Stefxkapa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2011 Εχω ενα προβλημα με την οθονη του λαπτοπ μου ειναι τελειως σπασμενη και θελω να την συνδεσω με την τηλεοραση μου (samsung) τη μπορω να κανω για να συνδεθη κατευθιαν ? Ευχαριστω πολλη!! :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Οκτώβριος 23, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Με ένα καλώδιο vga ή hdmi ότι διαθέτει και το laptop και η τηλεόραση σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefxkapa Οκτώβριος 23, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 εχω ηδη ενα καλωδιο που εχει κατι μικρα δοντακια που μπαινει στο λαπτοπ αλλα και στην τηλεοραση αλλα δεν κανει τιποτα ;/ το λαπτοπ μου ειναι Sony Vaio VGN-NR11Z/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 24, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 εχω ηδη ενα καλωδιο που εχει κατι μικρα δοντακια Σαν και αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Οκτώβριος 24, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Δεν νομίζω πως μπορείς με ένα απλό καλώδιο από VGA σε HDMI να πάρεις εικόνα αφού δεν θα υπάρχει converter για μετατροπή του αναλογικού σε ψηφιακό σήμα. Θα χρειαστείς converter που είναι αρκετά ακριβός.Μπορεί η έξοδος VGA που νομίζεις πως έχεις στην TV να είναι όχι για μεταφορά αναλογικού σήματος αλλά για "'service", δηλαδή για αναβάθμιση του software της TV. Δες στο manual της TV τι λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 24, 2011 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 [MENTION=14013]Ταμτάκος[/MENTION]Δε θυμάμαι να ανέφερε κανείς απο πάνω κάτι για VGA σε HDMI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Οκτώβριος 24, 2011 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 @ΤαμτάκοςΔε θυμάμαι να ανέφερε κανείς απο πάνω κάτι για VGA σε HDMI.Από την στιγμή που διαβάζεις τα προηγούμενα post, δεν χρειάζεται να θυμάσαι κάτι απ' έξω. Όπως υποθετικά έβαλες κι εσύ μια φωτό, έτσι κι εγώ υποθετικά προσπαθώ να βοηθήσω. Όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε λοιπόν οπότε επέτρεψέ μου κι εμένα να βάλω το λιθαράκι μου. Αν δεν χρειαστεί κάπου το post μου τότε απλά θα το αγνοήσει ο Stefxkapa. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 24, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 [MENTION=14013]Ταμτάκος[/MENTION]Με συγχωρείς αν σε πρόσβαλα, δεν ήταν ο σκοπός μου. Βάλε και εσύ το λιθαράκι σου, δεν έχω πρόβλημα.Το λάπτοπ απο ότι είδα έχει μόνο VGA έξοδο, αρα πρέπει να έχει και τέτοια είσοδο η τηλεόραση για να παίξει.Μπορούμε να μάθουμε το μοντέλο της τηλεόρασης για να μιλάμε πιο συγκεκριμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Οκτώβριος 26, 2011 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Επίσης ίσως χρειάζεται να ενεργοποιήσεις την αποστολή σήματος στην έξοδο VGA του φορητού σου.Αυτό γίνεται με συνδυασμό του πλήκτρου Fn + κάποιου Function Key (F1-F12), θα το καταλάβεις από το σύμβολο που θα πρέπει να υπάρχει στο Function Key και θα μοιάζει με οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefxkapa Οκτώβριος 26, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 ti na sas pw re paidia dn ksr gia alla kalodia kai gia ta Koumpia Function ta prospa8isa idi..8elete na ma8ete to montelo tis tv mou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Οκτώβριος 26, 2011 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2011 Τα greeklish πρέπει να τα σταματήσεις, για αυτό και η κάρτα! Next time θα ξέρεις. Soz.Θέλουμε το μοντέλο της TV σου για να σε πούμε περισσότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefxkapa Νοέμβριος 2, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 παιδία άκυρο..Έφτιαξα την οθόνη του λάπτοπ μου... 10000 thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.