Jump to content

Προβλημα με εκκινηση υπολογιστη

metalmike

Recommended Posts

Αυτο που λες το έχω πάθει απο ασυμβατότητα cpu

Για ρίξε εδω μια μάτια

ASUSTeK Computer Inc. -Support- CPU Support P5N-E SLI

Σ'ευχαριστω αλλα τον εχει στη λιστα τον επεξεργαστη :)

Ο επεξεργαστής πατάει καλά;Μήπως έχει στραβώσει τίποτα ή έχει πασαλείψει με σιλικόνη;Η μητρική μήπως κάνει σώμα με το σασί πουθενά;Τσεκάρισε τα και αυτά.

Tα εχω τσεκαρει και αυτα, ολα ειναι μια χαρα.

Κάνε ένα clear cmos την matherboard. Βραχυκυκλώνοντας τα τζαμπεράκια (θα πρέπει να δεις το manual της matherboard), ή βγάλε την μπαταρία της matherboard και το τροφοδοτικό από την πρίζα μαζί, για 10 λεπτά.

Hταν απο τα πρωτα που εκανα.

Ξερει μηπως κανεις πως μπορω να ελεγξω με πολυμετρο αν η μητρικη δουλευει σωστα;

δεν νομίζω να μπορείς να το ελέγξεις, γιατί μπορεί να έχει χαλάσει οτιδήποτε. Έχει χιλιάδες κολλημένα μπιχλιμπίδια επάνω. Και να θελες που να πρωτοβάλεις το πολύμετρο

Ναι jefm το εχω κανει...μαλιστα και με διαφορετικη μνημη για να τσεκαρω μηπως ειναι καποιο θεμα ασυμβατοτητας αλλα και παλι τα ιδια.

Μετα απο τον μαραθωνιο των δοκιμων που εκανα αλλαξα μητρικη και ως δια μαγειας δουλεψαν ολα :p Σας ευχαριστω πολυ ολους και ολες για τις απαντησεις και τη βοηθεια :)

Μετα απο τον μαραθωνιο των δοκιμων που εκανα αλλαξα μητρικη και ως δια μαγειας δουλεψαν ολα :p Σας ευχαριστω πολυ ολους και ολες για τις απαντησεις και τη βοηθεια :)
Και κάρτα να μην είχε πάνω θα ακουγόταν το μπιπ!

Φίλε μου για μητρική το κόβω,αλλά καλού κακού δεν δοκιμάζεις και με κανένα άλλο τροφοδοτικό μπας και!

Να τον ακούς τον venom7!:p Στο είχα πει εξ αρχής!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.