσα με πλήρη πρόσβαση.(κάπως έτσι είναι, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα ψαχτά το έλυσα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_Sky Οκτώβριος 24, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 το έχω κάνει κ έχω όλα τα δικαιώματα.Γι'αυτό δεν μπορώ να βγάλω ακρη.. μήπως ξέρει κάτι άλλο κάποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_Sky Οκτώβριος 24, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 και γίνεται καλύτερο..σε αυτόν τον φάκελο δεν μπορώ καν να μπω...ImageShack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Οκτώβριος 24, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Τσεκαρε μηπως ειναι σε καραντινα απο το antivirus σου.αν οχι τοτε κοιτα και για κανα ιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_Sky Οκτώβριος 24, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 βρήκα αυτούς που φαίνονται στην εικόνα.Για καραντίνα είδα αλλα τίποτα.ΤΟ θέμα είναι πως στα ΧΡ που έχω στον άλλο υπολογιστή δεν μου βγάζει πρόβλημα έχοντας το ίδιο anti virus*ξέχασα να πω ότι έξω απο το φάκελο υπάρχει ένα κιτρινο λουκέτο.ImageShack Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 24, 2011 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Φωτιογραφία για το λουκέτο που λες μπορούμε να έχουμε?Απο την Κιβώτιο Ιών μπορείς να κάνεις διαγραφή τα αρχεία που έχει μέσα?Κατέβασε μια το Malware Antimalware και κάνε μια πλήρης σάρωση στον υπολογιστή.Δωρεάν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_Sky Οκτώβριος 24, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Έκανα scan με malwarebytes antimalware κ δεν μου έβγαλε κάτι.Αυτό είναι το λουκέτο που υπάρχει στο φάκελο παιχνίδια ο οποίος περιέχει τα υπόλοιπα.ImageShack� - Online Photo and Video Hosting Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 24, 2011 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Ωραία με το malwarebytes, το σύστημά σου είναι καθαρό.Όσο για τον φάκελο, αφού προσπαθείς να το διαγράψεις και απο ότι κατάλαβα είναι σε εξωτερικό δίσκο, αν τον βάλεις τον δίσκο σε άλλο μηχάνημα, που έχει XP ας πούμε, σε βγάζει ότι είναι μόνο για ανάγνωση?Ο φάκελος αυτός τι περιέχει?Μήπως έχει τα παιχνίδια απο τα windows 7 και δε σε αφήνει να το κάνεις γιατί τα θεωρεί αρχεία συστήματος?Πάνε βρες τον αντίστοιχο φάκελο που υπάρχει στον C: και δες έχει και αυτός λουκέτο?Βλέπω ότι και ο φάκελος με τα office 2007 έχει το λουκέτο.Μπορεί να μην σε αφήνει γιατί δεν είσαι ο δημιουργός του φακέλου και να σε μπλοκάρει το User Account. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_Sky Οκτώβριος 24, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Πριν απο μια βδομάδα το πήρα το πσ αυτό κ έβαλα windows 7.Πριν είχα τον ίδιο εξωτερικό σκληρό σε ΧΡ και όλα δούλευαν οκ!Παιχνίδια έχω μέσα διάφορα όχι αυτά των windows. το θέμα είναι ότι σε μερικά παιχνίδια δεν μπορώ να μπω καν στο φάκελο τους(τα παιχνίδια ΔΕΝ είναι εγκατεστημένα).Ο φάκελος office έχει και αυτός την εφαρμογή μέσα όχι εγκατεστημένο πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 24, 2011 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Λεπόν το βρήκα... μη κουράζεσαι άλλο. how do I get a lock icon on my folder to come off? Its because "authenticated users" isnt added to the security permissions I successfully removed the lock Icon on a test folder by opening security tab and giving the group "Users" full permision. A solution that I found that has worked so far:1) Right-click the folder or drive that has a lock icon and select "Properties". 2) Click on the "Security" tab, then select "Edit..." to change permissions. Click "Add.." 3) In the text field for "Object Name", enter in "Users" (without quotations). Hit "OK". 