auditt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2011 καλησπερα παιδιαΘελω να κανω μια ερωτηση Τελευταια εχω παρατηρησει πως μερικες φορες το κινητο κληνει απο μονο του οταν η μπαταρια παει στο 20% τι φτεει? εχει καποιο προβλημα η μπαταρια η μηπως εκανα καμια ρυθμισει κατα λαθος και δεν το πηρα χαμπαρι??Ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 23, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Δεν θυμάμαι να έχει κάποια τέτοια ρύθμιση στο τηλέφωνο, εκτός αν δεν το έχω ψάξει καλά. Στο κάνει πάντα όταν πάει στο 20%; Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 23, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 νομιζω δεν μου το κανει παντα ισως τελευταια θα το παρατηρησω καλυτερα και θα σε πω ευχαριστω για την απαντηση anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 23, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Να με πεις καρντάση! Αν στο κανει τώρα τελευταία πάντως μάλλον κάπου εδώ τελειώνει η ζωή της μπαταρίας. Πόσο καιρό το έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 24, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 το κινητο το πηρα δευτερο χερι πριν 6 μηνες σε αριστη κατασταση χωρις γκρατσουνιες και λοιπατωρα προς το παρων δεν μου το ξανα εκανε αλλα εαν το κανει σημαινει προς πρεπει να αλλαξω μπαταρια? και εαν ναι απο που μπορω να βρω απο κανα ebay η μπορω να παρω και απο ελληνικο καταστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Οκτώβριος 24, 2011 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2011 Αν δεν το έχεις jailbreak πέρασε την τελευταία αναβάθμιση μπας και φτιαχτεί.Αν το έχεις jailbreak περίμενε γιατί σε λίγο θα βγει η τελειωμένη έκδοση και θα μπορείς να το κάνεις αναβάθμιση στην ios 5 και μετά να το jailbreak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 25, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2011 το κινητο ειναι jailbroken on 4.3.3εχει βγει jailbreak στην 5.0απλα ειναι untethered ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 28, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2011 παιδια ξεχαχασα να ενημερωσωπως απο τοτε που εβαλα ios 5 δεν ειχα ξανα ποτε το συμπτωμα αυτο και πως επισης εχω παρατηρησει πως κραταει πιο πολυ η μπαταρια του κινητουμαλλον το update του εκανε καλοκαι το σβησιμο που ειχα κανα 2-3 φορες ηταν τυχαιοαυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.