Jump to content

προβλημα με καρτα γραφικων σε λαπτοπ

saitas

Recommended Posts

λοιπον το θεμα εχει ως εξης , η ξαδερφη μου εχει ενα λαπτοπ tyrbo x (ξερω ξερω τι θα πειτε της τα ελεγα και εγω να μην παρει τετοια πατατα τελος παντων) και ανεβαζε υπερβολικα την θερμοκρασια στη καρτα γραφικων με αποτελεσμα να σβηνει και να βγαζει μαυρη οθονη .εβγαλα τα καπακια απο κατω και εβαλα ανεμιστηρακι επανω στη ψυκτρα της καρτας γραφικων και ειχε αποτελεσμα παραθετω παρακατω τις εικονες με τα στοιχεια του λαπτοπ και με τις διαφορες θερμοκρασιας.υποψη οτι φτανει μεχρι 85-90 βαθμους απλα εγω το σταματησα εκει για να μην μου κρασαρει παλι.

76919508.png

και με ανεμιστηρες

47098892.png

Υπάρχει καμια φωτογραφία απο το λάπτοπ, εκεί που το άνοιξες?

Υπάρχει κάποια ψύκτρα/ανεμιστηράκι που ψύχει την κάρτα?

Έχε υπόψιν σου, οτι με το να το αφήνεις να ζεσταίνεται υπάρχει και ο κίνδυνος να ξεκολήσει η κάρτα γραφικών απο την μητρική, αν είναι ενσωματωμένη πάνω...

m66sru dead man walking

το ξέρω αλλά όπως είπα και παραπάνω την έβριζα τη ξαδέρφη μου .

το θέμα είναι εάν βάλω τα καπάκια και αγοράσω ένα σύστημα ψύξης να βάλω από κάτω θα έχω επαρκή μείωση στη θερμοκρασία ?

Να βγάλεις το καπάκι που έχεις βγάλει τώρα και να πάρεις μια ωραία βάση με μεγάλο ανεμιστήρα.

Είχα Turbo-X βάση πολύ καλή, μεταλική, με καλή ροή αέρα και είχε τροφοδοσία USB,

αλλα για σένα μάλλον θα είναι λίγο οξύμωρο, να πας να δώσεις και άλλα λεφτά σε προιόντα Turbo-X,

σκέψου όμως θα ναι σετ, οπότε αν χαλάσει τα πετας και τα δυο μαζί στα κεφάλια τους:p

Πέρα απο την πλάκα, πάρε σε πρώτη φάση την βάση και μετά σκέψου αν θες να πας σε καμια λύση να φτιάξεις και να τροφοδοτήσεις εσύ ένα ανεμιστηράκι πάνω απο την ψύκτρα της κάρτας.

βασικά σκέφτομαι να φτιάξω μια πατέντα δικιά μου αλλά φτιάχνοντας μια βάση με ανεμιστήρες 12v χρειάζομαι αναγκαστικά τροφοδοσία αλλά εάν βάλω ανεμιστήρες 5v (νομίζω τόσο είναι το usb) άντε να βρω ανεμιστήρες με 5v. έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω και να είναι τουλάχιστον 80mm.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.