4) "Apply", "OK", and voila, the padlock next to the icons should be gone. The "lock" means to other users, so the answer is simple. Right-Click the "locked" file. Scroll to "Share With." Click either Homegroup READ or Homegroup READ/WRITE. File is now unlocked. Πηγή: how do I get a lock icon on my folder to come off? Μην ξεχάσεις να ευχαριστήσεις τον Βασίλη και τους συνεργάτες του, που μας έφεραν άλλο ένα σπουδαίο λειτουργικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_Sky Οκτώβριος 24, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Η αλήθεια είναι χάρηκα στην αρχή αλλα τελικά δεν έγινε τίποτα.Το είχα ψάξει αυτο που μου είπες αλλά δεν ήξερα τι όνομα να βάλω..Τέλος πάντων τα κάνω όλα αυτά αλλά δεν μου επιτρέπει την πρόσβασηImageShack Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 24, 2011 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Παίζει TeamViewer? (σε π.μ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Οκτώβριος 24, 2011 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Ο, ΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ, το μακρυ και το κοντό του ο καθένας προτείνει, σορρυ κιόλας. Λεπόν το βρήκα... μη κουράζεσαι άλλο. Θέτεις υψηλά expectations χωρίς καν να έχεις καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα. Μάθε πρώτα τα βασικά, και μετά λέμε και για τον "Βασίλη". [MENTION=9769]SpawnerGR[/MENTION] δεν παρατήρησες ότι τα γράμματα είναι μπλε; Αλλά να μου πεις και να το έβλεπες, δεν ξέρεις τι είναι. Όντως είναι πιο εύκολο να κατηγορείς το λειτουργικό, απ' το να διαβάσεις για να μάθεις. Και πότε τα γράμματα είναι μπλε; Όταν τα αρχεία είναι compressed. Κώστα, έχεις κάνει compress με κάποιο πρόγραμμα ή μέσω των Windows γι' αυτό έχει δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση, ειδάλλως παίζει να είναι κατάλοιπο μόλυνσης. Τον ίδιο δίσκο είπες ότι όταν τον συνδέεις σε άλλο μηχάνημα με XP, σε αφήνει να κάνεις διαγραφή κτλ; Οι φάκελοι/αρχεία είναι ακόμη μπλε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_Sky Οκτώβριος 24, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 ναι τα είχα κάνει compress μέσω των windows.ναι σε ΧΡ κάνω ότι θέλω με τους φακέλους..Τι κάνουμε τώρα λοιπόν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 25, 2011 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 [MENTION=5462]dimitris_s[/MENTION]Γιατί φίλος το μακρί και το κοντό του ο καθένας?Το λουκετάκι είδα, δεν είδα τα μπλέ γράμματα και που ήσουν Einstein όταν φώναζε για το πρόβλημα το παληκάρι?Πάντως fyi εμένα είναι μακρί xD[MENTION=20458]Kostas_Sky[/MENTION]Λύθηκε τελικά το πρόβλημα έτσι όπως σε είπε ο dimitris_s ή θα έχουμε τριλογία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Οκτώβριος 25, 2011 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 ναι τα είχα κάνει compress μέσω των windows.ναι σε ΧΡ κάνω ότι θέλω με τους φακέλους..Τι κάνουμε τώρα λοιπόν?Έχεις δυνατότητα να μεταφέρεις τα αρχεία προσωρινά κάπου, να φορμάρεις τον εξωτερικό και να τα ξαναπεράσεις;Αλλιώς έχοντας τον δίσκο συνδεδεμένο στα Windows 7, κάνε δεξί κλικ στον φάκελο που έχει πρόβλημα > Ιδιότητες > Για προχωρημένους (advanced) > Uncheck το "compress contents to save disk space".Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το ψάξω περαιτέρω. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas_Sky Οκτώβριος 25, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 από windows 7 δεν μπορώ γιατί μου γράφει ότι απαγορεύεται η πρόσβαση όταν πατάω εφαρμογή.Θα το βάλω στα ΧΡ λοιπόν για να το κάνω.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.